تابناک نوشت: رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو در سه جلسه در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی» به ریاست قاضی افشاری برگزار و حکم بدوی مجازات تتلو از سوی قاضی دادگاه انقلاب صادر شد.
تتلو دارای یک پرونده در دادگاه کیفری یک استان تهران بود که از بابت اتهام مندرج در پرونده به حبس محکوم شده است.
او یک پرونده دیگر هم به اتهام توهین به مقدسات در دادگاهی دیگر داشت که مربوط به سالیان گذشته و زمانی بود که در ایران نبود؛ او در این پرونده نیز به سه سال حبس محکوم شده است.
الهام رحیمی، وکیل تتلو در خصوص احتمال تبدیل قرار بازداشت موقت به وثیقه موکلش گفت: چندین بار این درخواست ارائه شده، اما مرجع قضایی تاکنون موافقت نکرده است؛ همچنان در تلاش هستیم که این موضوع رخ دهد.
تتلو خوانندگی را پس از آزادی ادامه میدهد
وی افزود: مقصودلو با اشاره به ارزآوری که در کشور ترکیه داشت، ابراز امیدواری کرده که پس از آزادی بتواند فعالیت هنری خود را ادامه دهد و برای کشور درآمدزایی کند.
رحیمی ادامه داد: برخی بحثهای مطرح در خصوص پرونده تتلو صرفا رسانهای است و در پرونده وجود ندارد.
ماجرای پذیرفتن وکالت تتلو
رحیمی در پاسخ به این که چرا وکالت تتلو را پذیرفته، افزود: طبق اصل ۳۵ قانون اساسی ـ که قانون مادر در کشور است ـ همه افراد یکسان از این حق برخوردارند که در زمان مراجعه به مرجع قضایی وکیل داشته باشند. این موضوع در واقع تکلیف حکومت محسوب میشود و اگر فردی توانایی اخذ وکیل را نداشت، حکومت موظف است برای او وکیلی تعیین کند.
وی اظهار امیدواری میکند که تلاش هایش در این پرونده موثر واقع شده باشد و ادامه میدهد: با توجه به شرایط خاص پرونده تتلو، داشتن وکیل حق او بود، چون ممکن بود حقوق احتمالی او در مواردی تضییع شود و من موظف بودم در بخشهای مختلف دادگاه از او دفاع حقوقی کنم.
رحیمی با مقایسه حرفه پزشکی و وکالت ادامه میدهد: همانطور که پزشک به حواشی توجه نمیکند، وکلا هم بدون توجه به حواشی باید با همراهی با متهم تلاش کنند که حق او ضایع نشود و همچنین حکم شایستهای صادر گردد.
رحیمی در پاسخ به این که آیا آهنگهای تتلو را گوش داده است یا خیر، عنوان میکند: تا قبل از پذیرش این پرونده شناختی از او نداشتم و آهنگهای او را گوش نداده بودم، اما بعد از پذیرش وکالت چند آهنگ او را شنیدم تا با روحیات او بیشتر آشنا شوم.
وی ادامه میدهد: محتوای برخی آهنگهای او واقعا قابل تحسین بود، اما برخی دیگر شاید آنچنان محتوایی که از نظر عرف جامعه قابل قبول باشد نداشته است.