یکشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
نظرات: ۰
۰
-

به گزارش«اطلاعات آنلاین»، افکارعمومی همچنان برای تحقق وعده انتخاباتی حجت الاسلام رئیسی رئیس جمهور، مبنی بر ساخت سالانه یک میلیون مسکن چشم انتظار است.

واقعیت این است که طی سال های اخیر نمایندگان مجلس و رئیس دولت درباره ساماندهی وضعیت مسکن و همچنین برای خانه دار شدن قشرهای متوسط و فرودست وعده هایی داده و می دهند. اما آیا این وعده ها محقق می شود؟ 

به تازگی محمدرضا رضایی کوچی نماینده مردم جهرم و خفر و رئیس کمیسیون عمران در مجلس با اشاره به هدف گذاری مجلس در برنامه هفتم توسعه برای کاهش زمان خانه دار شدن مردم،گفـته است: در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری کردیم که افراد و خانواده‌ها از زمان دریافت حقوق و درآمد در بخش های مختلف خصوصی و دولتی، حداکثر طی 12 سال صاحب خانه شوند.

به گفته وی برای تحقق این هدف ابتدا نرخ تورم باید کنترل شده و در حوزه مسکن تورم تک رقمی شود، همچنین زمین رایگان در نظر گرفته شود و  سپس تسهیلات بانکی با نرخ سود تک رقمی پرداخت شود.

ادعای وی در حالی مطرح می شود که محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز شنبه،22مهر در جریان بررسی  جدول شماره 12 ماده 49 لایحه هفتم توسعه که درباره اهداف کمی سنجه‌های عملکردی توسعه مسکن است، گفته بود: پیشنهاد دولت برای دسترسی به مسکن 7.5 سال بوده است و اما پیشنهاد دوستان کمیسیون  12 سال بوده است. منظور از دسترسی به مسکن این است که یک خانواده صددرصد درآمد خود را اگر بگذارد چه زمانی می تواند صاحب خانه شود و این نرم جهانی دارد یعنی اگر ما بخواهیم شاخص رفاه اجتماعی را نگاه کنیم این مبنا خواهد بود. دوستان برخی اوقات در صحبت های خود بحث یک سوم را مطرح می کنند و منظور این نیست که ماهانه یک سوم از حقوقشان را کنار بگذارد ما باید کاری کنیم قدرت خرید خانواده بالا رود یا انقدر به موضوع مسکن سوبسید داده شود که حداقل زیر 10 سال با در نظر گرفتن 100 درصد حقوق خانوار صاحب خانه شود. براین اساس ممکن است 20 الی یا 30 سال صاحب خانه شوند و متاسفانه واقعیت این است که اگر الان ضرب و تقسیمی صورت بگیرد خانه دار شدن یک آرزو است.

{$sepehr_media_84257_400_300}

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی