به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از ام اس ان، پیش بینی میشود میانگین طول عمر از ۷۳.۶ سال در سال ۲۰۲۲ به ۷۸.۱ سال در سال ۲۰۵۰ افزایش یابد. بدین ترتیب امید به زندگی در جهان تا سال ۲۰۵۰ تقریبا ۵ سال افزایش خواهد یافت. اما در این میان تفاوتهای چشمگیری بین زنان و مردان در این زمینه وجود دارد.
میانگین امید به زندگی برای زنان از ۷۶.۲ سال در سال ۲۰۲۲ به ۸۰.۵ سال در ۲۰۵۰ و برای مردان از ۷۱.۱ سال به ۷۶ سال افزایش خواهد یافت.
با این حال، انتظار میرود مردم سالهای بیشتری را در شرایط سلامت ضعیف، با افزایش کمتری در زمان زندگی خوب سپری کنند.
داده ها نشان میدهد که امید به زندگی سالم جهانی از ۶۴.۸ سال در ۲۰۲۲ به ۶۷.۴ سال در ۲۰۵۰ افزایش می یابد که تنها ۲.۶ سال افزایش مییابد.
همچنین پیش بینی میشود تغییر مداوم بیماریهای غیر واگیر (NCDs) - مانند بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و دیابت - و قرار گرفتن در معرض عوامل خطر مرتبط با NCD - مانند چاقی، فشار خون بالا، رژیم غذایی ناسالم، و سیگار کشیدن بیشترین تأثیر را بر تأثیر مسائل بهداشتی برای نسل آینده دارد.
پنج علت اصلی بیماری در سال ۲۰۵۰ بیماری ایسکمیک قلب، سکته مغزی، دیابت، بیماری مزمن انسدادی ریه و اختلالات نوزادی پیش بینی شده است.
در ایالات متحده، میانگین امید به زندگی برای زنان از ۸۰ سال از سال ۲۰۲۱ به ۸۲.۴ در سال ۲۰۵۰ و از ۷۴.۳ سال به ۷۸.۴ سال برای مردان خواهد رسید.
در انگلیس از ۸۲.۴ سال به ۸۵ در سال ۲۰۵۰ و از ۷۸.۲ سال به ۸۲.۱ برای مردان خواهد رسید.
در امارات از ۷۱.۵ سال به ۷۳.۲ برای زنان و از ۷۷.۵ سال به ۸۱.۶ برای مردان خواهد رسید که روند جهانی افزایش طول عمر زنان را کاهش میدهد.