شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۱۵
نظرات: ۰
۰
-

وزیر اقتصاد و امور دارایی با بیان این که درآمدهای مالیاتی وصول شده در چهارمحال و بختیاری در سال‌ گذشته حدود 3100 میلیارد تومان بوده است، مجموع درآمدهای مالیاتی کشور در مدت یاد شده  را ۸۰۰هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

اطلاعات نوشت: احسان خاندوزی در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که این استان از توسعه اقتصادی عقب مانده است، افزود: باید تلاش شود تا سیاست‌های اقتصادی در این استان به‌ طور مستمر دنبال شود تا به نقطه مطلوب برسیم.

به گزارش خبرنگار ما در شهرکرد، وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: چرخش سیاست‌ها و تخصیص منابع اعتباری به رفع ناترازی‌ها در چهارمحال و بختیاری کمک می‌کند، سیستم‌های پیش‌رو برای محرومیت‌زدایی در استان‌های کم‌برخوردار مورد توجه جدی است.

وی با بیان این که درآمدهای مالیاتی وصول شده در این استان در سال‌ گذشته حدود ۳هزار و ۱۰۰میلیارد تومان بود، یادآور شد: مجموع درآمدهای مالیاتی کشور در سال گذشته ۸۰۰هزار میلیارد تومان بود، اساسا برنامه نداریم تا استان‌های کم‌برخوردار را برای اخذ مالیات تحت فشار قرار دهیم.

خاندوزی گفت: تمرکز سازمان امور مالیاتی اخذ مالیات از مودیان مالیاتی بزرگ و افرادی است که فرارهای مالیاتی بزرگ دارند، پارسال ۱۱۰هزار میلیارد تومان مالیات از شرکت‌های بزرگ دریافت شد.

وزیر اقتصاد با اشاره به این که افرادی که درآمد کافی برای گذران زندگی ندارند از پرداخت مالیات معاف هستند، تاکید کرد: افرادی که درآمدشان بالاتر از هزینه‌های زندگی آن‌هاست باید مالیات پرداخت کنند، البته فرارهای مالیاتی بسیار اندک است.

وی با بیان این که 2 دسته تسهیلات بانکی در کشور پرداخت می‌شود، افزود: تسهیلات خرد در حوزه فرزندآوری، مسکن، ازدواج و تسهیلات بزرگ به بنگاه‌های بزرگ اقتصادی پرداخت می‌شود.  به‌علت سیاست‌های انقباضی و کنترل نقدینگی پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های اقتصادی بر اساس اولویت انجام می‌شود.
وزیر اقتصاد همچنین درباره درگاه ملی صدور مجوزها، توضیح داد: صدور مجوزها به واگذاری زمین و تغییر کاربری گره خورده است و این فرآیند شفاف نبود که باوجود مقاومت‌ها، درگاه ملی صدور مجوزها راه‌اندازی شد.

فعالیت ۳۴٠ واحد مبارزه با پولشویی در کشور

وزیر اقتصاد همچنین در جمع خبرنگاران گفت: اکنون حدود ۳۴۰واحد مبارزه با پولشویی در همه بانک‌ها، دستگاه‌های مالیاتی و حوزه‌های مختلف وجود دارد.

  خاندوزی افزود: ابزارهای متعددی برای مبارزه با فساد وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها تاکید بر کاهش زمینه فساد است، یعنی باید بتوان بستر رخداد فساد را به حداقل رساند و در حقیقت از ظرفیت نهادهای مبارزه با پولشویی استفاده می‌کنیم و اکنون حدود ۳۴۰واحد مبارزه با پولشویی در همه بانک‌ها، دستگاه‌های مالیاتی و حوزه‌های مختلف وجود دارد.

وی در ادامه گفت:  در برخی شهرستان‌های این استان ،بانک‌های مهم حتی شعبه هم ندارند که بنا شده است در هفته‌های آتی با اجرای تدابیر لازم ، باجه‌های بانکی ایجاد شود .

وی درباره برخی پروژه‌های مهم استانی که از ظرفیت اعتبارات موجود شبکه بانکی به دلیل سیاست‌های انقباضی که بر بانک‌ها تحمیل شده است نمی‌توانند استفاده کنند، تاکید کرد: این امر مورد تاکید استان بوده که بنا شده است فهرستی از آن ها ارسال و بانک مرکزی موافقت کند تا از ظرفیت مازاد بر سقف کنترل ترازنامه بانک‌های کشور برای جبران عقب افتادگی‌های استان استفاده کنیم.

وزیر اقتصاد همچنین درباره برخی ملاحظات مالیاتی که توسط فعالان اقتصادی مطرح شده بود، تاکید کرد: هر چند سهم استان در درآمدهای مالیاتی به جهت ماهیت کشاورزی و برخی از عقب‌ماندگی‌هایی که دارد سهم بالایی نیست وسهم تامین مالیات در استان کمتر از 4/0درصد است، اما باید از ابزارهای تشویق تولید در استان بیشتر استفاده شود،لذا مقرر شد طی چند روز آینده برای بازنگری در مورد بار مالیاتی جلسه‌ای برگزار شود.

خاندوزی در پاسخ به این که در بسیاری از استان‌ها برای فعالان اقتصادی در بورس خط ویژه‌ای ایجاد شده است، تاکید کرد:  هر امکانی که برای سایر استان‌ها یا حتی برخی استان‌ها فراهم باشد حتما از نظر ما برای استانی همچون چهارمحال و بختیاری به دلایل مضاعف، باید فراهم باشد.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی