اعتماد نوشت: محمد رييسزاده؛ رييس كل نظام پزشكي ديروز و در نشست خبري خود اعلام كرد كه مصوبه هيات وزيران از ارقام جديد تعرفههاي خدمات درماني هنوز به صورت رسمي به سازمان نظام پزشكي ابلاغ نشده و در پاسخ به شنيدهها مبني بر اينكه دولت مايل بوده رشد تعرفههاي پزشكي در سقف 28 درصد ثابت بماند اما وقتي رييس نظام پزشكي بلافاصله بعد از انتشار خبر تلخ خودكشي دكتر پرستو بخشي (متخصص قلب كه ابتداي سال جاري به دليل مشكلات شديد شغلي و فشار ناشي از طرح اجباري در شهرستان نورآباد استان لرستان، در محل خدمت خودكشي كرد) براي بررسي موضوع راهي استان لرستان شد، وزارت بهداشت در رايزني با سازمان نظام پزشكي، حفظ رشد 46 درصدي تعرفههاي درماني را به مسكوت ماندن پرونده دكتر پرستو بخشي مشروط كرد، گفت: « هر دو موضوع (نظر دولت بر سقف افزايش 28 درصدي تعرفهها و مشروط شدن رشد 46 درصدي تعرفه به شرط مسكوت ماندن پرونده خودكشي دكتر بخشي) را تكذيب ميكنم و كذب محض است . مرحومه بخشي، نيروي طرحي بود كه ذيل دانشگاه علوم پزشكي لرستان كار ميكرد و نيروي وزارت بهداشت محسوب ميشد . ايشان از اعضاي سازمان نظام پزشكي بود و بنده طبق نظر برخي مسوولان كشور و بنا به حساسيت خودم، وظيفه داشتم بررسيهاي لازم را انجام دهم. خبر فوت مرحومه بخشي بسيار تاسف بار بود و من به دليل اينكه بررسي بيشتري در ارتباط با اين موضوع انجام داده باشم، شخصا به آنجا رفتم اما اظهارنظر درباره علت فوت بر عهده نهادهاي مربوطه مانند سازمان پزشكي قانوني و دادستاني است و سازمان نظام پزشكي، مرجع اعلام علت فوت مرحومه بخشي نيست . »
در اين نشست خبري همچنين سوالي در مورد خودكشي دستياران پزشكي مطرح شد كه بابك شكارچي؛ معاون آموزشي سازمان نظام پزشكي در پاسخ به اين سوال از تشكيل كميتههاي مشترك با فرهنگستان علوم پزشكي و وزارت بهداشت براي بررسي مساله خودكشي دستياران خبر داد و ضمن توضيح اقدامات رييس سازمان نظام پزشكي براي اصلاح حقوق دستياران گفت كه قرار شده تا غربالگري دستياران به صورت مشترك توسط فرهنگستان علوم پزشكي و دانشگاههاي علوم پزشكي انجام شود و همچنين اعلام كرد كه كميتههاي جداگانهاي هم براي حل مشكلات پزشكان طرحي در سازمان نظام پزشكي تشكيل شده تا به مشكلاتي همچون پرداخت ديرهنگام كارانهها، پرداخت دير هنگام حق ماندگاري و نوع برخورد با پزشكان طرحي هم رسيدگي شود.
رييس زاده درباره بازنشستگي اجباري و زودهنگام دكتر رضا ملكزاده به همراه حدود 40 نفر از استادان پيشكسوت دانشگاه علوم پزشكي تهران و منافات اين اخراج محترمانه با مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي درباره افزايش ظرفيت پذيرش دانشجوي پزشكي گفت: « روز پنجشنبه جلسهاي داشتيم و از حدود ۵۰ نفر از اساتيد درجه يك تقدير و تشكر كرديم . حفظ و نگهداشت استاداني كه بنيانگذار پزشكي در كشور هستند، سياست بسيار درستي است كه مورد تاكيد رييسجمهور هم بوده است . مساله بازنشستگي اجباري دكتر ملكزاده با دستور رييسجمهور حل شد و رييسجمهور تاكيد كرد كه استادان پيشكسوت و بنام، حتي اگر وقت كمتري هم در دانشگاه صرف ميكنند تا زماني كه امكان دارد نبايد بازنشسته شوند و با توجه به اينكه اين دستور، دستور رييسجمهور است، روساي دانشگاههاي علوم پزشكي هم موظفند آن را اجرا كنند . از نظر ما هم حفظ اساتيدي كه بنيانگذار علم پزشكي هستند ضروري است و ما با بازنشستگي پيش از موعد چهرههاي شاخص موافق نيستيم. »