اصلاحاتنیوز نوشت: احمد بخشایش اردستانی درباره پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و وضعیت روابط ایران و آمریکا در آینده عنوان کرد: به نظر من پیروزی ترامپ اثری مثبت در رابطه ایران و آمریکا خواهد داشت؛ چرا که ترامپ صراحت لهجه دارد و خودش را به دیوانگی زده در صورتی که دیوانه نیست؛ اما علاقه دارد خود را به این شکل جلوه دهد تا شاید دیگران از او بترسند. به هر حال کسی که توانسته تا این اندازه اموال به دست بیاورد و تجارت کند، قطعا دیوانه نیست.
وی با بیان اینکه ترامپ تاجر است و سود و زیان برایش اهمیت دارد، تصریح کرد: همچنین باید توجه داشت که در زمان جمهوریخواهان هیچگاه جنگ زیادی میان کشورها نداشتیم بلکه تهاجم لفظی داشتیم، در صورتی که در دوران دموکراتها جنگهای بیشتری رخ داد.
این نماینده مجلس افزود: بنابراین معتقدم در دوره ترامپ، ایران و آمریکا راحتتر میتوانند در موضوعاتی که وجود دارد به توافق برسند. احتمالا ترامپ در اولین قدم بتواند جنگ روسیه و اوکراین را آرام کند. درباره ایران هم ما تجربه ۴ سال گذشته ترامپ را داریم، او برجام را پاره کرد و گفت برجام به درد من نمیخورد چون به من سود نمیرساند. بنابراین فکر میکنم رابطه ما و آمریکا در آینده راحتتر پیش رود.
بخشایش اردستانی با اشاره به اینکه بایدن و هریس از الفاظ زیبا و دیپلماتیک استفاده میکردند، متذکر شد: پشت این صحبتهای زیبا، کارهای عجیب غریب بود. اما ترامپ اینگونه نیست و هرآنچه که در دلش است را به زبان میآورد.
وی با تاکید بر این که ما در دیگ آب جوش تحریم هستیم، خاطرنشان کرد: هرچه تحریم بود را روی سر ما خالی کردند، دموکراتها هم این تحریمها را سرایت دادند و مابقی کشورها را نیز همراه خود کردند. ترامپ بیش از این نمیتواند تحریم کند؛ چرا که تحریم دیگری باقی نمانده، تنها به لحاظ روانی ممکن است چند شخصیت ما را تحریم و قصد داشته باشند از این طریق به ما فشار بیاورند.
این عضو کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: امیدوارم جنگ اسرائیل و فلسطین تمام شود تا ایران هم به مباحث داخلی از جمله تقویت پول ملی بپردازد. چرا که ارزش پول ما بسیار پایین است، مردم در سختی و خشم هستند و باید پول ملی کشور را تقویت و معیشت را بهبود ببخشیم.
بخشایش اردستانی مدعی شد: چارهای جز استفاده از فرصت حضور ترامپ نداریم. ما باید زندگی کنیم، چه ترامپ چه هریس، فرقی ندارد. ما باید مشکلات کشور را حل کرده و در مباحث مختلف با آمریکا مذاکره کنیم و این مذاکره هم به معنای رابطه نیست، بلکه رسیدن به یک تفاهم در خصوص تعارضات و اختلافات است.