اطلاعات نوشت: معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به کاربردی شدن پژوهش های هسته ای در بخش های سلامت و خدمات عمومی کشور، افزود: راه اندازی ۵۰مرکز و کلینیک سلامت محور هسته ای تا پایان سال آینده در کشور هدفگذاری شده است.
محمد اسلامی در حاشیه آیین فعالیت مرکز مراقبت دیابت و پلاسما درمانی استان البرز که با همکاری سازمان انرژی اتمی و دانشگاه علوم پزشکی این استان در مجتمع آموزشی درمانی امام علی (ع) کرج افتتاح شد، در جمع خبرنگاران افزود : اکنون تلاش سازمان انرژی اتمی ایران بر تجاری سازی پژوهش های علمی و هسته ای در بخش سلامت و خدمات اجتماعی معطوف شده است.
وی با اشاره به مزیت های پلاسما درمانی در درمان زخم دیابت، افزود: طبق بررسی های علمی این روش در درمان زخم های دیابتی تاثیر گذار است.هفته گذشته هم یک کلینیک سلامت محور هسته ای در شهرستان ورامین استان تهران به بهره برداری رسید که در مجموع در تلاش هستیم تا خدمات علمی و پژوهشی سازمان انرژی اتمی را در جامعه گسترش دهیم تا مردم از مزایای این دانش بهره مند شوند.
شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز هم در آیین گشایش این مرکز گفت : با توجه به ضرورت توسعه فناوریهای نوین در درمان بیماریها و بهبود کیفیت زندگی بیماران، دانشگاه علوم پزشکی البرز با همکاری سازمان انرژی اتمی اقدام به راه اندازی این مرکز کرده است.وی تاکید کرد: راه اندازی این مرکز با استفاده از فناوری های نوین، نقش موثری در بهبود و درمان زخم های دیابتی و کنترل این بیماری دارد.
سیاست نوآوری باز در انرژی هسته ای
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران همچنین در همایش ملی پلاسما درمانی و رونمایی از سامانه پلاسما تراپی در کرج، با اشاره به سیاست های خصمانه دشمنان علیه کشورمان، گفت: ایران بر خلاف تصور دشمنان در موضوع انرژی هسته ای سیاست نوآوری باز را در پیش گرفته است و امروز یکی از جایگاه های برتر علمی در دنیا را دارد و این از افتخارات است.
اسلامی ادامه داد: انرژی هسته ای در رشته های مختلف تاثیر گذاراست و دشمنان نمی خواستند وارد این عرصه شویم و یک تصویر سیاسی امنیتی را در دنیا علیه ما ایجاد کردند اما جمهوری اسلامی برخلاف تصور دشمنان سیاست نوآوری باز را در هسته ای به کار گرفته وبا توجه به تاکیدات رهبرمعظم انقلاب و سیاست های دولت سیزدهم ، راهبرد ما این است که فناوری هسته ای بیش از پیش معرفی و در متن زندگی مردم قرار بگیرد که در این مسیر باید جریان پایدار علمی و صنعتی را مدیریت کنیم تا بتوان نتایج را روز افزون در خدمت جامعه داشته باشیم که این اتفاق افتاده است.
وی با اشاره به آثار پلاسما در درمان بیماران دیابتی و سرطانی گفت :یکی از خدمات هسته ای به بخش سلامت جامعه معطوف شده است.همچنین درصدد تجاری سازی پژوهش ها در عرصه هسته ای هستیم تا جامعه در بخش های مختلف اقتصادی و سلامت از مزایای این دانش بهره مند شود.
بنا به این گزارش،نخستین دستگاه پلاسما تراپی کشور برای درمان سرطان مزمن با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در دانشکده پزشکی استان البرز در کرج رونمایی شد.