شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۴
نظرات: ۰
۰
-

 رئیس سازمان امدادونجات هلال‌احمر با اشاره به تداوم عملیات امدادرسانی در ۴استان سیل‌زده کشور گفت: امدادگران این جمعیت در ۴روز منتهی به ظهر دیروز به بیش از ۱۰هزار نفر از هموطنان حادثه‌دیده خدمات‌رسانی کردند.

اطلاعات نوشت: بابک محمودی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، گفت: از ٢٧ فروردین تا صبح  دیروز ، مناطقی از استان‌های بوشهر، خراسان رضوی و جنوبی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد دچار سیل و آبگرفتگی شدند و به دریافت خدمات امدادی نیاز پیدا کردند.

وی ادامه داد: در این مدت با انجام ۸۵مورد عملیات امدادی، به ۱۰هزار و ۶۳۷نفر امدادرسانی شد، ۱۲۵۱نفر اسکان اضطراری یافتند و ۱۹۳نفر هم به مناطق امن منتقل شدند.

محمودی با بیان این که ۲۶۲تیم عملیاتی شامل ۱۰۵۱امدادگر در عملیات امداد در سیل و آبگرفتگی مناطق جنوبی کشور مشارکت داشتند، افزود: با همکاری و تلاش امدادگران، تخلیه آب از ۱۳۲واحد مسکونی انجام و ٣ اردوگاه اسکان اضطراری هم در شهرستان جاسک با ٨٠ دستگاه چادر  برای اسکان افراد متاثر از سیل برپا شد.

 بر اساس اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، عملیات امدادرسانی در ۴استان سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان و هرمزگان همچنان ادامه دارد.

خسارت ۱۸هزار میلیارد ریالی در سیستان و بلوچستان

 معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: برآورد اولیه خسارت سیل در این استان ۱۸هزار میلیارد ریال است و با توجه به حجم بارندگی این رقم همچنان در حال افزایش است.

روح الله سرگزی  در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان افزود: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب وارد شده است که تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان همچنان با حضور در مناطق درگیر سیلاب مشغول بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: براثر بارش‌های شدید رگباری اخیر ،برخی راه‌های ارتباطی مسدود شدند و همچنین سدکهیر در جنوب این استان با ظرفیت ۳۴۳میلیون متر مکعب سرریز کرد.

سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق هم گفت: با توجه به آب بردگی کیلومتر ۱۸راه آهن زاهدان - میرجاوه این مسیر تا اطلاع بعدی بسته است.

حمید بهادری افزود: بلافاصله بعد از بروز این مشکل نیروهای راه آهن در محل حادثه حضور یافتند تا بتوانیم هر چه سریع تر نسبت به بازگشایی مسیر اقدام کنیم.

وی تاکید کرد: وجود مشکلات و آسیب به سازه‌های ریلی سیستان و بلوچستان همچنان وجود دارد و به صورت مداوم کار بهسازی و تعمیرات انجام می شود.

بازگشایی راه ۱۴۳ روستای چابهار

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان چابهار گفت: راه ۱۴۳روستا در چابهار که براثر سیل و طغیان رودخانه های فصلی بسته شده بود پس از فروکش کردن آب و اقدامات راهداری بازگشایی شد.

دادکریم بلوچ دیروز در گفتگو با ایرنا افزود: شبکه آبرسانی ۳۱روستا دچار تخریب زیرساختی شد  که آبرسانی به آن ها انجام می  شود و بعد از فروکش آب به طور کارشناسی شبکه آبرسانی بازسازی خواهد شد.همچنین تلاشگران راهداری در حال بازگشایی راه  های پارک پیرسهراب، دمبدف پیرسهراب وشنام‌ها هستند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری در گفتگو با استاندار سیستان و بلوچستان با پیگیری آخرین وضعیت امدادرسانی به سیلزدگان و مناطق سیل زده ، بر تداوم و تسریع خدمات‌رسانی ها تاکید کرد.

محمد کرمی استاندار هم در این گفتگو گزارشی از اقدامات و تلاش‌های انجام گرفته برای رسیدگی به سیل‌زدگان و آسیب‌دیدگان ارائه کرد.

افزایش شمار جان باختگان و مفقودان

 معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان از جستجو برای یافتن نوجوان ۱۸ساله غرق شده در رودخانه ماشکید در جنوب این استان توسط نیروهای هلال احمر خبر داد.

حسن مصفا افزود: در پی وقوع سیل و طغیان رودخانه ماشکید روستای کلاتک شهرستان مهرستان تیم عملیاتی هلال احمر در حال جستجو نوجوان ۱۸ساله در منطقه هستند که براثر بی احتیاطی برای ماهیگیری رفته بود.

مجیب حسنی، فرماندار نیکشهر در جنوب سیستان و بلوچستان هم گفت: ۲نفر در منطقه عشایری هنزم و زیردان این شهرستان گرفتار سیلاب شدند که پیکر بی جان آن ها توسط نیروهای مردمی پیدا شد.

سامانه بارشی اخیر همچنین در استان فارس که سبب بارش شدید باران در نیمه جنوبی و شرقی استان و آبگرفتگی معابر شده بود، سبب مرگ یک کودک در لایزنگان داراب شد.

به گفته محمدجواد مرادیان رئیس اورژانس فارس، این کودک ۱۰ساله به نام محمد عباسی در لایزنگان داراب در جریان بارش شدید باران و آبگرفتگی این منطقه گرفتار و غرق شد و متأسفانه عملیات درمان، احیا و نجات وی هنگام انتقال به درمانگاه رستاق داراب نتیجه ای به همراه نداشت و این کودک جان باخت.

از سویی دیگر در پی بارش شدید باران در کازرون، خانم میانسالی در خیابان ناصر دیوان  به دلیل حجم زیاد باران و آب گرفتگی کامل خیابان و عدم دید کافی به داخل جوی آب سقوط کرد و آب شدید مسافتی او را با خود به انتهای خیابان ناصر دیوان بُرد و در زیر پل جوی آب گرفتار شد.

 آتش‌نشانی شهرستان کازرون و رئیس اورژانس این شهر در اطلاعیه‌های جداگانه  با تشریح جزئیات سیل اخیر در کازرون، مرگ این خانم میانسال کازرونی را  در خیابان ناصردیوان را تأئید و اعلام کردند که با تلاش آتش نشانان و دیگر نیروهای امدادی، این خانم از انتهای خیابان ناصر دیوان در مسیر جوی آب و تلاقی پل به بیرون کشیده شد و تحویل عوامل اورژانس شد، اما تلاش‌ها برای نجات او نتیجه نداشت و بر اساس اطلاعات دریافت شده از بیمارستان ولی‌عصر (عج) کازرون، جان خود را از دست داد.

همچنین 3 نفر از افراد ناپدید شده و گرفتار سیلاب در شرق هرمزگان با حضور به موقع بالگرد دریادلان نیروی دریایی ارتش مستقر در جاسک، نجات پیدا کردند.

بنا به این گزارش هفته گذشته در ابتدای وقوع حوادث مرتبط با سیلاب در استان  های جنوبی ،6 نفردر سیستان و بلوچستان و هرمزگان جان باخته بودند.

نظرسنجی

اولین اقدام ترامپ پس از ورود به کاخ سفید؟

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی