نشت کپسول گاز تریلر ۶۰ نفر را راهی بیمارستان کرد
سرویس حوادث: مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: نشت گاز کلر از کپسول کف تریل حامل این مواد، در کیلومتر ۱۷ محور شهرضا ـ آباده حادثه آفرید و ۶۰ نفر را مسموم کرد.
منصور شیشهفروش در گفتگو با ایسنا بیان کرد: این ۶۰ نفر که از اهالی مناطق مجاور بودند و دچار مسمومیت تنفسی شدند، توسط اورژانس و هلالاحمر به مراکز درمانی انتقال یافتند.
وی با تأکید بر اینکه حادثه جانباخته نداشت، ادامه داد: تیم مدیریت بحران شهرستان شهرضا به همراه پرسنل هلالاحمر، آتشنشانی، راهداری، پلیس راه و نیروی انتظامی در محل حاضر شدند و برای ایمنسازی محل تلاش کردند.
دانشآموز سروآبادی ۳۸ ربع سکه را به صاحبش بازگرداند
سرویس خبر: دیار فتحی، دانشآموز پایه چهارم ابتدایی شهر اورامان تخت شهرستان سروآباد استان کردستان، ۳۸ ربع سکه را پیدا کرد و در اقدامی خداپسندانه آن را به صاحبش بازگرداند.
مدیر آموزش و پرورش سروآباد در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: دیار فتحی، دانش آموز مدرسه شهید خضری شهر اورامان تخت سروآباد، ۳۸ عدد ربع سکه را پیدا کرد و پس از دیدن آگهی مفقودی آنها به دنبال صاحب سکهها رفت.
محمد علی جهانی افزود: این دانش آموز امانتدار با شنیدن اینکه فردی این تعداد سکه را گم کرده و از طرق مختلف آگهی داده و اعلام مفقودی کرده است، صاحب آن را پیدا کرد و سکهها را به وی پس داد.
وی افزود: ارزش روز این تعداد سکه حدود 5 میلیارد ریال است و ما به سهم خود از اقدام شایسته این دانش آموز امانتدار قدردانی می کنیم.
آلودگی هوا، 91/1 میلیون پاکستانی را روانه بیمارستان کرد !
هوای آلوده در پاکستان بیش از 91/1میلیون نفر را طی یک ماه گذشته با بیماری تنفسی راهی بیمارستانها کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بحران آلودگی هوا و تشدید آلایندههای سمی در ایالت پنجاب پاکستان، ظرف یک ماه گذشته بیش از 91/1میلیون نفر را روانه بیمارستانها کرده است.
آلودگی هوا و مه-دود سمی بیشترین آسیب را به ساکنان لاهور وارد و مسئولان این شهر را مجبور به تعطیلی مدارس و اعمال مقررات قرنطینه کرده است.
بحران فزاینده در پاکستان با انتشار گازهای صنعتی و کاربرد روشهای زیانبار کشاورزی تشدید شده است و نفس های مردم را به شماره انداخته و کارکنان بخش درمان را هم به ستوه آورده است.
پذیرش بیش از 91/1میلیون نفر با بیماریهای تنفسی در بیمارستانهای دولتی پاکستان در یک ماه اخیر، آثار مخرب آلودگی شدید هوا با گازهای سمی را برجسته می کند. این بحران به طور مشخص و آشکار ایالت پنجاب را تحتالشعاع قرار داده؛ جایی که مه-دود و رسیدن کیفیت هوا به سطوح سمی، بحران بهداشتی به بار آورده است.
شما چه نظری دارید؟