اطلاعات نوشت: محمدعلی گلابزاده، مدیر پژوهشکده کرمان شناسی در این مراسم با اشاره به مفاخر استان همدان و از جمله مصطفی رحماندوست، گفت: جایگاه این استاد بزرگ در عرصه شعر بر کسی پوشیده نیست و یکی از کارهای بزرگ استاد رحماندوست ترجمه قرآن کریم به زبان ساده و کودکانه است و او خدمات شایسته و بزرگی را در کشور ارائه داده است.
گلابزاده بار دیگر با تمجید از خدمات استاد رحماندوست، گفت: او دلبسته کتاب است و جان و روح او با کتاب پیوند خورده است، اما متاسفانه این دلبستگی امروز شرایط خوبی ندارد و باید برای بهبود وضع کتابخوانی در جامعه فکری کرد.
حامد حسینخانی، مدیر بنیاد ایرانشناسی استان کرمان هم در این مراسم اظهارداشت: ما با آثار استاد رحماندوست زندگی کرده ایم و ذوق هنری و ادبی چند نسل با چنین شاعری پرورده شده است.وی با اشاره به تالیف بیش از ۳۰۰ عنوان کتاب در حوزه ادبیات کودک و نوجوان و شعر و قصه توسط مصطفی رحماندوست، گفت: چند نسل فرزندان این سرزمین با آثار استاد بالیده و زندگی کردهاند و مدیون ذوق و اندیشه های او هستیم.
حسینخانی افزود: راهاندازی پایگاه اینترنتی کتابخانه ملی کودک و نوجوان از کارهای بزرگ استاد رحماندوست است.
استاد مصطفی رحماندوست در بخش پایانی این مراسم در مقابل تمجیدهای سخنرانان،گفت: من کاری نکرده ام به جز این که بچهها را خیلی دوست داشتم.
وی با اشاره به پیشنهاد پذیرفتن پستهای اداری در کشور اظهارداشت: دوست داشتم برای بچهها کار کنم و کار کردم و پاداشش را هم گرفته ام.رحماندوست با اشاره به علاقه مردم به آثارش ،گفت: این خیلی زیبا است و بارها گفتهام که به خاطر رضای خدا برای بچهها کار کنید و مطمئن باشید که به پاداش دنیایی هم میرسید.
این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان با بیان این که از ۱۹ سال قبل چند بار دعوت شدم، اما به کرمان نیامدم، گفت: روزی تنها در بازارکرمان قدم میزدم و کسی مرا نمیشناخت، در حالی که یک سال قبلش در سال 1383بزرگترین رویداد ادبیات کودکان تاریخ ایران در کرمان اتفاق افتاده بود و از ۱۴ کشوراز آمریکا تا ویتنام، نویسنده آمده بود و استاندار وقت پیشنهاد داد که پایگاه ادبیات کودکان ایران را در کرمان به عنوان پایلوت ایجاد کنیم.
آن زمان امکانات بود و یکسری کارها هم انجام و کتابخانه راهاندازی شد و قرار بود من 2 یا3 روز در هفته به کرمان بیایم و این کار را دنبال کنیم، اما یک سال بعد همه چیز تمام شد و من تنها در بازار قدم میزدم و از استاندار و کتابخانه خبری نبود.
وی اظهارداشت: هدف من از تألیف آثارم این است که بچهها خلاق بار بیایند؛ خلاقیت گمشده کودکان ما است.هدف دیگر من این بود که همدیگر را به رسمیت بشناسیم و لهجه و رنگ پوست دیگران را به تمسخر نگیریم و این درد بزرگ جهان امروزما است.
مراسم نکوداشت استاد مصطفی رحماندوست، پدر شعر کودک ایران با حضور جمعی از مسئولان در مجتمع آموزشی ریحانه کرمان برگزار و از این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان تجلیل شد.