دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۶:۰۹
نظرات: ۲
۰
-
۱۰۰ روز گذشت؛ کابینه پزشکیان متوازن نیست

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به عملکرد ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم هشدار داد که اعضای کابینه پزشکیان توازن مناسبی نسبت به یکدیگر ندارند.

احمد شیرزاد، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با «اطلاعات آنلاین» درباره عملکرد ۱۰۰ روز اول دولت چهاردهم اطهار داشت: آقای پزشکیان از همان روزی که در وزارت کشور برای حضور در انتخابات ثبت‌نام کرد، تاکیدی جدی بر ضرورت وفاق ملی داشت. اکنون با گذشت بیش از سه ماه از عمر دولت به گواه موافق و مخالف می‌توان گفت که دولت در تحقق هدف مهم وفاق موفق بوده است.

وی گفت: پزشکیان با انتخاب برخی چهره‌ها از جمع اصولگرایان در دولت خود، این پیام را به افکار عمومی صادر کرد که قرار نیست باهم دعوا کنیم. مجلس هم برای دومین بار در تاریخ جمهوری اسلامی عملکرد مجلس پنجم در قبال اولین کابینه آفای سیدمحمد خاتمی را تکرار کرد و به لیست پزشکیان برای تشکیل هیئت دولت رای ۱۰۰ درصدی داد که این اتفاقی بسیار تاثیرگذار در جهت هم‌صدایی و در نتیجه عبور از بحران‌های پیش رو باشد.

او با اشاره به ارسال لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ از سوی دولت به مجلس شورای اسلامی افزود: در ادوار گذشته بعضا شاهد تأخیر دولت برای ارسال لایحه بودجه بودیم، اما در این دوره با وجود تصمیم مجلس که تاریخ تقدیم بودجه از آذرماه به آبان تغییر یافته بود، دولت پزشکیان بدون هیچ‌گونه بهانه‌ای این کار مهم را در زمان مقرر انجام داد تا مشخص شود دولت چهاردهم برخلاف دولت‌های گذشته درباره اهمیت بحث بودجه آگاهی لازم را دارد. حالا نمایندگان مجلس می‌توانند در شرایطی استاندارد بررسی دقیقی از چند و چون بودجه سال آتی داشته باشند.

شیرزاد تصریح کرد: شاید اقدامات دولت برای آحاد مردم و افکار عمومی ملموس نباشد و بسیاری از کارها در آینده نمود پیدا کنند، اما مردم می‌توانند امیدوار باشند که دولتی‌ها مطالباتشان را جدی می‌گیرند و حتما به بسیاری از پرسش‌هایی که دارند، پاسخ داده خواهد شد. البته امیدوارم در روندی که شروع شده است خللی به وجود نیاید و اگر گروهی بنای کارشکنی دارند، توسط دلسوزان نظام و انقلاب کنترل شوند تا امید افزایش پیدا کند و در نتیجه اعتماد عمومی پررنگ شود.

وی همچنین با انتقاد از عملکرد برخی وزرای کابینه چهاردهم گفت: نکته نگران‌کننده این است که برخی از وزرای انتخابی دولت چهاردهم متوازن نیستند. به این معنی که با بررسی توانمندی و میزان کارآمدی وزرا، به وضوح می‌بینیم که بین وزیران کابینه پزشکیان فاصله زیادی وجود دارد. طبعا این وضعیت، کار دولت را برای کارآمدی دشوار می‌کند. به عنوان مثال می‌توان وزیر آموزش و پرورش را ضعیف‌ترین وزیر معرفی کرد. آقای علیرضا کاظمی در حالی مسئولیت یکی از مهمترین و استراتژیک‌ترین وزارت‌خانه‌ها را عهده‌دار شده که در همین مدت کوتاه نشان داده است که حتی نمی‌تواند تاثیرگذاری حداقلی در امور مهم آموزش و البته پرورش از خود به جای بگذارد.

شیرزاد یادآور شد: اکنون که مسیر اتحاد و همبستگی در درون جامعه شکل گرفته است، همه دستگاه‌ها و ارگان‌های انتخابی و انتصابی باید در کنار هم باشند و بدون این‌که وارد بازی‌های سیاسی و جناحی شوند، در کنار هم تلاشی مجدانه را برای عبور از وضعیت موجود در دستور کار خود قرار بدهند تا بلکه با «وفاق» در قدم اول فرصت‌ها و تهدیدها را شناسایی کنند و در قدم‌های بعدی برای اجرای برنامه‌ها اهتمام بورزند، بلکه جامعه را از گرفتاری و ابهام‌های موجود که آرامش عمومی را برهم زده‌اند، نجات دهند.

برچسب‌ها

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بازنشسته IR ۰۶:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
    چی شده که هر کسی خودش را نخود هر آشی می‌کنه.
  • ااا IR ۰۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
    پزشکیان هیچ کاری که نکرد گرانیهاراافزایش دادازدولت قبل خیلی انتقادکردولی حالا خودش بدترشده کشوررابه ویرانی میبرد انشالله که بقول خودش زودکناربکشد واستعفابدهدتا رییس جمهوری دیگه انتخاب کنیم

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی