مصطفی درایتی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در گفتوگو با «اطلاعات آنلاین» درباره انتقادات مطرح شده درباره انتصابات در دولت پزشکیان، اظهار داشت: همانطور که همه می دانند، آقای مسعود پزشکیان از همان اولین روزی که به عنوان کاندیدای انتخابات در تلویزیون ظاهر شد، تأکید و اصرار زیادی داشت که بگوید «با دعوا هیچ مشکلی رفع نمی شود» همچنین وقتی ایشان نام دولت احتمالی خود را دولت وفاق نامید، پیش بینی می شد که از چهرههای اصولگرا و حتی اعضایی از دولت سیزدهم در کابینه استفاده کند.
وی افزود: اگرچه برخی از حساسیت ها سبب بروز واکنش هر دو جناح سیاسی در انتخاب مدیران توسط دولتمردان کابینه آقای پزشکیان شده است اما باید این نکته را مورد تاکید قرار داد که طبعا هیئت دولت اختیار و استقلال عمل کافی در انتخاب تیم مدیران خود دارد و هرگونه انتصاب در راستای اجرای بی کم و کاست برنامهها صورت گرفته است. بنابراین همه گروه ها و جناح های سیاسی باید به جای اختلاف نظرها و درگیریها و جنجالهای بی مورد، بنا را بر همکاری با دولت بگذارند نا مقدمات پیشرفت فراهم شود.
این فعال سیاسی با انتقاد از برخی رفتارهای افراطی در جامعه گفت: متاسفانه گروهی که برنامه و طرح مشخصی برای اداره امور ندارند، در روزهایی که کشور ما تحتتاثیر شرایط حاکم بر منطقه دوران پرالتهابی دارد، به جای کمک به دولت با بهانههای پوچ و توخالی حاشیهسازی میکنند. یک روز به حضور فلان مقام مسئول در بدنه دولت ایراد میگیرند، یک روز پیگیری دولت در موضوعهای فیلترینگ و لایحه حجاب و روز دیگر با عناوین دیگر درصدد تخریب وجهه دولت بر میآیند تا به هدف خود برسند. این در حالی است که در این شرایط بیش از هر مقطع دیگری به انسجام و یکپارچگی نیاز داریم.
وی در ادامه گفت: مقام معظم رهبری نیز در ماه های اخیر همواره بر ضرورت همراهی با دولت پزشکیان تاکید کرده اند و فرموده اند که «موفقیت دولت، موفقیت همه است».به نظر من همین کافی است تا حجت برای همه مشخص شود. حالا اگر کسانی یا گروههایی به هر دلیلی بخواهند چوب لای چرخ دولتیها بگذارند، بدانند که نظام با تمام توان پشت دولت است و اگر به رفتارشان ادامه بدهند، نهتنها نمیتوانند دولت را ناکام بگذارند، بلکه مجبور به تحمل حاشیهنشینی خواهند شد.
درایتی همچنین بر ضرورت پاسخ گویی دولتمردان و مدیران پزشکیان به مطالبات مردم تاکید کرد و گفت: اینکه دولت تحت حمایت مردم است، اصلا و ابدا دلیل خوبی نیست که دولتیها خود را بینیاز از پاسخگویی به افکار عمومی بدانند. در واقع دولتیها باید بدانند، چه آنهایی که به پزشکیان رأی دادهاند و چه گروهی که رای شان پزشکیان نبود و حتی الان هم منتقد سفت و سخت دولت چهاردهم هستند، میتوانند درباره همه تصمیمگیری های دولت، سوال داشته باشند و البته توقع پاسخگویی داشته باشند. به این معنی که دولت، دولت همه است و باید مطالبات همه را پیگیری کنند تا بتوانند رضایتمندی «کل» جامعه را به دست بیاورند.