به گزارش اطلاعات آنلاین، در ژاپن، اقلام گمشده به ندرت برای مدت طولانی از صاحبانشان جدا میمانند، حتی در شهرهای بزرگی مانند توکیو باجمعیت ۱۴ میلیون نفر!
هیروشی فوجی، تور لیدر ۶۷ ساله، در توصیف مرکز بزرگ اشیای گمشده گفت: بازدیدکنندگان خارجی اغلب از بازگرداندن وسایل گمشده خود شگفت زده میشوند. او به خبرگزاری فرانسه گفت که گزارش دادن اقلامی که در مکانهای عمومی در ژاپن پیدا میشود یک "فرهنگ ملی" است که این عادت از والدین به فرزندان، منتقل شده است.
هارومی شوجی، مدیر مرکز پلیس به خبرگزاری فرانسه گفت که حدود ۸۰ کارمند در مرکز پلیس در منطقه مرکزی توکیو اطمینان حاصل میکنند که اقلام با استفاده از یک سیستم پایگاه داده به خوبی سازماندهی شدهاند.
به گفته وی همه چیز برای تسریع بازگشت به صاحب واقعی خود برچسب گذاری و مرتب میشود. شوجی گفت که کارتهای شناسایی و گواهینامههای رانندگی اغلب گم میشوند. اما سگها، گربهها و حتی سنجابهای پرنده و ایگواناها را میتوان در ایستگاههای پلیس پیدا کرد، جایی که افسران «با حساسیت زیادی» از آنها مراقبت میکنند و از دامپزشکان برای مشاوره کمک میگیرند.
شوجی در اتاقی پر از وسایل، از جمله یک اسباببازی پرشده از هیولای کوکی، گفت: «حتی اگر فقط یک کلید باشد، ما جزئیاتی مانند جاکلیدی طلسمی که به آن متصل است را وارد دیتابیس میکنیم».
در طول یک بعدازظهر، دهها نفر برای جمعآوری یا جستجوی اموال گمشدهشان به این مرکز آمدند.
اولین چیزی که ما فکر میکنیم این است که افرادی که وسایل خود را گم کردهاند باید دچار مشکل شوند، بنابراین فکر میکنم برای ما طبیعی است که آن را به پلیس گزارش کنیم."
اگر ظرف سه ماه کسی به مرکز پلیس مراجعه نکرد، کالای ناخواسته فروخته یا دور انداخته میشود. شوجی گفت، با استقبال ژاپن از هجوم بی سابقه گردشگران پس از همه گیری و با کوچکتر شدن وسایل، تعداد اقلام گمشده توسط این مرکز در حال افزایش است.
هدفونهای بیسیم و فنهای دستی یکی از منظرههای مکرر این مرکز است که از دهه ۱۹۵۰ شروع به کار کرده است. شوجی گفت، اما ۲۰۰ متر مربع به چترهای گم شده اختصاص داده شده است -- که ۳۰۰ هزار چتر گمشده در سال گذشته آورده شد و تنها ۳۷۰۰ تای آن بازگردانده شد.