چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱
نظرات: ۱
۰
-
تندروها می‌خواهند ایده وفاق ملی را هم به زمین بکوبند

زهرا نژادبهرام عضو سابق شورای شهر تهران گفت: دولت برای ایجاد شرایط وفاق تلاش می کند تا وضعیت را به شکلی مهیا کرده که بتواند دور از کشاکش جناحی، کار ملت را به پیش ببرد. اما برخی نمایندگان همچنان راه دیگری می روند.

زهرا نژادبهرام فعال سیاسی و عضو سابق شورای شهر تهران در گفت وگو با آرمان ملی گفت: هنگامی که آقای پزشکیان در انتخابات پیش از موعد ریاست جمهوری با بیان «ایده وفاق» پیروز شد، بسیار از ناظران ضمن آنکه این مهم را ضروری می‌دانستند، اما باور محکمی به تحقق آن نداشتند. رئیس‌جمهور با طرح این ایده انتخابات ریاست‌ جمهوری چهاردهم را پیروز شد و تلاش گسترده‌ای برای تحقق آن به ‌کار برد و حتی وفاق منجر به واگذاری بسیاری از پست‌های کلیدی در کشور به رقبای پیشین شد، اما در کمال ناباوری به‌ رغم همه این تلاش‌ها شاهد بروز و ظهور جدی در «عدم وفاق» از سوی مقابل هستیم. طرح استیضاح وزیر نفت و اقتصاد با گذشت نزدیک به چهارماه از رای اعتماد و آغاز به کار دولت چهاردهم، اتفاقی کم‌نظیر و شگفت‌آور بود. این مهم به این معناست که مجلس حتی اجازه شش ماه فعالیت را هم به این وزرا نداده تا نتایج کار را ببینند یا حتی به سوال کردن هم اکتفا نکرد و بلکه مستقیما سراغ استیضاح رفت.

وی افزود:  دولت که تلاشش را برای ایجاد شرایط وفاق به کار گرفته و با پذیرش همه نقدهای حامیان، وضعیت را به شکلی مهیا کرده که بتواند دور از کشاکش جناحی، کار ملت را به پیش ببرد. با این وجود این مهم هنوز در برخی نمایندگان با نوعی شکاف روبه‌رو است و آنان همچنان برای پیش بردن اهداف خود راهی دیگر می‌روند. نکته جالب اینجاست که استیضاح وزرا درست است که حق مجلس است، اما با این شتاب در دولت‌های پس از انقلاب بی‌نظیر بوده تا جایی که حتی مخالفت رئیس مجلس را نیز به دنبال داشته است. به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور در برابر تحرکاتی از جنس «ناوفاق» قرار گرفته و ایده ایشان برای حل مسائل کشور را با سدهایی مواجه کرده است. من معتقدم مواجهه وی با این وضعیت دو رفتار احتمالی را در بر دارد. نخست، تداوم این ایده به ‌رغم تلاش‌های دولت چهاردهم با همراهی مواجه نشده و به همین دلیل تصمیم و نگاهی دیگر را برای اداره کشور طلب می‌کند. در صورت اتخاذ این روش احتمالا مشکلات بیشتری پیش روی دولت قرار خواهد گرفت. با این وجود اتکا به رای‌دهندگان قادر خواهد بود دولت را در مسیر حل مشکلات کشور با استحکام بیشتری همراه کند. دوم اینکه، در برابر این نوع رفتارهای برخی جناح‌ها که در مجلس نیز کرسی‌هایی را در اختیار دارند، عقب ‌نشینی کرده و باز بر «ایده وفاق» تاکید کند. البته احتمالا این وفاق از جنس «واگذاری» خواهد بود. لذا با نوعی ناامیدی از سوی رای‌دهندگان مواجه می‌شود. البته شاید برای کوتاه‌مدت بتواند در این مسیر حرکت کند، اما احتمالا باز هم خواسته‌های بیشتری پیش روی دولت قرار می‌گیرد و در نهایت فرصت حل مشکلات را محدودتر می‌کند.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بازنشسته IR ۱۶:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
    انشاالله بکوری چشم بعضی‌ها دولت وفاق با پشتیبانی رهبری و همراهی جناب آقای دکتر ظریف پیروز خواهد شد و تندروها و نوچه هاشون بدستور رهبری و فریادهای ملت سر جایشان نشانده خواهند شد.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      آخرین مطالب

      بازرگانی