تجارتنیوز نوشت: قیمت دلار روز سهشنبه با کاهش ۶۰۰ تومانی نیمه کانال سوم از کریدور ششم را از دست داد و به پلههای پایانی کانال دوم از کریدور ششم برگشت. در حالی که فشار فروش صبح روز سهشنبه نسبت به سایر روزهای هفته تا حدودی بالا بود اما برخی شنیدهها از بازار ارز حاکی از افزایش تقاضا در پایان معاملات چهارمین روز هفته بود.
تحلیلگران اقتصادی موضوع رخدادهای خاورمیانه را تاثیرگذارترین عامل نوسانات بازار ارز در هفتههای اخیر میدانند.
پیش بینی قیمت دلار
به نظر میرسد سیگنالهای ورودی به بازارهای مالی در خصوص پرهیز اسرائیل از حمله نظامی به تاسیسات نفتی ایران قیمت نفت را سه دلار کاهش داده و همین کاهش بازار ارز را با خود همراه کرده است. برخی شنیدهها حاکی از این است که اسرائیل برنامهریزی کرده تا به جای حمله به تاسیسات نفتی یا هستهای ایران، به پایگاههای نظامی حملات محدودی صورت دهد.
گفتنی است تکنیکالیستها سقف قیمت دلار را میانه کریدور ششم میدانند و کف این اسکناس را منطقه معاملاتی کانال اول از کریدور مذکور در نظر میگیرند. به اعتقاد آنها، محدوده مذکور منطقه تعادلی این اسکناس است. آنها با تکیه بر مفروضات فعلی، احتمال شکست سقف فعلی قیمت دلار را کم میدانند.
قیمت تتر از دلار ۳۰۰ تومان جلو افتاد
قیمت درهم روز دوشنبه با رقم ۱۷ هزار و ۲۳۰ تومانی به کار خود پایان داد و افت ۹۰ تومانی داشت. قیمت تتر در سطح ۶۳ هزار و ۲۰۰ تومانی قرار گرفت و کاهش ۲۰۰ تومانی پیدا کرد. این ارز دیجیتال در چهارمین روز هفته ۳۰۰ تومان از قیمت دلار جلو افتاد.
پوند انگلیس روی قیمت ۸۲ هزار و ۱۹۰ تومانی معامله شد و کاهش ۳۲۰ تومانی نسبت به آخرین معامله روز دوشنبه داشت. قیمت یورو روی رقم ۶۸ هزار و ۴۹۰ تومانی ایستاد و کاهش ۵۰۰ تومانی پیدا کرد.
شایان ذکر است روز دوشنبه اسکناس دلار با رقم ۵۰ هزار و ۱۱۲ تومانی و حواله دلار نیز با رقم ۴۸ هزار و ۱۸۴ تومانی عرضه شد.