شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۵
نظرات: ۰
۰
-
افشاگری درباره قوی‌ترین شورای کشور: دبیر شورا از ابتدا تا روز آخر با رئیس‌جمهور دعوا می‌کرد!

نصرالله جهانگرد، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم نکات مهمی را درباره شورای عالی فضای مجازی و حواشی آن مطرح کرده است.

خبرآنلاین نوشت: نصرالله جهانگرد، رئیس سازمان فناوری اطلاعات در دولت یازدهم انبوهی از اتفاقاتی که در چند دهه اخیر برای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور رقم خورده است را بیان کرد.

غلبه رویکرد کنترلی و امنیتی در شورای عالی فضای مجازی

جهانگرد در پاسخ به این پرسش که شورای عالی فضای مجازی در ۱۲ سال فعالیت چه دستاوردی داشته است؛ گفت:« در سال ۹۰ با تایید مقام معظم رهبری، شورای عالی فضای مجازی درست شد. این شورا در کشور قوی‌ترین شورایی است که در یک موضوع کاربردی تاسیس شده است. یعنی ما به غیر از شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورایی در این سطح نداریم و بحث شورای امنیت و شورای اقتصاد نیز جدا است، چراکه مصوبه آن‌ها در قانون اساسی وجود دارد.

این مطالب را از دست ندهید:

بنابراین فرصت بسیار بزرگی در اختیار شورای عالی فضای مجازی و فعالان آن قرار گرفت، یعنی یک بخشی آمده است که بالاترین سطح اختیارات را دارد و مصوبه آن به قدری با ارزش است که مسیرهای دیگر را کوتاه کرده است.

شورای عالی فضای مجازی شروع به کار کرد؛ دبیر دور اول از روز اول تا روزی که می‌ر فت در حال دعوا با رئیس جمهور وقت و سایر افراد بود و در طول سه سال دبیری شورای عالی فضای مجازی، وقت برای انجام کار مهمی پیدا نکرد. در سال ۱۳۹۲، دبیر تغییر کرد البته دوره ایشان یکساله بود  و از  سال ۱۳۹۳ دبیر سوم بر این مسند بود و در سال ۱۴۰۱ نیز چهارمین دبیر روی کار آمد. در مجموع در ۱۲ سال کار شورای عالی فضای مجازی، این شورا بطور عمده در تنش با بخش اجرایی کشور بوده و رویکرد کنترلی و امنیتی بر فضای تصمیمات عمومیت داشته و برنامه توسعه‌ای بزرگی را برای بخش‌های مختلف کشور ارائه نکرده  است.»

سه دوره از وزارت وزرا بیهوده گذشت

او در پاسخ به این پرسش که چرا نتیجه‌ای از جلسات متعدد شورای عالی فضای مجازی حاصل نمی‌شود، گفت:« سه دوره وقت وزارت ارتباطات تا به امروز صرف گزارش دادن وزرا به شورای عالی فضای مجازی شده است، گزارش دادن برای اینکه شبکه ملی اطلاعات چه شده است. میگوییم یعنی چه که چه شد؛ ما که طراحی و نصب کردیم و در حال پیاده سازی است؛ الان هم ظاهرا خصوصی سازی شده است. شما باید بروید سراغ اپراتورها و بگویید که کیفیت سرویس را ارتقا بده، کیفیت بهتر، حق مردم است.

در جواب، به ما می‌گویند که شما شبکه اجتماعی داخلی ندارید، می‌گوییم این نامش شبکه ملی اطلاعات نیست، یکی از سرویس‌های آن است.

 شبکه ملی اطلاعات از نظر من این نیست که آقای وزیر و شورای عالی فضای مجازی دو روز یکبار بالای سرش بروند و بگویند چه شد. شبکه ملی اطلاعات در سطح عملیات است و کارش را می‌کند و دیگر نباید وقت کشور برای آن برود.»

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی