به گزارش «اطلاعات آنلاین»، روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز حجم تخریب و ویرانیها ناشی از بمباران وحشیانه رژیم اسرائیل را در شمال غزه نزدیک به حجم ویرانیها در شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم دانست.
این روزنامه انگلیسی به نقل از یک تاریخنگار نظامی آمریکایی نوشت که غزه به نمادی برای یکی از شدیدترین بمبارانها در طول تاریخ تبدیل شده است.
به نوشته این روزنامه، تحلیلگران نظامی با توجه به برآوردهای انجام شده در مورد ویرانیها در شمال غزه گفتهاند که ویرانی ایجاد شده در این منطقه در کمتر از 7 هفته نزدیک به ویرانیها در شهرهای آلمان طی چند سال در جنگ جهانی دوم است.
رابرت پیپ، تاریخنگار نظامی آمریکایی و نویسنده کتاب "درسدن، هامبورگ و کولونیا ـ گوشهای از شدیدترین انفجارها در جهان که با اسامی مکانهایشان به یاد آورده میشوند" "بمباران برای پیروزی، آماری تاریخی از بمبارانهای قرن بیستم" تاکید کرد که غزه نیز به عنوان نمادی برای یکی از شدیدترین بمبارانهای تاریخ ثبت خواهد بود.
پیپ تصریح کرد که طبق تمامی معیارها، غزه شاهد یک حمله شدید برای مجازات غیرنظامیان است که در تاریخ به عنوان یکی از شدیدترین عملیاتها با سلاحهای متعارف ثبت خواهد شد.
وی افزود: طبق گزارشها و تصاویر ماهوارهای تهیه شده توسط کوری شیر از مرکز مطالعات عالی دانشگاه نیویورک و جامون وان دن از دانشگاه اورگن، برخی محلهها به کلی با خاک یکسان شدند و تا 4 دسامبر حدود 60 درصد از ساختمانها در شمال غزه آسیب جدی دیدند.
این مورخ آمریکایی بیان کرد که در برخی مناطق نیز حدود 70 درصد تخریب شده و در سرتاسر نوار غزه بین 82 هزار و 600 تا 105 هزار و 300 ساختمان تخریب شده است.
رابرت پیپ اظهار داشت که بر عکس، طی سالهای 1943 تا 1945 بمباران شهرهای بزرگ آلمان توسط متفقین به تخریب نزدیک به 50 درصد از مناطق شهری آن منجر شد و طبق برآوردهای نظامی آمریکایی که در سال 1954 انجام شد، 7100 تن مواد منفجره در شهر درسدن فرو ریخته شد که به وارد آمدن خسارت جدی به 56 درصد از ساختمانهای غیرصنعتی و خانهها منجر شد و حدود 25000 نفر هم طی آن کشته شدند.
از آغاز جنگ در غزه تاکنون ارتش رژیم صهیونسیتی 10 هزار حمله را به مناطق مختلف نوار غزه انجام داده و بیش از 40 هزار تن مواد منفجره را بر سر مردم این منطقه فرو ریخته است.