انتشار توییت ستار هاشمی، وزیر ارتباطات دولت چهاردهم اولا یک علامت نگرانکننده از نبود مشاور رسانهای یا یک روابط عمومی بهروز در کنار اوست و ثانیا نشانهای از «جوگیری» و صدور فاکتور برای مردم در قبال خدمت و وظیفهای که بر عهده مسئولان است.
متن توییت آقای وزیر را بخوانید؛ هم غلط املایی دارد، هم هشتگ خودساخته عجیبی که نشان از جوگیری مضاعف برای یک اقدام ساده و البته در چارچوب وظایف وزارتخانه، هم تکرار کلمه وفاق... که مشخص نیست چرا باید اینقدر در همه چی تکرار شود؛ حتی اقدام برای رجیستری آیفون!
کلمه وفاق اولا شعار محوری رئیسجمهور بوده و هست و ثانیا برای افتتاح تونل، افزایش تعرفه تلفن، تحویل خانه به خانواده جانباختگان، آغاز واردات خودرو، حل مشکل رجیستری و...قاعدتا نباید استفاده شود و این استفاده هرجایی، هم تخفیف آن شعار محوری و برگ برنده است و هم نشان از نبود استراتژی برای اطلاعرسانی اقدامات.
اگرچه چه خوب که مسئولان دولتی این موضوع را دریابند که برای «خدمت» و «انجام وظیفه» نیاز به اطلاعرسانی و توییت شخصی نیست؛ آنهم در عصر نوین ارتباطی که مخاطب به بهترین نحو متوجه اقدامات و حتی نیات مسئولان میشود.
کاش آقای وزیر که این روزها گاهی حدود ۱۰ دقیقه با خبرنگاران مصاحبه میکند تا درباره فیلترینگ توجیه بسازد، کمی درباره کیفیت اینترنت وارد عمل شود؛ کمی به بستههای حجمی اپراتورها بپردازد و بیشتر روی موضوع توییتزدنها کار کند تا اینطوری هم منتی برای مردم نباشد -یک کار معمولی که در چارچوب وظایف انجام شده- هم حواسش به اصلیترین وعده رئیسجمهور محبوب باشد؛ و یادش باشد که یکی از پلهای محبوبیت دولت و شخص رئیسجمهور، وزارت ارتباطات و شخص وزیر است... تجربه دو دولت روحانی و رئیسی پیش روی مردم و مسئولان هست؛ باید انتخاب کند که دنبال گرهگشایی از مردم میرود یا توجیه ناتوانی در اقدامات مدنظر مردم.
بر این اساس شاید بهتر باشد تا اطلاع ثانوی -حداقل پیدا کردن مشاوران رسانهای مردمدار و در میان مردم- نه توییت بزند و نه مصاحبه کند... هر وقت گره از کار مردم گشود، خواهد دید که بدون رفتار رسانهای خاص، دیگران برایش همه کار میکنند.