مدیرعامل خانه موسیقی ایران در دیدار معاون هنری وزارت فرهنگ با اشاره به این نکته که مشکلات حوزه هنر کم نیست، گفت: خانه موسیقی ایران نزدیک به ۱۷هزار نفر عضو دارد که به جرأت میگویم که بیش از نیمی از این تعداد زیر خط فقر هستند.
به گزارش ایسنا، نادره رضایی، در بازدید از خانه موسیقی ایران بیان کرد: نگاه من رو به آینده است و برای همین همه باید دستبهدست یکدیگر دهند. لازمه کار صنفی و تشکلی بهویژه در ایران عشق است و این موضوع را سعی میکنم بیشتر در عمل نشان دهم که در این مسیر حتماً با صنفوف و انجمنها تعامل خواهم داشت. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید بر همکاری صنوف دارد و از وجه نظارتی کم میکند تا صنف نیز این مسئولیت را بپذیرید. ما آمادگی این را داریم مجوزها را به صنوف بسپاریم.
معاون هنری وزارت فرهنگ گفت: در جشنوارههای پیش رو، فضایی منطقی و معقول در موسیقی داریم و شما هم میتوانید به جشنواره کمک کنید. ما باید گرهگشایی و حمایت کنیم و وارد حوزه راهبری و سیاستگذاری شویم.
در ادامه حمیدرضا نوربخش، مدیرعامل خانه موسیقی ایران اظهار کرد: مشکلات حوزه هنر کم نیست. خانه موسیقی ایران نزدیک به ۱۷هزار نفر عضو دارد که به جرأت میگویم که بیش از نیمی از این تعداد زیر خط فقر هستند. بهزحمت میتوان گفت که پانصد تا ششصد نفر از هنرمندان موسیقی، فعال حوزه اجرا هستند و بخش عظیمی از هنرمندان بهناچار به حوزه آموزش روی آوردهاند، در صورتی که نباید اینگونه باشد.
وی ضمن اشاره به مسائل معیشتی هنرمندان افزود: موسیقی نواحی ما، وضعیت خوبی ندارد و موسیقی سنتی نیز دوره احتضار را میگذراند و از وزارت فرهنگ میخواهیم که نگاه حمایتی و سیاستگذاری داشته باشد.
نوربخش درباره استفاده از نسل جوان در ترکیب هیأت مدیره خانه موسیقی ایران توضیح داد: مجموعههای صنفی تا الان به این نتیجه رسیدهاند که برای پیشبرد اهداف بهتر است پیشکسوتان، شناختهشدهها و چهرهها در صنوف باشند تا امور بهتر پیش برود. مسأله دیگر این که متأسفانه در امور صنفی، داوطلب چندانی نداریم و با اینکه در انتخاباتمان از بعضی افراد خواهش میکنیم که به ما بپیوندند اما یا آنها علاقهای ندارند یا اینکه فکر میکنند که نفعی در آن نیست و اولویتهای دیگر دارند.
این هنرمند در پایان صحبتهایش یادآور شد: امیدواریم با حضور، جدیت و سرعت شما به این موضوعات توجه شود و ما هم در کنارتان هستیم و قاعدتاً باید باهم برای رفع مسائل و مشکلات هنرمندان تعامل داشته باشیم. طی این ادوار گاهی این تعامل خوب پیش رفته و در دورههایی نیز دوستان کم لطفی داشتهاند.
شما چه نظری دارید؟