دیجیاتو نوشت: پیش از این نیز شرکت آمریکایی لاکهید مبارتین برای F-۳۵ از واژه «کوارتربک» (quarterback) استفاده کرده بود که در مسابقات ورزشی به بازیکن نوک حمله گفته میشود.
از نظر طراحی نیز J-۳۵A تا حدی شبیه به جنگنده آمریکایی است. برای مثال، در نسخه چینی نیز بهجای یک موتور جت توربینی از موتورهای دوقلو استفاده شده است.
«وانگ یونگکینگ»، کارشناس ارشد موسسه طراحی هواپیمای Shenyang که از جمله سازندگان این هواپیما است، به رسانههای دولتی اعلامکرده که نسخه جدید J-۳۵A این شرکت دارای ویژگیهای مخفیکاری و اطلاعاتی پیشرفتهای است و جنگ اطلاعاتی و همکاری با دیگر هواپیماها را در اولویت خود قرار میدهد.
او همچنین گفته که J-۳۵A علاوه بر تواناییهای جنگی خود، «میتواند در میدان جنگ یک شبکه کشتار تشکیل دهد و نقش مهمتری را ایفا کند.»
رسانههای دولتی چین در گزارش خود گفتهاند که ماموریت این هواپیما شامل برتری هوایی، درگیری با جنگندههای نسل چهارم و پنجم، رهگیری جنگندهها و بمبافکنها، دفاع هوایی در برابر موشکهای کروز، حمله زمینی و سرکوب و انهدام پدافندهای دفاعی دشمن میشود. البته دقیقاً مشخص نیست که J-۳۵A در چه سطحی قادر خواهد بود مأموریتهای خود را انجام دهد.
جنگنده رادارگریز J-۳۵A که بیش از یک دهه توسط چین در حال توسعه بوده، حالا اولین پرواز نمایشی خود را تجربه کرده است. نمونه اولیه طراحی آن اولینبار در سال ۲۰۱۲ ارائه شده بود و J-۳۵A از آن زمان تاکنون بارها مورد بازسازی قرار گرفته است.