یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
نظرات: ۲
۰
-
روایت تازه از اتفاقات روز جمعه در دانشگاه تهران منتشر شد

خواننده بیانیه‌ی اول دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران گفت: لباس شخصی دانشجوی دختر را کتک زد و تشنج در دانشگاه شروع شد.

انصاف نیوز نوشت: محمدجواد اکبری خواننده بیانیه‌ی اول دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران در اعتراض به قتل امیرمحمد خالقی توسط زورگیرهای درب پشتی کوی تاکید کرد که موضوع عدم امنیتِ درب پشتی کوی را بارها به مسئولان دانشگاه گوشزد کرده‌اند اما توجهی نشده است. او که در میانه‌ی این اتفاقات بوده در این مصاحبه از جزئیات وقایع جمعه گفت.

در غیاب شورای صنفی کوی دانشگاه گروهی از دانشجویان مطالبات صنفی کوی را پیگیری می‌کنند. محمدجواد اکبری نیز عضوی از این گروه است که بیانیه اول تجمع دیروز را در جمع دانشجویان خواند و در میانه‌ی درگیری حضور داشت.

در همین ارتباط بخوانید: 

«در دیدار با هیئت رئیسه جدید دانشگاه هم گفتم دور نیست که خونی در این محل ریخته شود»

آقای اکبری نیوز تاکید کرد که موضوع عدم امنیت ورودی‌های کوی دانشگاه بارها توسط فعالین دانشجویی مورد تاکید قرار گرفته اما توجهی به آن نشده است.

یکی از جلساتی که در آن به این امر اشاره شده دیدار با هیئت رئیسه جدید دانشگاه بوده است. آقای اکبری می‌گوید حداقل ۵ نفر در این جلسه در این مورد تذکر داده‌اند. او اضافه کرد: من خودم در اون جلسه گفتم دور نیست که در این محل خونی ریخته شود! مسئولان دانشگاه به ما گفتند که کم کاری از پلیس بوده!

او در مورد حضور روز جمعه‌ی رئیس دانشگاه نیز می‌گوید که دانشجویان اصرار داشتند نماینده‌ای از پلیس یا دادستان نیز حضور پیدا کند اما این امر محقق نشده.

بیانیه روابط عمومی دانشگاه خلاف واقع و تحریک‌کننده بود | فوت نه و قتل!

آقای اکبری در مورد اتفاقات دیروز توضیح داد: قبل از این اتفاقات رئیس دانشگاه قرار بود ۷ غروب به کوی بیاید و خبری هم از تجمع نبود اما دانشجویان اصرار داشتند که باید اعتراض کنند تا مردم واقعیت را بدانند. اکثر خبرگزاری‌ها به اشتباه بیانیه روابط عمومی دانشگاه را بازنشر کرده بودند در حالی که این بیانیه با تغییر آدرس به نوعی از وزارت علوم سلب مسئولیت کرده بود. علاوه بر این به جای کلمه قتل از فوت استفاده شده بود. تمام این‌ها باعث ناراحتی و عصبانیت دانشجویان شده بود.

تعداد بازداشتی‌ها ۱ نفر بود یا ۴ نفر؟

جمعه شب حرف از بازداشت چهار نفر بود. آقای اکبری می‌گوید شخصاً نمی‌تواند بازداشت ۳ نفر را تایید یا تکذیب کند اما آنچه رخ داده و دیده را به ما گفت. او بازداشت امیرحسین گوهری به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت و آسیب دیدن او از ناحیه سر را تایید کرد.

در مورد سه نفر دیگر نیز اینطور توضیح داد که عدم حضورشان باعث نگرانی دوستانشان شده بود. اسامی چندین بار از میکروفون صدا زده شدند اما خبری نشده است. مسئولان دانشگاه مکرراً با مراجع مختلف از جمله نهادهای امنیتی تماس گرفته‌اند به آن‌ها نیز گفتند که جز امیرحسین گوهری کسی را بازداشت نکرده‌اند.

آقای اکبری می‌گوید به دلیل ترس و وحشتی که حاصل از حضور پرشمار نیروی انتظامی و لباس شخصی در اطراف کوی دانشگاه بوده دانشجویان اصرار کرده‌اند که تا زمان پیدا شدن آن سه نفر به خوابگاه‌های خود باز نخواهند گشت. این افراد ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰ شب به خوابگاه باز می‌گردند دانشجویان از حضورشان مطمئن می‌شوند. همین امر منجر به پایان تجمع می‌شود.

سعید حبیبا، رئیس سازمان امور دانشجویان دانشگاه تهران امروز صبح مجددا بازداشت چهار نفر از دانشجویان را تکذیب کرد.

این دانشجوی دانشگاه تهران توضیح داد که این احساس ناامنی زمان انتقال امیرحسین گوهری به بیمارستان نیز وجود داشته است و تنها زمانی که شخص آقای گوهری همراهانش را تایید کرده به بیمارستان انتقال پیدا کرده.

