پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۵
نظرات: ۳
۰
-
۱۰۰ روز گذشت؛ دولت پزشکیان چه نمره‌ای گرفت؟

یک فعال سیاسی اصولگرا بر این باور است که دولت پزشکیان با گذشت ۱۰۰ روز از فعالیت خود نمره قابل قبولی دریافت کرده است.

امیر رضا واعظ آشتیانی، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با «اطلاعات آنلاین» عملکرد ۱۰۰ روزه دولت چهاردهم را قابل قبول دانست و اظهار داشت: دولت پزشکیان در این مدتی که روی کار آمده است، تا حد قابل قبولی انتظارات را برآورده کرده ومی توان گفت، نمره قبولی گرفته است. البته وضعیت به گونه‌ای است که دولتی‌ها برای تصمیم گیری با دشواری هایی مواجه می شوند.

وی ادامه داد: موضوع مثبت و امیدوارکننده در این چند ماه اخیر شکل گیری اتحاد و همبستگی خوب میان دولت و مجلس بوده است. 

این عضو موتلفه اسلامی گفت: مهمترین موضوعی که فکر اذهان عمومی را به خود مشغول کرده ، گره‌های اقتصادی است که تحت هر شرایطی باید راهی برای بازگشایی آن چاره‌اندیشی کرد تا مردم بیشتر از این اذیت نشوند. البته این توقع که دولت در کمترین زمان ممکن دغدغه‌های معیشتی را برطرف کند، قطعاً نمی‌تواند منطقی و منصفانه باشد.

۱۰۰ روز گذشت؛ دولت پزشکیان نمره قبولی گرفت

او افزود: برای اینکه بتوانیم از پل‌های پیش رو به سادگی بگذریم، لازم است موضوع‌های مختلف را با نگاهی کارشناسی رصد کنیم تا بتوانیم به راه‌حل اصولی برسیم. حالا که پزشکیان برای تحقق وعده‌ وفاق ملی از همه سلیقه های سیاسی دعوت به همکاری کرده است، توجه به نظرات صاحب نظران، کارشناسان و اساتید برجسته دانشگاه هم در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به شرایط شبه جنگی در منطقه گفت: قابل کتمان نیست که فضای ملتهب منطقه حاصل خیره سری های رژیم صهیونسیتی است، اما این شرایط قطعا کار متصدیان اقتصادی را دشوار می‌کند.  به هرحال نظام اسلامی دفاع از مظلومان جهان و صد البته ضدیت با غاصبان اسراییلی را آرمان و اصول می‌داند و بر همین اساس دستگاه خارجی دولت چهاردهم باید تدبیری مناسب برای این شرایط داشته باشد. به این معنی که وقتی بازار اقتصاد غرب برای ما قفل شده است، با رایزنی‌های دیپلماتیک زمینه تعامل بیشتر با کشورهای حاشیه خلیج فارس فراهم و از این طریق فضا برای داد و ستد تجاری ایجاد شود. به عبارتی خاورمیانه به اندازه ای پتانسیل دارد که دیگر احتیاجی به بازار غربی‌ها نداشته باشیم.

واعظ آشتیانی به مهمترین مشکلات پیش روی دولت اشاره کرد و گفت: نکته مهم دیگر این است که «الگوی مصرف» جدی گرفته نمی‌شود و در دوره‌ای که با کاستی اقتصادی مواجه هستیم، باید مناسبات اقتصادی مان را به گونه ای مدیریت کنیم تا حتی القمدور از هدررفتِ منابع مالی جلوگیری شود.

یک مشکل دیگر هم این است که هزینه های جاری دولت بی جهت زیاد است که البته به دولت پزشکیان ربط پیدا نمی کند. دولت در شرایطی حقوق کلان به کارمندان نهاد پرداخت می کند که در هیچ کدام از کشورها به تعداد دولت ایران حقوق بگیر ندارند. البته در این رابطه پزشکیان در روزهای اول استقرار در پاستور گفت «نمی شود حقوق بگیران دولت را از کار بیکار کنیم» که به نظر من این اظهارنظری به حق و واقعی است. چرا که بیکاری برای تعداد زیادی از شاغلان دولتی معضلی دردسرساز خواهد شد.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی