سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۳
نظرات: ۰
۰
-
وزیر جوان رئیسی بخواند: معلمانی که پیر شدند و صاحب مسکن فرهنگیان نشدند

مدیرعامل تعاونی مسکن فرهنگیان کرج گفت: متأسفانه در این سال‌ها شمار زیادی از اعضا در حسرت خانه‌دارشدن چشم از دنیا فروبستند و بقیه شاکیان پرونده هم همچنان چشم انتظارند.

اطلاعات نوشت: تعاونی مسکن فرهنگیان مناطق کرج از آن دست پروژه‌هایی است که اجرای آن از حدود 2 دهه پیش تاکنون در بلاتکلیفی به سر می برد به نحوی که ۵۰۰معلم  و عضو تعاونی سالهاست بازنشسته شده اند اما کماکان در خانه های استیجاری سکونت دارند.

حدود 2 دهه از کلنگ‌زنی واحدهای مسکونی فرهنگیان می‌گذرد؛ واحدهایی که در همان ابتدای ساخت، یعنی 15 سال قبل، انگ کلاهبرداری روی پیشانی‌اش نشست و از مدار اجرا خارج شد.

در سال 89 پرونده‌ای مرتبط با این تعاونی با موضوع کلاهبرداری تشکیل شد. این پرونده طی 13 سالی که از تشکیل آن می‌گذرد، در کش‌وقوس‌های فراوان بوده است، گرچه درنهایت مُهر محکومیت هیات مدیره سابق تعاونی روی صفحاتش نشست.

کلاهبرداری و خیانت در امانت؛ 2 حکمی بود که برای اعضای هیات مدیره اسبق تعاونی مسکن فرهنگیان مناطق کرج از سوی دستگاه قضا صادر شد. با این حال و پس از گذشت 5 سال از صدور حکم، هنوز این پرونده تعیین تکلیف نشده است و معلمان برای دریافت وجوه و یا زمین خود در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

دست خالی معلمان پس از گذشت 2 دهه

بهجت بختیاری‌نژاد مدیرعامل تعاونی مسکن فرهنگیان مناطق کرج با اشاره به این که 19 سال از تشکیل این تعاونی می‌گذرد، به تسنیم گفت: این تعاونی در سال 83 تشکیل شد و همه اعضا با نوشتن قرارداد پیش‌فروش برای خانه‌دار شدن ثبت‌نام کردند.

وی ادامه داد: این پروژه مسکونی در 3 نقطه شهر کرج یعنی فردیس، جاده چالوس و گلشهر جانمایی شده بود. چند سال گذشت و خبری از ساخت‌وساز در زمین‌های مذکور و پیشرفت پروژه نشد، بنابراین اعضای تعاونی در سال 89 مجبور به شکایت از  هیات مدیره شدند که این شکایت در نهایت به محکومیت تمامی اعضای هیات مدیره اسبق با اتهام کلاهبرداری و خیانت در امانت منجر شد.

بختیاری‌نژاد افزود: بعد از انجام مراحل بازپرسی، پرونده به دادگاه ارسال شد، اما دادگاه بدوی حکم به تبرئه متهمان داد. به پرونده بدوی اعتراض شد، بنابراین پرونده برای تجدید نظر در سال  93  به دادگاه تجدید نظر رفت و تا صدور رأی نهایی دادگاه تجدیدنظر، 2 سال به طول انجامید.
متهمان محکوم شدند، ولی ...

مدیرعامل تعاونی مسکن فرهنگیان مناطق کرج با اشاره به اعلام رأی در سال 95 و اعاده دادرسی هیات مدیره اسبق تعاونی مسکن فرهنگیان کرج گفت: با اعاده دادرسی که از سوی متهمان پرونده ارائه می‌شود، 3 بار این پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد و در هر 3 مرحله متهمان به کلاهبرداری محکوم شدند.

بختیاری‌نژاد با بیان این که آخرین رأی دیوان در سال 1401 صادر شده است، تاکید کرد: در سال 1401 مجددا دیوان، متهمان را به محکوم  کرد.همچنین در رأی شعبه نوزدهم دیوان عالی کشور، درباره ردّ مال شکات آمده است: « چنانچه در قسمت ردّ مال هم تردید و ابهامی وجود داشته باشد، از جهات تجویز اعاده دادرسی نیست و دادگاه صادرکننده رأی موظف است با در نظر داشتن وجوه واریزی شکات، رفع ابهام کند. رأی صادره قطعی است.»

این رأی در 24 آبان ماه 1401 صادر شد، بدون آن که تکلیف مردم برای خانه‌دار شدن مشخص شود.

مدیرعامل تعاونی مسکن فرهنگیان کرج با اشاره به این که وکیل متهمان در پرونده هم همکاری خوبی با زیان‌دیدگان نداشت، گفت: متأسفانه در این سال‌ها شمار زیادی از اعضا در حسرت خانه‌دارشدن چشم از دنیا فروبستند و ‌اکنون ورثه آن ها در حال پیگیری پرونده هستند. بقیه شاکیان پرونده هم همچنان چشم انتظارند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی