پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۶
نظرات: ۱
۰
-
ضریب آمادگی کشور برای مقابله با بحران چقدر است؟

 مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت :  در مجموع ضریب آمادگی مقابله با بحران در کشور۱۰تا ۱۲درصد است که باید آن را چند برابر افزایش دهیم .

خبرنگار اطلاعات در قزوین نوشت: سیف الله آقابیگی در رزمایش عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله و امدادرسانی صنعت آب و برق منطقه مرکزی و شمال کشور در قزوین، اظهارداشت: ضریب آمادگی مقابله در بحران در سطح کشور باید در حد قابل قبولی باشد و در این  خصوص نیروهایی داریم که می توانیم آثار خسارت ها را به کمترین حد برسانیم .وی با بیان این که برگزاری مانورهای عملیاتی مقابله با حوادث می تواند به افزایش ضریب آمادگی نیروها کمک کند، افزود: تا کنون ۴۳رزمایش در وزارت نیرو برای ارتقای مهارت و توانمندی مقابله با حوادث برگزار شده  است و امسال هم پنجمین مانور استانی را در قزوین برگزار کرده ایم تا آسیب ها و خطرات حوادث به حداقل برسد.

آقابیگی تاکیدکرد: افزایش آمادگی در سطح بازدارندگی در کنار دفاع غیرعامل می‌تواند کشور را از گزند همه بلایا  وحوادث طبیعی و غیر طبیعی در امان نگهدارد.

 وی با بیان این که در پدافند غیرعامل همه دستگاه ها و حتی مردم باید مشارکت و همکاری کنند تا به نتیجه برسیم، افزود: در مدیریت بحران، زمان یک عنصر اساسی است و ما هم در این مانور ساعات خاصی را برای شروع عملیات پیش بینی کرده ایم تا نیروها تجربه یک حادثه طبیعی را کسب کنند.آقابیگی با اشاره به حادثه خیز بودن مناطق مختلف کشور، ادامه داد: در کشور نعمت های فراوانی وجود دارد، اما در معرض حوادث هم هستیم . در ایام مختلف سال با انواع حوادث نظیر سیلاب، حریق و گاهی زلزله مواجهیم که باید آمادگی مقابله با آنها مورد سنجش و بررسی قرار گیرد.

وی با  اشاره به این که دانش بشری فقط می تواند تا ۱۰ثانیه قبل از زلزله و ۱۵روز جلوتر از وقوع سیلاب را پیش بینی کند، اظهارداشت: بر همین اساس همواره باید آماده باشیم که بتوانیم دوره برگشت پذیری سیلاب را تخمین بزنیم و خسارت ها را به حداقل و پایداری خدمات را به حداکثر برسانیم.

ضرورت اقدامات پیشگیرانه در مقابله با حوادث

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با تاکید بر انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابله با حوادث، گفت: متاسفانه به دلیل بی توجهی به موضوع مهم پیشگیری ،حاضریم برای درمان بیشترین هزینه را بپردازیم ، در حالی که ۹۲درصد فعالیت ها و برنامه ریزی ها صرف مقابله می شود.

آقا بیگی تاکیدکرد: در عرصه پیشگیری نقش مردم بسیار اهمیت دارد و بر همین اساس در این زمینه به کمک رسانه ها باید اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنیم تا مشارکت شهروندان بیشتر شود.

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین هم در این رزمایش با تاکید برضرورت همکاری مردم برای انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابله با حوادث غیرمترقبه ،گفت: مردم باید با بیمه کردن خود و اموالشان در حوادث غیر مترقبه از پشتیبانی مالی بیمه ها برخوردار شوند .وی تاکیدکرد: باید یاد بگیریم که مسکن ، مزارع و باغ های خود را در برابر سیل،  زلزله ، حریق و سایر حوادث بیمه و این ریسک را به بیمه منتقل کنیم تا در حوادث پشتیبان خوبی داشته باشیم.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی