یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۸
نظرات: ۰
۰
-

حسین راغفر کارشناس مسائل اقتصادی به دیدگاه‌های اقتصادی مطرح شده از سوی نامزد‌های انتخابات واکنش نشان داد.

دیده بان ایران نوشت: حسین راغفر در واکنش به مباحث اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظرات گفت: به نظر من هیچ كدامشان اقتصاد نمی‌دانند، بنابراین جهت‌گیری خیلی خاصی را نمی‌شود در خودشان یافت، اگرچه شیوه زندگی‌شان می‌تواند نشان دهد كه این‌ها پیرو چه عقیده‌ای هستند.

*اگر بخواهید موردی مثال بزنید، كدامشان به سوسیالیسم نزدیك‌تر است، كدامشان به دولت رفاه و كدام به نظام سرمایه‌داری؟

راغفر: به نظر من موضع‌گیری‌های آقای پزشكیان به دولت رفاه نزدیك‌تر است. ایشان اعتقاد به آموزش و پرورش همگانی، یعنی تعهدات حكومت در قانون اساسی دارد، به بهداشت همگانی دارد، به ساخت مسكن برای عموم مردم دارد. به این‌ها اعتقاد دارد و این‌ها همان بحث دولت رفاه را می‌تواند شكل دهد؛ البته مشروط به این است كه این منابع در اختیار ایشان قرار بگیرد.

*آقای قالیباف چطور؟

راغفر: این صحبت‌هایی كه كارشناسان ایشان كردند، كاملا یك اقتصاد نئولیبرال را، یعنی تداوم وضع موجود را عملا نشان می‌دهد.

*آقای زاكانی؟
راغفر: این‌ها كه جهت‌گیری خاصی ندارند و با موج صاحبان ثروت و قدرت حركت می‌كنند.

*آقای جلیلی؟

راغفر: ایشان البته یك تفاوت‌هایی با چهار نفر دیگر در آن جناح دارند و در یك حوزه‌هایی از عدالت و توزیع عادلانه صحبت می‌كنند، ولی سازوكارهایی كه مطرح می‌كنند، كاملا خلاف آن جهت‌گیری است كه مطرح می‌كنند. خودشان اسم آن را اقتصاد اسلامی گذاشته اند، ولی این‌كه اقتصاد اسلامی یك واژه خیلی فراخی است كه خیلی‌ها همه چیز از داخل آن درمی‌آورند. این بستگی به این دارد كه ما این اقتصاد اسلامی را چه تفسیر كنیم.

*آقای پورمحمدی؟

راغفر: آقای پورمحمدی البته واقعیت این است كه خیلی هم اصولگرا نیست. یك رگه‌هایی از روشن‌اندیشی و اصلاح‌طلبی هم در ایشان وجود دارد، ولی من موضع‌گیری اقتصادی از ایشان ندیدم كه بتوانم بگویم موضع اقتصادی ایشان چیست.

*آقای قاضی‌زاده‌هاشمی؟

راغفر: ایشان هم موضع‌گیری‌هایشان بیشتر همین تداوم سیاست‌های موجود است. به نظرم جهت‌گیری خیلی شفافی ندارد.

{$sepehr_media_209775_400_300}

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی