انتخاب نوشت: کامبیز نوروزی، حقوقدان می گوید مقررات قانون حجاب عملا غیرقابل اجراست و آنقدر این قانون با شرایط اجتماعی ما در تضاد است که اگر درصد کوچکی از آن اجرا شود، میتوان بحرانهای شدید اجتماعی را برای آن پیشبینی کرد.
کامبیز نوروزی، حقوقدان، درباره قانون حجاب گفت: قانون حجاب بیش از هرچیز شدیدا متاثر از سیاست است. در ایران سیاست هیچ قاعده و اصل و معیاری ندارد. قانون حجاب فقط و فقط یک کار سیاسی محض است، به همین دلیل در این قانون حقوق ملت و اصول حقوق و شرایط اجتماعی به هیچ عنوان رعایت نشده است. مقررات این قانون عملا غیرقابل اجراست و آنقدر این قانون با شرایط اجتماعی ما در تضاد است که اگر درصد کوچکی از آن اجرا شود، میتوان بحرانهای شدید اجتماعی را برای آن پیشبینی کرد.
وی درباره فقدان منطق شرعی و حقوقی برای اجرایی کردن قانون حجاب بیان کرد: کیفر نقدی که برای بانوان گذاشته اند، مشخص نیست بر چه منطقی است. قانون فقط با ترس اجرا نمیشود. اگر قانون بوی عدالت ندهد و مبتنی بر عقلانیت نباشد، بی هیچ تردیدی به بحران میانجامد و این قانون تمام این شرایط را دارد. این قانون پایه شرعی هم ندارد و مبتنی بر نظرات یک گروه کوچک سیاسی است که رای مردم را هم ندارند. چنین قانونی محکوم به شکست است.
نوروزی درباره عدم اجرا قانون حجاب توسط دولت گفت: برای الزام آور شدن یک قانون، رئیس مجلس باید آنرا به رئیس جمهور ابلاغ کند. بعد از آنکه به رئیس جمهور ابلاغ شد و رئیس جمهور از ابلاغ آن به دستگاهها خودداری کرد، رئیس مجلس میتواند راسا آن را به دستگاهها بسپرد. به نظر میرسد مجلس و رئیس مجلس وارد یک بازی سیاسی شده که رئیس جمهور را در یک موقعیت دوگانه قرار دهد. اگر رئیس جمهور آن را ابلاغ کند مورد اعتراض رای دهندگان است، اگر ابلاغ نکند، جریان اصولگرا برای دولت چالش آفرینی میکند. این کار مجلس یک ترفند برای مقابله با پزشکیان و جامعه است.