محسنی اژهای، رئیس قوه قضاییه امروز دوشنبه (۲۵ فروردین) در خلال برنامههای چهلمین سفر استانی خود و در ادامه سلسله نشستهای مستمر خود با جوامع نخبگانی و دانشگاهی، در دانشگاه «بوعلی سینا» همدان حاضر شد.
قاضیالقضات در بحشی از سخنان خود گفت: یکی از دانشجویان محترم چنین گفت که برخی افراد خاص از پرونده موسوم به چای دبش، خارج شدهاند؛ این حرف برای من مبهم است و من منظور این دانشجو را متوجه نشدم. هیچ فردی از رسیدگی پرونده خارج نشده است در اینجا باید توجه داشت که برخی از پروندههای قضایی از جمله پرونده موسوم به چای دبش به سبب حجم بالا ممکن است متفرعاتی داشته باشند که این متفرعات در پروندههای جداگانه مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرند. برخی از این پروندههای حجیم اگر به صورت یکجا مورد رسیدگی قرار گیرند با اطاله دادرسی مواجه میشویم و این امر به ضرر جامعه است.
وی افزود: مثلا در یک پرونده هم مسایل اقتصادی هم اخلاقی هم مواد مخدر و … وجود دارد و صلاحیت رسیدگی به هر یک از این موضوعات در محکمه مجزاست.
رئیس دستگاه قضا در واکنش به اظهارات یک دانشجو دیگر که در مورد نحوه رسیدگی به پرونده موسوم به کرسنت، ادعاهایی داشت، گفت: در پرونده موسوم به کرسنت، آن افرادی که از دستگاههای نظارتی به عنوان متهم به قوه قضاییه معرفی شدند، محاکمه شدند.
شما هم به عنوان دانشجو دغدغهمند میگویید که شهید رئیسی در دوره مسئولیت خود در قوه قضاییه، عملکرد مطلوبی داشت؛ از سویی دیگر، در مورد پرونده کرسنت مطالبی را مطرح میکنید؛ خب سؤال من از شما آن است که مگر پرونده مزبور در دوره شهید رئیسی نیز در دستگاه قضایی مطرح نبود؟ چرا در آن دوره به نتیجه نرسید؟ در مورد پرونده موسوم به دبش نیز مطالب ناصوابی مطرح کردید؛ بار دیگر تاکید میکنم که در پرونده مزبور، در قبال هر فرد به هر میزان که جرمش ثابت شد، مجازات قانونی اِعمال شد.
مشروح این خبر را بخوانید: اکبر طبری تبرئه شد؟