دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
نظرات: ۱
۰
-
پاسخ رئیس قوه قضائیه به منتقدان قانون حجاب چه بود؟

رئیس قوه قضائیه گفت: مساله حجاب و عفاف با وضعیت کنونی با هیچ منطقی درست نیست، قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود؛ وحی منزل نیست اگر کم و کاستی دارد نمایندگان آن را اصلاح کنند و اگر جایی تفسیر و ابهام دارد مجلس تفسیر کند.

به گزارش «اطلاعات آنلاین»، حجت الاسلام محسنی اژه ای امروز دوشنبه ۱۲ آذر ماه در نشست مشترک نمایندگان مجلس و مسئولان قوه قضائیه به مناسبت سالروز گرامی‌داشت شهادت آیت الله سیدحسن مدرس (ره) و روز مجلس گفت: امروز بسیاری از دهک‌های پایین، حقوق بگیران، کارمندان، کارگران گرفتار و سختی دارند؛ ما مسئول هستیم، شما مسئول هستید، دولت مسئولیت بسیار سنگینی در این زمینه دارد.

امروز ارزش‌های اسلام، ارزش‌های انقلاب، ارزش‌های دینی ما مورد تهاجم جدی دشمن قرار گرفته است، تمام هم و غم امروز شیطان بزرگ، این باند آدم‌کش این است که در این کشور ناامنی ایجاد کند. همه نیروها و دستگاه های مسئول به شدت مشغول هستند.

برای آسیب‌شناسی به گذشته برگردیم و نواقص خود را رفع کنیم اما اینکه تقصیر را به گردن دیگری بیندازیم مشکل حل نمی‌شود.

امروز آیا می‌توانیم صرفا با تصدی‌گری دولت همه مسائل اقتصاد کشور را حل کنیم؟ نمی‌توانیم.

باید عدالت در همه عرصه‌ها ایجاد شود و این مسئله بدون هماهنگی و همفکری یکدیگر حل نمی‌شود.

وی افزود: مجلس برای تشکیل دولت جدید، خیلی همت کرد، شاید به درستی دیده نشود، شما در کمترین زمان، به همه کابینه رای بالا دادید؛ این یعنی توجه به مسائل مهم کشور است.

امروز دشمن تلاش دارد امنیت کشور را به هم بزند، برای شناسایی عوامل  پنهان دشمن در داخل و توطئه های دشمن ، به کار، همفکری و سرمایه‌گذاری بیشتر نیاز داریم.

اژه ای هشدار داد: اقدامات ضد امنیتی با گذشته متفاوت شده است و نمی‌شود همان مقدار اعتبار قبل را لحاظ کنیم، امروز به یک سلسله از دفاعیات در ارتش و نیروهای مسلح و سپاه و نیروی انتظامی و ...نیاز داریم و متناسب با شرایط به اعتبار و کمک بیشتر نیاز داریم.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: مساله حجاب و عفاف با وضعیت کنونی با هیچ منطقی درست نیست، قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود؛ وحی منزل نیست اگر کم و کاستی دارد نمایندگان آن را اصلاح کنند و اگر جایی تفسیر و ابهام دارد مجلس تفسیر کند.

یکی از مسائل مهمی که جلوی بسیاری از اختلافات را می‌گیرد این است که قانونمدار باشیم.

قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد، قانون وقتی لازم‌الاجرا شد همه باید به آن ملتزم باشیم. اگر همه کارگزاران نظام و مردم، ملاک را قانون قرار دهیم خیلی از اختلافات حل می‌شود.

اگر همه ملتزم به قانون باشیم قانون مسائل ما را حل می‌کند، هر جا خلا قانونی داریم باید رفع کنیم، بی‌احترامی به قانون به ضرر خود فرد است.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی