دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
نظرات: ۳۳
۰
-
نقش سعید جلیلی در استعفای پزشکیان چیست؟

آقای جلیلی در شرایط کنونی باید با دقت بیشتری به واکنش‌های حامیان خود توجه کند؛ غفلت از این موضوع می‌تواند به ابهاماتی درباره موضع‌گیری‌های او منجر شود.

روزنامه خراسان نوشت: «در حالی که دکتر جلیلی حمایت از دولت را اعلام کرده‌اند، برخی از مشاوران نزدیک ایشان، از جمله آقای ثابتی، با طرح کلیدواژه «استیضاح» در همان ماه‌های ابتدایی فعالیت دولت، به شکلی ناسازگار با این رویکرد عمل کرد. این تناقضات موجب ابهام در مواضع کلی جریان منتسب به ایشان شده است. همچنین رسانه‌های غیررسمی منتسب به ایشان، با اتخاذ ادبیاتی تند و گاه توهین‌آمیز نسبت به دیگر مسئولان نظام، نه تنها به تنش‌های سیاسی دامن زده‌اند، بلکه فضایی از بی‌ثباتی و بی‌اعتمادی را در تعاملات سیاسی کشور ایجاد کرده‌اند. بسیاری از این جریان‌های هتاک دکتر جلیلی را نیز به عنوان سخنران همایش‌ها و جلسات خود دعوت کرده‌اند.»

این روزنامه اصولگرا ادامه داده است: «حمایت دکتر جلیلی از دولت در چند سخنرانی خود بعد از توصیه رهبری بر کسی پوشیده نیست، اما آن چه در هفته‌های اخیر به شدت قابل توجه و محل تأمل بوده، تلاش‌های مستمر نزدیکان و رسانه‌های غیررسمی منتسب به ایشان برای دامن زدن به شایعه استعفای رئیس‌جمهور است. این اقدام که منجر به ایجاد تزلزل در ساختار سیاسی کشور می‌شد، به‌واقع تهدیدی جدی برای ثبات و انسجام سیاسی است.... در شرایط کنونی که رسانه‌های غیررسمی یکی از مهم‌ترین مولفه‌های ترند شدن سوژه‌ها در فضای مجازی هستند، آقای جلیلی باید با حساسیت و دقت بیشتری نسبت به مواضع و رفتارهای حامیان خود واکنش نشان دهد. در صورتی که وی در این مقطع حساس به‌طور فعال و شفاف موضع‌گیری نکند، ممکن است با این اتهام روبه‌رو شود که یا با نظرات حامیان خود موافق است، یا توانایی مدیریت و هدایت آن‌ها را ندارد. چنین نگرشی می‌تواند تصویری منفی از او در اذهان عمومی ایجاد کند که نشان‌دهنده ضعف در رهبری و ناکارآمدی در مدیریت تیم سیاسی‌اش است.»

این روزنامه اصولگرا تاکید کرده که «با توجه به حساسیت شرایط سیاسی و اجتماعی کنونی، ضروری است که همه سلایق سیاسی در کشور، با نگاه به منافع ملی و در جهت آرام‌سازی فضای عمومی، در مسیر گفتگو و تعامل سازنده گام بردارند. در این راستا، تذکرات دلسوزانه و انتقادهای منصفانه باید جایگزین فضاهای منفی و جدال‌های بی‌پایان شود چراکه در چنین شرایطی، هرگونه تشدید تنش می‌تواند به بحران‌های عمیق‌تر اجتماعی و سیاسی منجر شده و ظرفیت‌های موجود برای حل چالش‌های اساسی کشور را تضعیف کند. دولت، به عنوان نهاد اجرایی، در این شرایط به شدت نیازمند فضای آرام و همگرایانه برای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های اقتصادی و اجتماعی خود است. به عبارت دیگر، در شرایط ملتهب، دولت می‌تواند بهانه‌ای برای عدم تحقق اهداف و وعده‌های خود داشته باشد. از این رو، یک فضای سیاسی و اجتماعی باثبات، ضروری است تا دولت بتواند بدون دغدغه‌های جانبی، به مسائل اصلی کشور بپردازد و راهکارهای مؤثر و کارآمد را برای رفع مشکلات اقتصادی و اجتماعی ارائه کند. ان شاءا...»

برچسب‌ها

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 26
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • میترا IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    چه عجب بابایی صداش درامدوبلاخره یکی از گروهک تندروهافهمیداوضاع مملکت قارشمیش است ونبایدخرابترش کرد
  • من IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    اصلا این جلیلی چه کاره ست که اوضاع مملکت بخواد دستش باشه؟؟!!!!!
  • بنده خدا IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    خب رای نیاوردی برو کنار یخورده از کشور های دیگه یاد بگیر خب مردم نخواستنت
  • حامد IR ۱۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    اتفاقا ثابتی در اخرین موضعگیری اش از مخالفت با استعفای پزشکیان می گوید تحلیل شما مبنای درستی ندارد وبراساس توهم نوشته شده است !!!

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی