دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
نظرات: ۰
۰
-

یک "ابر غذا" نه تنها سلول‌های سرطانی را می‌کشد بلکه رشد آن‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

اسپوتنیک نوشت: زردچوبه به دلیل غلظت فوق العاده بالای آنتی اکسیدان ها، یک درمان جایگزین برای سرطان است.

این سازمان می گوید: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد کورکومین موجود در زردچوبه می تواند سلول های سرطانی را در موارد خاصی از بین ببرد. مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که کورکومین اثرات ضد سرطانی بر سلول های سرطانی دارد.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که کشورهایی که زردچوبه در آنها به طور گسترده در مواد غذایی استفاده می شود، میزان ابتلا به سرطان کمتر است. خواص ضد سرطانی این سبزی ریشه آسیایی به توانایی آن در کاهش تورم و التهاب نسبت داده می شود.

یک گزارش علمی منتشر شده، اثرات کورکومین را بر روی بیمار مبتلا به سرطان سیستیک آدنوئید توصیف می کند. این یک نوع سرطان نادر است که در غدد بزاقی و سایر قسمت های سر و گردن ایجاد می شود.

برای او کورکومین با داروی Imanitib تجویز شد که برای درمان انواع سرطان استفاده می شود. این پزشک معالج خاطرنشان کرد: پس از گذشت دو ماه از درمان، تثبیت بیماری مشاهده شد و در ماه ششم درمان، کاهش چشمگیر توده تومور (80 درصد کاهش اندازه تومور در ریه) رخ داد.

خوردن زردچوبه فواید دیگری مانند کاهش خطر آب مروارید، گلوکوم و دژنراسیون ماکولا را به همراه دارد و آنتی اکسیدان های قوی موجود در ادویه همچنین سطح کلسترول را در افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش می دهد.

زردچوبه را می توان به صورت خوراکی برای درمان یا پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله دیابت، کلسترول بالا و بیماری آلزایمر مصرف کرد.

هنگام مصرف زردچوبه به عنوان دارو، دوز معمول 400-600 میلی گرم سه بار در روز مصرف می شود. این معادل 60 گرم ریشه زردچوبه تازه یا 15 گرم زردچوبه خشک است. اگر کورکومین با پیپرین (یکی از اجزای فلفل) مصرف شود، بدن آن را بهتر جذب می کند.

اما اگر زردچوبه به مقدار زیاد مصرف شود باعث ناراحتی معده، آروغ ترش، اسهال، سرگیجه و سردرد می شود.

پزشکان هشدار می دهند که "مصرف مقادیر زیاد مکمل های زردچوبه به طور قابل توجهی سطح اگزالات ادرار را افزایش می دهد که خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد."

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی