دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
نظرات: ۰
۰
-

مرکز تحقیقات و بیمارستان تخصصی ملک فیصل عربستان سعودی(KFSH&RC) به یک نقطه عطف مهم در برنامه جراحی قلب رباتیک رسیده است.

ايسنا نوشت : از زمان آغاز این برنامه در ماه فوریه سال ۲۰۱۹، در این مرکز ۴۰۰ عمل جراحی قلب رباتیک انجام شده و ۹۸ درصد نرخ بقا به دست آورده است. این نقطه عطف موقعیت بیمارستان را به عنوان یک رهبر جهانی در مراقبت از قلب به صورت رباتیک نشان می‌دهد.

این بیمارستان در مقایسه با روش‌های جراحی سنتی، پیشرفت‌های قابل‌توجهی در نتایج بیمار گزارش می‌کند.

به گفته این بیمارستان، جراحی‌های رباتیک منجر به کاهش انتقال خون و مدت زمان تنفس مکانیکی شده است. این به نوبه خود به بیماران اجازه می‌دهد تا سریع‌تر بهبود یابند و عوارض کمتری را تجربه کنند. علاوه بر این، ماهیت کم تهاجمی روش‌های رباتیک به طور قابل توجهی باعث کاهش بیش از ۵۰ درصدی اقامت در بیمارستان شده است.

این کاهش اقامت در بیمارستان همچنین به کاهش ۴۰ درصدی هزینه‌های کلی در مقایسه با روش‌های مرسوم منجر می‌شود. علاوه بر این، به بیماران اجازه می‌دهد تا سریع‌تر به زندگی روزمره خود بازگردند.

این برنامه جراحی رباتیک قلب در خط مقدم نوآوری بوده است و با طیف وسیعی از شرایط پیچیده قلبی مقابله کرده است.

این بیمارستان جراحی رباتیک چند دریچه‌ای، تعویض دریچه آئورت و سایر موارد پیچیده را با موفقیت انجام داده است. سفر آن در زمینه جراحی قلب رباتیک با ۱۰۵ جراحی در سال اول آغاز شد. از آن زمان، این برنامه به سرعت تکامل یافته است و تا به امروز ۴۰۰ عمل جراحی موفق را شامل شده است.

این برنامه همچنین روش‌های رباتیکی را بر روی بیماران پرخطر مانند کودکان زیر ۱۸ سال، مبتلایان به چاقی و افرادی که نیاز به جراحی مجدد دارند، با موفقیت انجام داده است.

گفتني است، این مرکز به عنوان «تنها» بیمارستان در سطح جهان برای انجام جراحی‌های رباتیک قلب بر روی کودکان کار می‌کند.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی