چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۷
نظرات: ۰
۰
-
سود بیشتری از سپرده بانکی بگیرید!

سپرده‌گذاری در بانک، یکی از قدیمی‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. با توجه به تورم موجود و شرایط اقتصادی حاکم، درحال‌حاضر نمی‌توان از این روش به‌عنوان یک راه‌کار مطمئن و پرسود یاد کرد.

سوال اینجاست که با استفاده از کدام روش می‌توانید با کم‌ترین میزان ریسک، سودی بیشتر از  بانک دریافت کنید؟ در ادامه از پاسخ این سوال آگاه می‌شوید.

کم‌ریسک‌ترین روش سرمایه‌ گذاری را بشناسید

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری وجود دارد که هرکدام از ریسک، میزان سوددهی و بودجه به‌خصوصی برای شروع بهره‌مند هستند. سپرده‌گذاری در بانک یکی از شناخته‌شده‌ترین این روش‌ها است. اما امروز کم‌تر کسی این راه‌کار را انتخاب می‌کند. چراکه نرخ تورم باعث بی‌ارزش‌شدن پول می‌شود و دریافت سود بانکی، درنهایت زیان سرمایه‌گذار را به‌همراه دارد.

یکی از بهترین روش‌های سرمایه گذاری با کم‌ترین بودجه و پایین‌ترین میزان ریسک، انتخاب صندوق‌های سرمایه‌گذاری است. این صندوق‌ها بخشی از بازار بورس هستند و معمولا با توجه به دارایی افراد، سود روزشمار را در تاریخی مشخص به حساب آن‌ها واریز می‌کنند.

اگر قصد انتخاب این روش را دارید بهتر است با مزایای آن نیز آشنا شوید. یکی از مهم‌ترین مزایای صندوق‌های سرمایه‌گذاری که توجه افراد زیادی را به آن‌ها جلب کرده، کم‌ریسک بودن صندوق‌ها است.

ضمن اینکه با انتخاب این روش، دیگر نیازی به یادگیری تحلیل‌های تکنیکال و بنیادی نخواهید داشت. چراکه مدیران و متخصصین با سرمایه شما اقدام به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مانند خرید سهام یا اوراق می‌کنند.

معرفی انواع صندوق سرمایه‌گذاری

معرفی انواع صندوق سرمایه‌گذاری

صندوق‌های سرمایه‌گذاری انواع مختلفی دارند و هرکدام سود به‌خصوصی به شما ارائه می‌دهند. هرچه ریسک صندوق بالاتر باشد، احتمال سوددهی بیشتری نیز دارد عکس این موضوع نیز صحت دارد.

با شناخت انواع صندوق سرمایه گذاری ‌می‌توانید با اطمینان بیشتری در این بخش از بازار بورس، سرمایه‌گذاری کنید. در ادامه به‌طور خلاصه با انواع این صندوق‌ها آشنا می‌شوید.

  • صندوق درآمد ثابت: صندوق‌هایی کم‌ریسک با سوددهی مطلوب و بیشتر از سپرده‌گذاری بانکی هستند. بخش بیشتر بودجه این صندوق‌ها در اوراق مشارکت و سپرده بانکی سرمایه‌گذاری می‌شود. ازاین‌رو ریسک و همچنین سوددهی نسبتا پایینی دارند.
  • صندوق سرمایه‌گذاری مختلط: در این صندوق‌ها که ترکیبی از سهام و اوراق با درآمد ثابت هستند علاوه‌بر امکان مدیریت ریسک می‌توانید از سود بیشتر نسبت به مدل‌های درآمد ثابت بهره‌مند شوید. البته به همان میزان نیز امکان زیان وجود دارد.
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی: در این صندوق‌ها حداقل 70درصد بودجه کلی، به خرید سهام شرکت‌های فعال در بازار سرمایه اختصاص داده می‌شود. پس‌ می‌توان از آن انتظار سودی مطلوب داشت. اما نباید از ریسکی که دارد غافل شوید.  
  • صندوق سرمایه‌گذاری کالایی: دارایی این نوع صندوق‌ها در اوراق بهادار مبتنی بر کالا یا خود کالای فیزیکی سرمایه‌گذاری می‌شود. از محبوب‌ترین این صندوق‌ها که احتمال سودآوری بالایی نیز دارد می‌توان به طلا اشاره کرد.
  • صندوق‌های اهرمی: اگر اهل ریسک هستید و با سرمایه کم می‌خواهید سودی بالاتر از حد معمول دریافت کنید، صندوق‌های اهرمی با تکنیک اهرمی و تقویت قدرت خرید، بهترین گزینه به‌شمار می‌آیند. همان‌طور که بازدهی این صندوق‌ها بالا است می‌توانند با زیان نیز همراه باشند.
  • صندوق شاخصی: در این صندوق‌ها معمولا پرتفویی تشکیل می‌شود که قابلیت هم‌خوانی با یکی از شاخص‌های بازار مالی را داشته باشد. شاخص کل و هم‌وزن از مهم‌ترین مواردی هستند که معمولا پرتفو با توجه به آن‌ها مشخص می‌شود.

چگونه می‌توان در صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کرد؟

اولین گام برای سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها، دریافت کد سجام است. این کد امکان ورود شما به دیگر بخش‌های بازار سرمایه را نیز فراهم می‌کند. برای این منظور می‌توانید از روش‌های آنلاین یا مراجعه حضوری به دفاتر مربوط استفاده کنید.

آسان‌ترین روشی که می‌توانید ازطریق آن در صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کنید، نصب اپلیکیشن دیجی‌پی و استفاده از خدمات این برنامه است. دیجی‌پی محیط کاربری بسیار ساده‌ای دارد و به‌راحتی می‌توانید از آن استفاده کنید.

بسیاری از اطلاعات مورد نیاز درخصوص صندوق‌های سرمایه‌گذاری و همچنین قیمت هر واحد از صندوق‌ها در صفحه اول اپلیکیشن دیجی‌پی وجود دارد. پس نیازی به جست‌وجو ندارید و با چند کلیک می‌توانید خرید خود را انجام دهید.

یکی از دغدغه‌هایی که ممکن است درخصوص این روش خرید داشته باشید، کارمزد خدمات است. ازاین‌رو باید بدانید که اپلیکیشن دیجی‌پی، بابت خرید و فروش در صندوق‌های سرمایه‌گذاری هیچ‌گونه کارمزدی دریافت نمی‌کند. پس با اطمینان خاطر این اپلیکیشن را نصب کنید.

درخصوص چگونگی خرید واحد سهام در این صندوق‌ها نیز باید گفت اپلیکیشن دیجی‌پی تمام واحدهای قابل خرید را به‌همراه قیمت، به شما نمایش می‌دهد. با درنظرگرفتن بودجه خود می‌توانید تعداد به‌خصوصی واحد را انتخاب و روی گزینه سرمایه‌گذاری کلیک کنید. درنهایت پس‌از واریز مبلغ، دارایی به سبد شما افزوده خواهد شد.

معرفی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دیجی‌پی

با انتخاب اپلیکیشن دیجی‌پی در کدام صندوق‌ها می‌توان سرمایه‌گذاری کرد؟ اگر این سوال در ذهن شما نیز نقش بسته، نگران نباشید. چراکه در ادامه این صندوق‌ها به‌طور کامل معرفی می‌شوند.

  • سپهر سودمند سینا: یکی از محبوب‌ترین صندوق‌های با درآمد ثابت، سپهر سودمند سینا است. با مراجعه به اپلیکیشن دیجی‌پی می‌توانید اطلاعات و قیمت هر واحد آن را مشاهده کنید و سپس با توجه به بودجه، دارایی خود را در صندوق افزایش دهید.
  • بانک گردشگری: این صندوق با درآمد ثابت که در سال 1390 به ثبت رسید، ارزش دارایی حدود 10.265.09میلیارد ریال دارد.  بخش مهمی از بودجه این صندوق به سپرده‌گذاری در بانک و بخش دیگر به خرید اوراق مشارکت اختصاص داده می‌شود تا سودآوری مطمئن اما کم‌ریسک داشته باشد.
  • ارزش آفرین گلرنگ: اگر به‌دنبال دریافت سودی بیشتر از سپرده بانکی هستید و می‌خواهید این سود را به‌صورت ماهیانه دریافت کنید، صندوق ارزش آفرین گلرنگ که از سال 1395 ثبت شده، بهترین گزینه است. این صندوق تا جایی‌که بتواند دارایی شما را افزایش می‌دهد.
  • پاداش سرمایه بهگزین: یکی دیگر از صندوق‌های درآمد ثابت که با نصب اپلیکیشن دیجی‌پی می‌توانید در آن سرمایه‌گذاری کنید، پاداش سرمایه بهگزین است. این صندوق که در سال 1394 آغاز به کار کرد جزء مدل‌های کم‌ریسک محسوب می‌شود.
  • شکوه اوج دماوند: شکوه اوج دماوند صندوقی است که پرتفویی کاملا مدیریت‌پذیر دارد و ازاین‌رو ریسک آن بسیار پایین است. ضمن اینکه با خرید واحدهای این صندوق می‌توانید به‌صورت ماهانه سودی بیشتر از سپرده بانکی دریافت کنید.
  • پشتوانه طلای لوتوس: این صندوق طلا، با پشتوانه‌ای قدرتمند در بازار بورس فعالیت می‌کند و سود خوبی به سرمایه‌گذاران ارائه می‌دهد. پشتوانه طلای لوتوس اولین صندوق کالای کشور بوده و در کنار سوددهی مطلوب، نقدشوندگی بالایی دارد.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی