به گزارش اطلاعات آنلاین، طبق گزارش شرکت تحقیقاتی کانترپوینت، اپل به هیچوجه به طراحیهای برون سپاری شده، تکیه نکرده است، که البته برای این برند تعجب آور نیست. این روش معمولاً برای گوشیهای ارزان قیمت اعمال میشود و اپل تقریباً به طور انحصاری یک غول برتر و خلاق با برچسب بالای قیمتی محسوب میشود. در همین حال، سامسونگ از نظر طراحی داخلی، برترین برند در بین برندهای اندرویدی بود و تنها ۲۲ درصد از گوشیهای ارسالی، توسط ODMها (سازندگان دستگاههای اصلی) طراحی شده که نشان دهنده کاهش ۲۸ درصدی در سال ۲۰۲۲ است.
کانترپوینت خاطرنشان کرد که سامسونگ به تدریج از ODM های چینی به کارخانههای خود در هند سوئیچ کرده است.
همچنین طبق این گزارش، با کاهش برون سپاری، سهم سامسونگ در بازار گوشیهای زیر ۲۵۰ دلار کاهش یافته است، در حالی که سهم آن در بخش بالای ۲۵۰ دلار افزایش یافته است.
برندهای اوپو و آنر در ردیف بعدی قرار دارند که به ترتیب ۳۹ و ۴۰ درصد از طراحی گوشیهای هوشمند خود را برونسپاری کردند. به عبارت دیگر، چهار گوشی از هر ۱۰ گوشی اوپو و آنر که در این مدت عرضه شدهاند، دستگاههای ODM بودند.
در سوی دیگر طیف، ۹۰ درصد از طراحی گوشیهای موتورولا در نیمه اول سال ۲۰۲۴، برونسپاری شدند.
شیائومی هم خیلی عقب نمانده، زیرا از هر ۱۰ گوشی عرضه شده توسط این برند چینی، تقریبا ۸ گوشی از طراحی های برون سپاری شده هستند.
تعجب آور نیست که ببینیم این دو برند تا این حد بر طراحیهای ODM تکیه میکنند، زیرا هر دو بازیگران اصلی در دنیای بودجه هستند و برندها معمولاً از برون سپاری برای محصولات ارزان قیمت در تلاش برای بهبود سودآوری استفاده میکنند.