هم میهن نوشت: جو بایدن بهعنوان اولین رئیسجمهور تاریخ آمریکا از ۱۹۴۸ تاکنون در زمان فضای جنگی به تلآویو سفر کرد تا هم با اسرائیلیان و در سطحی بالاتر یهودیان همدردی کند و هم کمی از سرعت عملیات جنگی اسرائیل بکاهد.
جو بایدن با دفاع از یهودیان و اسرائیل، نتانیاهو را راضی کرد که راه را برای کمکهای بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح که تاکنون بسته بود برای زمانی موقت باز کند. کمکهایی از جمله آب، غذا و دارو جزء مهمی از این کمکها هستند که راست افراطی حاکم در اسرائیل مانع جدی آن بودند.
از سوی دیگر، بایدن به نتانیاهو قول داد که بسته حمایتی مهمی را طی طرحی به کنگره ارائه کند تا اسرائیل بداند که آمریکا تا چه حد پشتیبان اسرائیل است. او با یادآوری یازده سپتامبر به خشم آمریکاییان و اسرائیلیان در آن زمان و شرایط فعلی اشاره کرد، اما بیان کرد که لزوماً اقدامات آمریکا پس از آن فاجعه درست نبوده است. جو بایدن بار دیگر بر راهکار دو دولت فلسطینی و اسرائیلی تاکید کرد و آن را راهکار بلندمدت عبور از بحران دانست.
بسیاری را بر این باور است که حزب جمهوریخواه نزدیکترین حزب به اسرائیل است این درحالیست که در انتخابات آمریکا یهودیان معمولاً به دوحزب کمک میکنند، اما نخبگان دانشگاهی یهودی بیشتر به کاندیداهای حزب دموکرات رای میدهند.
سفر بیسابقه جو بایدن در زمان جنگ به اسرائیل نشان داد که چقدر روابط میان اسرائیل و آمریکا عمیق است آنچنان عمیق که در دوران نخستوزیر غیرمطلوب جوبایدن در اسرائیل، حتی او حاضر است خطر کند و سفری بیسابقه را به تلآویو در زمان جنگ انجام دهد. همان سفری که باعث شد روشنفکر مطرح اسرائیلی یووال نوح هراری بیان دارد که این سفر و دستاوردهای احتمالیاش باعث شد که شاید محبوبیت بایدن در اسرائیل به ۹۹ درصد برسد