به گزارش«اطلاعات آنلاین»، بازار ارز طی روزهای اخیر و به ویژه بعد از عملیات طوفان الاقصی رفتارهای متفاوتی را تجربه می کند.
در روزهای آغازین عملیات نیروهای مقاومت علیه اسرائیل، قیمت دلار افزایش یافت و روند آن تا حدودی صعودی شد. اما با گذشت زمان و در روزهای بعدی نرخ ارز در معاملات نقدی روند نزولی یافت. به گونه ای که به گفته برخی از معاملهگران اسکناس آمریکا حتی کانال ۵۰ هزار تومان را ازدستداد و تا پله نهم کانال ۴۹ هزار تومان پایین آمد.
اما طی روزهای پایانی مهرماه اخبار و سیگنالهای منفی بازار را متلاطم و نرخ دلار را صعودی کرد. آن طور که معاملهگران میگفتند قیمت دلار که روز 29 مهرماه تا کف کانال ۵۰ هزار تومانی عقب نشینی کرده بود عصر روز 30 مهرماه تا پله ششم و هفتم کانال یاد شده بالا رفت.
بررسی های میدانی نشان می دهد که تاثیرات جنگ حماس و اسرائیل و موضع گیری های داخلی و خارجی و سیگنال های منطقه ای و بین المللی در بین معامله گران ارزی اثرگذار است و به شدت آن ها را تحریک می کند.
همچنان که برخی از معاملهگران سعی می کنند با برجستهکردن برخی از این ادعاها و موضع گیری ها، کفه ترازوی افزایش قیمت دلار را سنگینتر کنند.
بررسی میدانی بازار ارز نشان می دهد که دلار در ساعت ۱۱:۱۸ دقیقه 30 مهرماه، نرخ دلار ۱۰۰ تومان افت کرد و با ۴۹ هزار و ۸۵۰ تومان به فروش رسید. بااینحال در نیمه دوم روز دلار در بازار یاد شده وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد و به ۵۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسید که در مقایسه با روز گذشته ۵۰۰ تومان افزایش را نشان میدهد. نرخ حواله درهم نیز که روز گذشته تا ۱۳ هزار و ۸۳۰ تومان نزولی شده بود؛ امروز وارد کانال ۱۴ هزار تومان شد.
در بازار طلا هم قیمت طلا ۱۸ عیار امروز تا محدوده ۲ میلیون و ۴۵۱ هزار و ۶۰۰ تومان پیشروی کرد و در حدود ۲ میلیون ۴۳۶ هزار و ۶۰۰ تومان به فروش رسید. این قیمت در واقع ۳۹ هزار و ۳۰۰ تومان رشد را نشان میدهد.
بازار سکه هم ریزش قیمت را تجربه می کند. سکه تا مرز حمایتی ۲۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پایین آمد اما با رشد تقریباً ۵۰۰ هزارتومانی به کانال ۲۹ میلیون تومان رسید.