سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۲۹
نظرات: ۰
۰
-
وعده‌هایی که با باران اهواز زیرآب رفت

خارج شدن فاضلاب و جاری شدن آن در معابر،مشکلی است که درپی بارش باران در اهواز بروز می کند که تاکنون دولت های مختلف وعده داده اند با ایجاد فاضلاب و اجرای تدابیر لازم،  جلوی این مساله را خواهند گرفت ، اما این وعده هم تاکنون عملیاتی نشده است.

اطلاعات نوشت: اهواز از جمله شهرهایی است که با این معضل دست به گریبان است و تقریبا تمامی معابر آن پس از بارش باران،دچار آبگرفتگی می شوند,البته این مشکل فقط مخصوص امسال یا پارسال نیست،بلکه سالهاست مردم غیور این خطه از کشورمان شاهد بی تدبیر مسئولان در این حوزه هستند.

خارج شدن فاضلاب و جاری شدن آن در معابر،مشکلی است که درپی بارش باران در اهواز بروز می کند که تاکنون دولت های مختلف وعده داده اند با ایجاد فاضلاب و اجرای تدابیر لازم،  جلوی این مساله را خواهند گرفت ، اما این وعده هم تاکنون عملیاتی نشده است.

در روزهای گذشته اهواز و برخی از شهرستان‌های خوزستان شاهد بارش رحمت الهی بودند و زیر بارش‌های اخیر پاییزی نفسی تازه کردند اما این نعمت ،همانند سنوات گذشته باردیگر سبب آبگرفتگی شدید معابر شد و مشکلاتی را برای مردم رقم زد.

پس از مدت‌ها آلودگی هوا در اهواز، شهروندان از ساعات ابتدایی صبح دیروز در حالی شاهد چند دقیقه بارش باران بودند که مطابق معمول گرفتار داستان تکراری آبگرفتگی معابر و حتی منازل شدند؛ این در حالی است که  علی شمسی معاون خدمات شهری شهرداری اهواز روز پیش از بارندگی در گفتگو با تسنیم، تأکید کرده بود که شهرداری اهواز برای پیامدهای احتمالی ناشی از بارندگی و تخلیه آب از سطح شهر آمادگی کامل دارد و شهروندان نباید نگران باشند!

وی برای این که خیال شهروندان اهوازی را بابت آماده‌باش نیروهای شهرداری آسوده کند، افزوده بود که اکیپ‌های عملیاتی در مناطق هشتگانه اهواز مستقر هستند، پمپ‌ها و تجهیزات به‌منظور تخلیه آب، اورهال ( تعمیر و به روزرسانی ) شده‌اند و جلسات کارشناسی برای مدیریت آبگرفتگی در سطح شهر برگزار شده است.

وقوع آبگرفتگی

دیروز پس از وقوع آبگرفتگی در اهواز،  مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان این که همه ایستگاه‌های پمپاژ در کلانشهر اهواز در مدار فعالیت و دفع آب از مناطق قرار گرفتند، ادامه داد: بزودی آب ناشی از بارندگی از همه مناطق اهواز تخلیه خواهد شد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد!

محمدرضا کرمی نژاد بدون اشاره به دلیل عدم ایجاد زیرساخت های لازم برای پیشگیری از آبگرفتگی در شهر اهواز، در گفتگو با ایسنا، افزود: در مدت زمان ۳۰دقیقه در اهواز بیش از ۳۵میلیمتر بارش داشتیم که این میزان بارندگی در هر جایی سبب آبگرفتگی می‌شود و به همین دلیل هم برخی از نقاط اهواز دچار آبگرفتگی شدند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: حجم آب و بارشی که از صبح دیروز با آن مواجه بودیم آنقدر زیاد بود که مناطق مختلف اهواز دچار آبگرفتگی شد اما با گذشت زمان وضعیت بسیاری از این مناطق مطلوب و آب از مناطق تخلیه شد.
 
تخلیه روان‌آب ها در آبادان با ۲۷ایستگاه

اما علاوه بر شهر اهواز، ساکنان آبادان هم شاهد آبگرفتگی معابر بودند. شهردار این شهر گفت: 27 ایستگاه و ۶۰پمپ پس از این رخداد به تخلیه آب از معابر پرداختند.یاسین کاوه‌پور اظهار داشت: نیروهای شهرداری آبادان در حالت آماده باش هستند و ۱۵۰نیروی خدمات شهری هم به تخلیه روان آبها از سطح معابر ادامه می دهند. تمامی سازمان‌های مرتبط این شهرداری، پرسنل و ماشین‌آلات آمادگی کامل دارند تا در صورت وجود هرگونه مشکل در شهر به طور عملیاتی وارد صحنه  ‌شوند.

از سویی دیگر مدیریت امور آب شرق خوزستان نسبت به سیلابی شدن پایین دست سدهای مارون و کوثر هشدار داد.

مهدی خواجه پور تاکید کرد: با توجه به هشدار قرمز سازمان هواشناسی استان خوزستان احتمال سیلابی شدن در حوضه‌های آبریز به ویژه پایین دست سدهای مارون و کوثر وجود دارد. در این زمینه وقوع سیلابی شدن مسیل‌های آب خروار، کره، تشان، لیلی، چهل کنار و… در حوضه مارون و مسیل‌های حوضه خیرآباد و زهره و آب‌گرفتگی معابر پیش بینی می‌شود.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی