چهارشنبه ۳ آبان ۱۴۰۲ - ۰۵:۳۵
نظرات: ۰
۰
-
مدارس غیراستاندارد و کانکسی در این دولت جمع می‌شود؟

درخصوص مقاوم سازی و نوسازی مدارس و فضا‌های آموزشی، اقدامات خوبی انجام شده است، ولی هنوز در بعضی از روستا‌های استان می‌بینیم برخی مدارس قدیمی و کانکسی هستند.

اطلاعات نوشت: بررسی تاریخی کشورهای پیشرفته و یا در حال پیشرفت در شکوفایی اقتصادی و تحول نظام آموزشی نشان دهنده توجه جدی مدیران و برنامه ریزان به استاندارد و استانداردسازی در آموزش و ترویج آن در بین جامعه است ،موضوعی که در کشورمان مسئولان توجه چندانی  به آن ندارند.نظام آموزش و پرورش یک کشور، حیاتی ترین و زیربنایی‌ترین بخش برای اقتصاد آن کشور محسوب می‌شود، نهادی که همه مردم به نوعی با آن مرتبط هستند، لذا مردمی‌ترین نهاد به شمار می آید.

یکی از شهروندان شهرستان هلیلان در گفتگو با مهر می گوید: درخصوص مقاوم سازی و نوسازی مدارس و فضاهای آموزشی، اقدامات خوبی انجام شده است ولی هنوز در بعضی از روستاهای استان می‌بینیم برخی مدارس قدیمی و کانکسی هستند.

وی می افزاید: در شهرستان هلیلان مدراس کانکسی هنوز وجود داردکه از مسئولان قول گرفته‌ایم مدارس کانکسی روستاهای دارای بیش از ۱۰دانش آموز در این شهرستان جمع شوند و مدارس عادی و با امکانات لازم ایجاد شود. از مسئولان درخواست می کنیم برای نوسازی مدارس عشایری و روستایی امکانات بیشتری اختصاص دهند.

همچنین مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس ایلام می گوید: مهمترین شعار در دولت سیزدهم بحث عدالت بوده که یکی از مهمترین عدالت‌ها بحث عدالت آموزشی است. در دولت سیزدهم از مجموع ۱۰۱پروژه با ۳۴۱کلاس درس، ۷۰پروژه با ۲۰۰کلاس درس به آموزش و پرورش استان ایلام تحویل داده شده که ۷۰درصد پروژه‌ها و ۶۰درصد کلاس‌ها در مناطق عشایری و روستایی استان اجرا شده است و مهم نشانگر اهمیت دولت به بحث مناطق محروم و عدالت آموزشی است.

وی تاکید می کند: در هفته دولت تا مهرماه در سطح کشور ۲هزار پروژه آموزشی با ۱۰هزار کلاس تحویل آموزش و پرورش شده که سهم استان ایلام از این پروژه‌ها ۲۴فضای آموزشی و ۶۱کلاس درس با ۸۲میلیارد تومان اعتبار بوده است.همچنین  بیشتر پروژه‌ها در مناطق محروم و مناطق روستایی و عشایری استان اجرا شده که تحولی خوبی در فضاهای آموزشی ایجاد کرده است.

مقاوم سازی 85درصد مدارس استان ایلام

حمره ادامه می دهد: در سال ۸۵بیش از ۵۰درصد مدارس در سطح استان مدارس غیراستاندارد و با سازه‌های غیرمقاوم بودند که از آن سال تاکنون شاید بیشتر از ۸۵درصد مدارس استان مقاوم سازی شده است که بیشتر مدارس روستایی هستند.

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس ایلام تاکید کرد: موضوع بسیار مهمی که در این باره وجود دارد، بحث مدارس غیراستاندارد عشایری است. با بررسی و تحقیقی که انجام دادیم حدود ۱۵مدرسه عشایری که شمار دانش آموزان آن ها به حد نصاب داشتن یک مدرسه ساختمانی و یک کلاس می‌رسید، همه را به پیمانکار واگذار کردیم و ۱۰مدرسه از این تعداد در مهرماه تحویل شده است.

حدود ۱۵مدرسه عشایری که شمار دانش آموزان آن ها به حد نصاب داشتن یک مدرسه ساختمانی و یک کلاس می‌رسید، همه را به پیمانکار واگذار کردیم و ۱۰مدرسه از این تعداد در مهرماه تحویل شده است.وی ادامه می دهد: مابقی هم تا ایام دهه فجر به بهره برداری می رسند، برای سایر مدارس عشایری تفاهنامه ای با بنیاد مستضعفان در منطقه هلیلان بسته شده است که کل مدارس کانکسی این منطقه با سازه‌های پیش ساخته استاندارد بتنی جایگزین می‌شوند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی