بهرنگ علوی در حاشیه حضور در ویژهبرنامه «یورو 2024» که همزمان با بازیهای جام ملتهای اروپا از آپارات اسپرت پخش میشود، درباره حضور خود در فصل جدید برنامه «جوکر» گفت: در این برنامه به معنای واقعی خودم را رها کردم. هنرمندان درجه یکی در این فصل با من همگروه بودند و به همین دلیل از ابتدا تصمیم گرفتم، فقط از حضور در این جمع، کیف کنم.
وی درباره بازخوردهای مثبت مردم به حضورش در این برنامه هم گفت: از آنجایی که بدون هیچ گارد قبلی در برنامه حضور داشتم و هر کاری هم که انجام میدادم برآمده از دلم بود، فکر میکنم به همین دلیل حضورم به دل مردم هم نشست. در این برنامه واقعا تلاش کردم خودم باشم.
این بازیگر که در چند برنامه مختلف از پلتفرمها حضور داشته، درباره شائبه از پیش طراحیشدن همه این برنامهها از «مافیا» تا «جوکر» و اینکه بازیگران در مقابل دوربین، ادای رقابت را درمیآورند توضیح داد: واقعیت این است که فرمت این برنامهها یکسان نیست. مثلا «مافیا» بازیای است که در آن برد و باخت بسیار مهم است اما «جوکر» مسابقهای است که بردن و باختن در آن موضوعیت ندارد. همه افراد حاضر در «جوکر» تلاش میکنند در تایم حضور خود، لحظاتی را خلق کند که مخاطب با تماشای آن شاد شود و اساسا هدف این برنامه همین است.
وی افزود: این برنامه معمولا تیم نویسندگان بسیار خوبی دارد اما هیچ الزامی وجود ندارد که حتما مطابق متن آنها پیش بروید. بخش زیادی از ماجرا به خود هنرمندان محول میشود و اگر کسی ایده خاصی نداشته باشد میتواند از این ایدههای پیشنهادی از طرف تیم نویسندگان استفاده کند. من خودم از آنجایی که اساسا بازیگر بداههپردازی هستم، سعی کردم در این برنامه هم بهطور کامل بداههپردازی کنم و خودم باشم.
علوی درباره وایرال شدن بریده ویدئوی مربوط به رقص جمعی در «جوکر» و واکنش خانواده و اطرفیان گفت: واقعیت این است که گفتند انتظارشان از من بیشتر از اینها بوده است! غالبا میگفتند چرا بیشتر و کاملتر نرقصیدی و باید توضیح میدادم که این تصاویر تدوین شده است!(میخندد) تنها لحظاتی از رقص من در این قسمت بود. بالاخره رقص هم یک هنر است و کسی نمیتواند منکر آن شود. البته هر وقت تعارف بزنند هم میآیم وسط!
وی درباره ایدههایی مانند فشار چنگال به دست برای نخندیدن در «جوکر» هم گفت: در آنجا اتفاقاتی رخ میداد که باید همه تلاشمان را میکردیم تا بیشتر در بازی بمانیم. من هم این ایده به ذهنم رسید تا بهگونهای به خودم شوک وارد کنم و نمیدانم چقدر هم موفق بودهام.
این بازیگر با اشاره به اهمیت تولید برنامههای سرگرمیمحوری از جنس «جوکر» توضیح داد: مردم ما نیاز به حال خوب و تفریح دارند و این دست برنامههایی که در پلتفرمها تولید میشود، واقعا حال مردم را خوب میکند. باید نمونههای بیشتری از این تولیدات داشته باشیم چرا که این مردم، حقشان شادی بیشتر است.
وی درباره حواشی مربوط به پیراهن رنگانگی که در «جوکر» به تن دارد هم گفت: از من خواسته بودند که لباس شاد بپوشم و من هم این پیراهن را پوشیدم. برایم هم بسیار جالب بود که این میزان مورد توجه و استقبال قرار گرفت. بالاخره من نامم بهرنگ است و تلاش کردم در این برنامه خوش رنگ هم باشم!
علوی درباره شایعات مربوط به قیمت نجومی این پیراهن تأکید کرد: واقعیت این است که این پیراهن را به عنوان هدیه روز تولد گرفتهام و از خارج از کشور برایم سوغاتی آوردهاند. طبیعتا من هم قیمت آنرا نپرسیدهام.
این بازیگر سینما درباره فرصت پلتفرمها برای بهتر دیده شدن استعدادهایش گفت: نه فقط برای من که برای خیلی از دوستانی که سالها مشغول به کار در این حوزه بودند، بستری مانند پلتفرمها در کنار سینما و تلویزیون، نیاز بود. این بستری است که به نوعی تکمیلکننده فضای کاری ما محسوب میشود. ما باید در بسترهای مختلف بتوانیم خودمان را ارائه کنیم و قطعا هر هنرمندی نیاز به دیده شدن دارد.
وی افزود: البته من خودم را هنرمند نمیدانم و بیشتر طرفدار هنر هستم اما تلاش کردهام به قواعد و چارچوبهای فعالیت هنری هم متعهد باشم. پیش از برنامه «جوکر» من در «اسکار» هم حضور داشتم و در آنجا هم تلاش کردم به زمینه تولید برنامه وفادار باشم. پیش از آن در «زودیاک» هم همین جنس حضور را تجربه کردم. در همه این برنامهها تلاشم این است که امضای خودم را داشته باشم. بهرنگ علوی ادامه داد: اینکه گاهی مردم در خیابان به من میگویند اگر برنامهای را نخواهیم ببینیم، به صرف حضور تو آن را تماشا میکنیم چون مطمئنیم لحظات شاد و جذابی دارد، این برایم بسیار ارزشمند است. یعنی من امروز در برنامههای رئالیتی شو به یک امضایی رسیدهام که حضورم میتواند برای گروهی از مخاطبان متضمن یک حال خوب باشد. هر چه بستر تولید این جنس برنامهها بیشتر باشد، طبیعتا مردم هم بیشتر از این دست حضورها از ما خواهند دید.