لباس شخصی دانشجوی دختر را کتک زد

آقای اکبری تاکید می‌کند که آغاز تمام تنش‌های جمعه حاصل حضور ماموران لباس شخصی بوده است. به این ترتیب که پس از تجمع هم دانشکده‌ای‌های مرحوم خالقی پشت درب اصلی و ممانعت حراست از ورود آن‌ها برخوردی میان یکی از دختران و یک نیروی لباس شخصی صورت می‌گیرد.

زمانی که بیسیم لباس شخصی به زمین می‌افتد آن دانشجوی دختر این موضوع را فریاد می‌زند. مامور لباس شخصی آن خانم را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد و همین باعث هجوم دانشجویان داخل کوی به بیرون از کوی می‌شود.

حراست هم علیرغم نگرانی دانشجویان اجازه‌ی ورود نداد

آقای اکبری همچنین توضیح داد که با تجمع گروهی از دانشجویان پشت درب اصلی کوی دانشجویان داخل کوی به دلیل نگرانی از فضای امنیتی اطراف و آسیب دیدن دانشجویان دو ساعت تا دو ساعت و نیم با حراست کوی چانه زدند و اصرار کردند که به تجمع کنندگان بیرونی اجازه ورود دهند اما آن‌ها راضی نشده‌اند.

«اسم لباس شخصی به تو چه ربطی داره؟»

زمانی که این نیروی لباس شخصی توسط حراست دانشگاه به اتاقی برده شده دانشجویان تجمع کننده اصرار کردند که باید نام و نشان او را بدانند.

آقای اکبری و یک دانشجوی دیگر همراه رئیس دانشگاه به آن اتاق رفتند اما زمانی که اسم و رسم شخص را پرسیده‌اند با آنها برخورد کردند که «به شما چه ربطی دارد؟»

رئیس دانشگاه اما گفت اسم و رسم آن شخص را از روی کارت شناسایی که در دسترس بوده می‌داند و واحد حقوقی دانشگاه از او شکایت خواهد کرد.

حرف‌های رئیس دانشگاه تا حد زیادی جو را آرام کرد

محمد جواد اکبری می‌گوید علیرغم همکاری و همدردی روز گذشته‌ی مسئولان دانشگاه، دانشجویان از بی‌اعتنایی آن‌ها شدیداً عصبانی هستند.

او اضافه کرد: با این حال اگر در بطن این اتفاق مسئولان دانشگاه به آن شیوه دانشجویان را آرام نمی‌کردند معلوم نبود این قائله به کجا ختم شود. حرف‌های رئیس دانشگاه تا حد زیادی جو را آرام کرد.

ایران‌اینترنشنال و داخلی‌هایی که از برچسب «ضدانقلاب» ارتزاق می‌کنند

آقای اکبری همچنین از منحرف شدن اعتراض مطالبه دانشجویی‌شان اظهار نگرانی کرد. او گفت: این موضوع عمیقاً باعث ناراحتی بچه‌ها شده. اعتراض ما کاملاً دانشجویی و محورش هم مرگ یک دانشجو بوده. حتی یک شعار سیاسی و خارج از چهارچوب در این تجمع داده نشد.

او گفت: باور کنید از روز گذشته من چندین پیام از دانشگاه‌های مختلف دریافت کردم که آن‌ها نیز در خوابگاه‌هایشان با همین مشکل مواجهند. حتی یکی از اعضای هیئت علمی به من پیام داد و گفت سال ۸۶ که ساکن کوی دانشگاه تهران بوده نیز با همین مشکل مواجه شده. متاسفانه فضاهای رسانه‌ای که ایجاد می‌کنند هیچگاه اجازه نمی‌دهد اعتراضاتِ به حق به نتیجه برسند. از یک سو رسانه‌هایی مثل ایران اینترنشنال هستند و از داخل هم گروهی هستند که انگار اگر به کسی برچسب ضد انقلاب نزنند نانشان آجر می‌شود!

از پشت حصار کوی می‌گفتند «فردایی هم هست! بالاخره که از اینجا بیرون می‌آیید!»

آقای اکبری به آزار کلامی و تهدیدات افرادی که بیرون دانشگاه بودند نیز اشاره کرد؛ به این شکل که از پشت حصار دانشگاه دانشجویان را تهدید می‌کردند که «فردایی هم هست! بالاخره که از اینجا بیرون می‌آیید!»

با این وجود مسئولان دانشگاه به دانشجویان اطمینان داده‌اند که خطری آنها را تهدید نمی‌کند.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
    آیا نیروی انتظامی نیست که لباس شخصی میاد وسط چرا باید مردم را به نظام بدبین تر از این بکنیم مگر نظام تاحالا موفق بوده که این لباس شخصی ها هم وارد معرکه میشوند مگر کشور دست اینهاست مگر های دیگر
  • ایرانی IR ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
    ظاهر و باطن را باید به مردم توضیح داد و اطمینان مردم را جمع کرد نه اینکه تمام وقایع را از اخبار بیگانگان شرح داده شود اصلاً لباس شخصی در دانشگاه چکار می کنند مسئولین دانشگاه چرا به آنها اجازه دخالت می دهند وقتی در کشورمشکل سیب زمینی را نمی تواند حل کند چه انتظاری داشت و دل رهبر عزیزمان را خون می کنند

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی