به گزارش «اطلاعات آنلاین»، اتفاقات ماههای اخیر در باشگاه استقلال سبب شده تا موجی از اعتراضات به سمت و سوی مدیران این مجموعه روانه شود، به شکلی که برخی از آنها از بیم همین حملات کامنتهای صفحه اینستاگرام خود را بستهاند. این اتفاقات در امتداد نتایج عجیب و بیسابقه آنها صورت گرفت.
استقلال از روزی که به هلدینگ خلیج فارس واگذار شد روی خوش ندید؛ مدیران منصوبشده از سوی هلدینگ به اندازهای خرابی به بار آوردند که امروز دیگر هیچ طرفداری به ادامه کارشان رضایت نمیدهد.
اینکه مدیران ارشد هلدینگ برای برونرفت استقلال از این تونل وحشت چه طرح و برنامهای دارند هنوز مشخص نیست اما ائتلافی زیرپوستی در همین زمینه صورت گرفته تا از دل خود هیئت مدیره و مدیرعامل جدید آبیها را تعیین کند؛ ائتلافی با محوریت ۴ پیشکسوت دهه ۷۰ این باشگاه و همچنین یکی از پیشکسوتان دهه ۶۰ که از افراد خوشنام استقلال محسوب میشود.
آنها طی هفتههای اخیر جلساتی را در یکی از رستورانهای تهران برگزار کردهاند و پس از جمعبندیهای لازم مقرر شده تا پس از گفتوگو با یکی از چهرههای سیاسی و البته استقلالی که سابقه مدیریت در این باشگاه را نیز دارد راه ورود خود به عرصه مدیریت استقلال را هموار کنند.
بر اساس این گزارش، آنها روی دو نفر برای مدیرعاملی استقلال نظر دارند؛ یک نفر از دروازهبانهای اسبق همین تیم و دیگری از هافبکهای سالهای قبل استقلال که البته هردو سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را هم دارند.
طبق آخرین اخبار برکناری فرشید سمیعی از راس باشگاه استقللا قطعی شده اما هنوز مشخص نیست که شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره و فردی که هواداران استقلال او را عامل اصلی سیاهروزیهای تیمشان میدانند و خواستار برکناریاش شدهاند چه زمانی کنار خواهد رفت. وی با ایجاد حلقه کوچک و بسته از رفقای خود -همان صباییهای سابق- ضربات فراوانی به استقلال زده است. عملکرد باندی و گروهی این مدیر سبب انتقادات گستردهای شده است. وی در این زمینه آنقدر زیادهروی کرده که حتی پس از برکناری جواد نکونام، آن دستیاران وی که در حلقه صباییها بودند ماندگار شدند و...
با توجه به این اخبار و شنیدهها باید تغییرات وسیع در استقلال را قطعی بدانیم اما برای رسیدن به پاسخ این پرسش که «نسخه جدید درمانبخش آبیها میشود یا چاهی عمیقتر را پیش رویشان قرار خواهد داد»، باید کمی صبر کرد.