پنجشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
نظرات: ۰
۰
-
برای فرار از سکته قلبی و مغزی روزانه چند قدم پیاده‌روی کنیم؟

بیماران قلبی روزانه نباید بیشتر از ۲ هزار قدم بردارند و دیابتی‌ها نیز بهتر است به هزار قدم اکتفا کنند.

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از لایفکر، مطالعاتی که نتایج سلامتی را با تعداد قدم‌ها مقایسه می‌کنند بسیار قانع‌کننده به نظر می‌رسد، چون معمولا افراد با وجود وقت محدود در زندگی شهری باید روی قدم‌های خود نیز حساب بازکنند و بتوانند با حداقل ورزش به بیشترین کارکرد مطلوب دست یابند.  

دانشمندان می‌گویند استفاده از قدم شمار‌های دیجیتال که این روز‌ها در بازار‌های دستگاه‌های هوشمند یافت می‌شود نیز برای رسیدن به نتایج مطلوب سلامت مفید هستند. بسیاری از مطالعات صورت گرفته درباره ورزش پیاده روی معمولا توصیه می‌کنند که هر چه قدم‌های بیشتری بردایم سالم‌تر خواهیم بود، ولی لزوما چنین چیزی فاقد پایه علمی است. افرادی که از نظر سلامتی ضعیف هستند ممکن است انرژی کمتری برای انجام کار‌های روزمره و پیاده روی روزانه داشته باشند.  

گروهی از محققان و دانشجویان دکترای دانشگاه ماساچوست مقاله‌ای مفصل در مجله علمی لنست (lancet) منتشر کردند که نشان می‌دهد هر گروه از افراد با بیماری‌ها و مشکلات سلامتی مختلف باید یک سری دستورالعمل‌ها در پیاده روی رعایت کنند و نیازی به پیاده روی‌های طولانی نیست.  

به گفته این محققان بیماران دچار مشکلات ذهنی مثل زوال عقل و آلزایمر باید کمتر از ۱۰ هزار قدم در روز بردارند و این عدد برای بیماران دچار بیماری‌های مزمن مثل سرطان به ۸ هزار قدم می‌رسد. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، طبق مطالعات میدانی گروه سالمندان بالای ۷۲ سال باید حداقل ۴ هزار قدم در روز بردارند تا سوخت و ساز جسمی آن‌ها در سطح مطلوب حفظ شود.  

افراد میانسال بین ۴۱ تا ۶۵ سال برای پائین آوردن احتمال بروز سکته‌های قلبی-مغزی باید روزانه بیش از ۷ هزار قدم بردارند که بستگی به شغل و فعالیت جسمانی روزانه آن‌ها این قدم‌ها می‌تواند افزایش داشته باشد. بیماران قلبی روزانه نباید بیشتر از ۲ هزار قدم بردارند و دیابتی‌ها نیز بهتر است به هزار قدم اکتفا کنند تا وضعیت جسمانی آن‌ها در سطح مطلوب بماند.  

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی