جمعه ۲۹ تیر ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۳
نظرات: ۰
۰
-

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ام اس ان، جذابیت شمع‌های معطر در جهان طوفان به پا کرده و مصرف آنها را به حدی رسانده که مردم در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۲.۸ میلیارد دلار برای خریدش هزینه کردند. صرف نظر از اینکه تا سال ۲۰۳۰ نیز فروش شمع ۵.۷ درصد رشد خواهد کرد، عموما شمع‌های معطر باعث آلودگی هوا می‌شوند. طبق مطالعه انجام شده شمع‌های معطر منابع قوی انتشار ترکیبات آلی فرار VOC هستند.

نگران کننده‌ترین موادی که توسط شمع‌های معطر آزاد می‌شود شامل فرمالدئید، آکرولئین و ذرات معطر است. در نتیجه، دانشمندان توصیه می‌کنند که افراد نباید از شمع‌های معطر زیاد استفاده کنند، از استنشاق مستقیم دود خودداری کنند و پس از استفاده برای ایمنی اتاق را تهویه کنند.

فرمالدئید، یک آلاینده رایج هوای داخل خانه، می‌تواند چشم‌ها، بینی، گلو یا ریه‌های شما را تحریک کند و حتی در غلظت‌های پایین باعث حملات آسم شود. به گفته کارشناسان قرار گرفتن در معرض طولانی مدت فرمالدئید می‌تواند باعث سرطان شود.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۱ در "Environment International" نشان داد که شمع‌های معطر نسبت به شمع‌های بدون عطر، VOCهای بیشتری مانند بنزآلدئید و لیمونن آزاد می‌کنند.

شمع‌های معطر را در یک اتاق کوچک بسوزانید، مهم نیست چقدر هزینه دارند، و احتمالاً به مرور زمان متوجه تجمع دوده روی دیوارها خواهید شد.

دلیلش این است که سوزاندن شمع‌ها ذرات معلق از جمله دوده را در هوا آزاد می‌کند و این ذرات ریز می‌توانند به ریه‌ها نفوذ کنند و بسته به قرار گرفتن در معرض آن اثرات جدی بر سلامتی داشته باشند.

یک مقاله در سال ۲۰۱۹ در "تحقیقات پیشگیری از سرطان" نشان می‌دهد که شمع‌های معطر مواد شیمیایی خطرناکی را منتشر می‌کنند که می‌توانند منجر به سرطان مثانه شوند.

یک مطالعه در سال ۲۰۲۳ در عربستان سعودی نشان داد که شمع‌های معطر معمولاً در بین دانشجویان دانشگاه، به ویژه زنان استفاده می‌شود. با این حال، افرادی که بیش از یک ساعت در معرض سوزاندن شمع بودند، سردرد، عطسه و خس خس سینه بیشتر را نشان دادند.

شاید خطرناک‌ترین نوع شمع‌های معطر، شمع‌های دارای فتیله سرب باشند، زیرا در هنگام سوختن می‌توانند مقادیر نسبتاً زیادی سرب در هوا منتشر کنند که به ویژه برای کودکان خطرناک است.

آتش نشانان ایالات متحده هر سال به طور متوسط ​​به ۷۴۰۰ آتش سوزی خانه با شمع پاسخ می‌دهند که ​​سالانه باعث ۹۰ مرگ، ۶۷۰ جراحت و ۲۹۱ میلیون دلار خسارت مالی می‌شوند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی