روزیاتو نوشت: یک معیار رایج برای ارزیابی سلامت کلی یک جمعیت، میانگین امید به زندگی است.
شاخصهای مهم دیگر شامل نرخ مرگ و میر کودکان و دسترسی به غذا و بهداشت است. این عوامل در مجموع درک روشنتری از آنچه به سلامت یک ملت کمک میکند، ارائه میدهند که به نوبه خود با تولید ناخالص داخلی، هزینههای فردی و بهرهوری نیروی کار همبستگی دارد. اینفوگرافیک زیر، سالم ترین کشورها را در میان اقتصادهای عمده جهان نشان میدهد که بر اساس تحلیل شاخص قدرتهای بزرگ ری دالیو در سال ۲۰۲۴ تهیه شده است.
سالم ترین کشورهای جهان
در جدول زیر، رتبه بندی سلامت ۲۴ کشور را در سال ۲۰۲۴ ببینید:
سنگاپور
سنگاپور، کشور رتبه اول، اخیراً به عنوان یک «منطقه آبی» شناسایی شده است، جایی که جمعیت افراد ۱۰۰ ساله و بالاتر، ۱۰ برابر بیشتر از آمریکا است.
ابتکارات دولت برای تشویق قابلیت پیادهروی – از طریق مالیات بر وسایل نقلیه، سوخت و استفاده از جاده – همراه با مزایای مالیاتی برای کسانی که نزدیک والدین یا فرزندان خود زندگی میکنند، احتمالاً به افزایش امید به زندگی در این کشور کمک میکند.
ژاپن
ژاپن در رتبه دوم قرار دارد و یکی از بالاترین میانگینهای امید به زندگی در جهان را دارد. انتظار میرود بیش از نیمی از زنانی که در سال ۲۰۲۳ متولد شدهاند تا ۹۰ سالگی زندگی کنند. مانند سنگاپور، ژاپن نیز دارای یک منطقه آبی است، به ویژه در اوکیناوا. ساکنان اینجا حس قوی هدفمندی، معروف به ایکیگای، را در کنار شبکههای حمایت اجتماعی قوی در آغوش میگیرند.
سوئیس
پس از آن سوئیس قرار دارد که احتمالاً تحت تأثیر ثبات اقتصادی، نرخ پایین چاقی و بالاترین امید به زندگی در اروپا است. در سال ۲۰۲۳، میانگین امید به زندگی برای زنان ۸۵.۸ و برای مردان ۸۲.۲ سال بود. این کشور همچنین بهترین دسترسی به مراقبتهای بهداشتی را در میان کشورهای ثروتمند دارد.
ایالات متحده
ایالات متحده در رتبه ۱۳ کلی قرار دارد و در میانه جدول است. این کشور، علیرغم هزینههای بالای مراقبتهای بهداشتی سرانه – ۱۲،۶۰۰ دلار در سال ۲۰۲۲ – در امید به زندگی و سایر نتایج مهم سلامتی عقب میماند.