چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۹
نظرات: ۰
۰
-
اعتصاب سراسری در راه آهن، مردم را بیچاره کرد

شرکت ملی راه‌آهن آلمان موسوم به «دویچه بان» اعلام کرد که تنها نزدیک به ۲۰ درصد از قطار‌های بین شهری فعال هستند و بسیاری از قطار‌های محلی و شهری در شهر‌هایی مانند برلین نیز غیر فعال شده‌اند.

اعتصاب سراسری در راه آهن، مردم را بیچاره کرد

 

یورونیوز نوشت: یک اتحادیه کارگری به نمایندگی از جمعی از لوکوموتیوران‌های آلمان روز چهارشنبه دست به اعتصاب سه روزه زد. اعتصابی که همه خطوط این کشور را در برگرفت. دلیل این اعتصاب مناقشه بین کارکنان و اپراتور اصلی راه آهن آلمان بر سر ساعت کاری و میزان دستمزد اعلام شده است.

تقریباً همه سفر‌های ریلی در سرتاسر آلمان و شهر‌های آن متوقف شده و کسانی که قصد مسافرت داشتند و یا از حومه‌های شهر، خود را با قطار به سر کار می‌رساندند مجبور شدند تا برای یافتن راه‌حل‌های جایگزین دست به دامن اتوبوس یا خورو‌های شخصی یا پرواز‌ها شوند.

شرکت ملی راه‌آهن آلمان موسوم به «دویچه بان» اعلام کرد که تنها نزدیک به ۲۰ درصد از قطار‌های بین شهری فعال هستند و بسیاری از قطار‌های محلی و شهری در شهر‌هایی مانند برلین نیز غیر فعال شده‌اند.

آنگا بروکر، سخنگوی دویچه بان گفت: «اعتصاب اتحادیه رانندگان قطار تاثیر زیادی بر خدمات قطار در آلمان داشته است.» وی ابراز امیدواری کرد که «افرادی که نتوانسته‌اند تاریخ سفر خود را تغییر دهند به مقصد برسند.»

اتحادیه لوکوموتیورانان آلمان (GDL) در سال گذشته میلادی نیز برای نشان دادن عدم رضایت خود از دستمزدهایشان دست به دو اعتصاب ۲۴ ساعته در قطار‌های مسافربری زدند. اعتصاب فعلی تا ساعت ۱۸ روز جمعه ادامه خواهد داشت. این اعتصاب اتحادیه کارگری موسوم به (GDL) برای قطار‌های باری از شامگاه سه‌شنبه آغاز شد.

دویچه بان تلاش کرد تا از طریق مجاری قانونی از این اعتصاب جلوگیری کند، اما دادگاه سه‌شنبه شب دستور داد که این اعتصاب می‌تواند ادامه یابد.

در اواخر ماه گذشته میلادی بود که اعضای اتحادیه لوکوموتیورانان با اکثریت قاطع به برگزاری اعتصاب‌هایی با پایان باز رای دادند. علاوه بر افزایش حقوق، خواسته اصلی این اتحادیه کاهش ساعات کاری شیفتی از ۳۸ ساعت به ۳۵ ساعت در هفته بدون کاهش دستمزد است، تقاضایی که کارفرمایان تا کنون از آن امتناع کرده‌اند.

استدلالی که اتحادیه لوکوموتیورانان آلمان می‌آورد این است که موافقت با خواسته‌های آن‌ها باعث می‌شود تا استخدام در راه‌آهن جذاب‌تر شود و به جذب نیرو‌های جدید کمک کند، در حالی که دویچه بان می‌گوید این تقاضا در عمل امری ناشدنی است.

فولکر ویسینگ، وزیر حمل و نقل آلمان از هر دو طرف خواسته است تا به میز مذاکره بازگردند. او به روزنامه بیلد گفت: «باید راهی پیدا کرد که هر دو طرف بتوانند با آن کنار بیایند. این یعنی اینکه طرفین باید با یکدیگر گفتگو کنند. من از هر دو طرف می‌خواهم به میز مذاکره بازگردند.»

با این حال، کلاوس وسلسکی، رئیس این اتحادیه گفت که حالا نوبت دویچه بان است که یک پیشنهاد بهتر ارائه دهد.

آقای وسلسکی پس از شروع اعتصاب لکوموتیوران‌ها در مصاحبه‌ای در برنامه صبحگاهی شبکه تلویزیونی ZDF گفت: «اگر تا روز جمعه پیشنهاد جدیدی ارائه نشود، یک استراحت می‌کنیم و وارد اعتصاب بعدی می‌شویم.»

مایک والتر، شهروند ساکن فرانکفورت در گفتگو با آسوشیتدپرس در برلین گفت: «من ساعت ۱۰ صبح برای یک عمل جراحی قرار داشتم و ماه‌ها منتظر نوبت بودم. مجبور شدم برنامه سفر خود را تغییر دهم و یک روز زودتر به برلین بیایم و در هتل اقامت کنم تا به اعتصاب نخورم.»

والتر گفت: «منظورم این است که اگر این اعتصاب ۵۰ درصد از قطار‌ها یا چیزی شبیه به آن را شامل می‌شد خوب بود، نه اینکه همه تردد‌ها را به صفر برسانند. این فقط بی‌ملاحظه بودن را می‌رساند.»

اعتصاب رانندگان قطار با اعتصاب یک هفته‌ای کشاورزان آلمانی که از روز دوشنبه خیابان‌های شهر و جاده‌های منتهی به بزرگراه‌ها را در بخش‌هایی از کشور مسدود کرد‌ه‌اند، همزمان شده است. این کشاورزان در اعتراض به طرح دولت برای لغو معافیت‌های مالیاتی گازوییل در بخش کشاورزی، با تراکتور‌های خود باعث اختلال در رفت و آمد‌ها و ایجاد مشکلات ترافیکی بیشتر در آلمان شده‌اند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی