کلاهبرداری به نام یک فوتبالیست در اینستاگرام
سرویس حوادث: رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک فوتبالیست مطرح در کشور اقدام به راهاندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود و از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری میکرد، خبر داد.
سردار داود معظمی گودرزی در این باره اظهار داشت: یکی از فوتبالیستهای مطرح در کشور به پلیس فتا مراجعه و بیان کرد یک صفحه جعلی با نام و تصاویر وی در شبکههای اجتماعی ساخته شده است و اقدام به دریافت وجه و کلاهبرداری از شهروندان میکند. وی افزود: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسیهای انجامشده مشخص شد که یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۱۳۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه و شهرت شاکی با جعل هویت وی و با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی بضاعت از کاربران کلاهبرداری می کند.
وی افزود: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت با بهرهگیری از روشهای علمی متهم را در فضای مجازی شناسایی و با به دست آمدن اطلاعات هویتی وی پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق جنوب تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.
معظمی گودرزی خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات بهعملآمده به ساخت صفحه جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۳۰ نفر از شهروندان اعتراف و ابراز پشیمانی کرد، وی همچنین انگیزه خود را کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی بیان کرد.
ریزش معادن ایران همچنان قربانی میگیرد
سرویس حوادث: حادثه ریزش معدن زغالسنگ «شرق کلات» واقع در بخش چشمهساران شهرستان آزادشهر ،باردیگر سبب مرگ یک کارگر شد.
به گزارش خبرنگار ما در گرگان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان با اعلام این خبر افزود: بر اساس اطلاعات اولیه، معدن در حال تعمیر بود و استخراجی انجام نمیگرفت و ۲۴ کارگر مشغول تعمیرات آن بودند. قاسم غریب آبادی گفت: به دنبال حادثه ریزش آوار در معدن کلات شرقی شهرستان آزادشهر یک نفر جان باخت و 2 نفر مصدوم شدند.وی افزود : به دنبال گزارش ریزش معدن شرق گلستان در روستای وطن شهرستان آزادشهر، یک تیم با ابزار تخصصی از هلالاحمر آزادشهر به محل حادثه اعزام شدند و به عملیات امدادرسانی پرداختند. علی محمد زنگانه، استاندار گلستان هم در زمینه اینحادثه گفت: معدن شرق کلات به دلیل قرارگرفتن در دسته معادن پرخطر از مدتی قبل اجازه فعالیت نداشت و عملیات استخراجی در آن انجام نمیشد.
وی یادآور شد: این تونل به دلیل خطرات احتمالی، مجوز فعالیت نداشت و صرفاً برای ایمنسازی و تعمیرات در دست بررسی بود و کارگرانی که وارد تونل شده بودند، فقط برای عملیات ایمنی و اصلاحات سازهای مشغول به کار بودند که متأسفانه با ریزش ناگهانی تونل مواجه شدند.
شما چه نظری دارید؟