به گزارش اطلاعات آنلاین، کاوشگر خورشیدی پارکر به نزدیکترین فاصله ممکن به سطح خورشید با رکورد ۳.۸ میلیون مایل (۶.۲ میلیون کیلومتر) رسید. این کاوشگر فضایی که در آگوست ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد، در یک مأموریت هفت ساله برای تعمیق درک علمی از خورشید و کمک به پیشبینی رویدادهای فضایی-آب و هوا که میتوانند بر زندگی روی زمین تأثیر بگذارند، برنامه ریزی و ارسال شد.
این لمس امروز سه شنبه، ۲۴ دسامبر، ساعت ۶:۵۳ صبح (۱۱:۵۳ به وقت گرینویچ) رخ داد. آریک پوسنر، محقق برنامه کاوشگر خورشیدی پارکر، در بیانیهای گفت: «این نمونهای از مأموریتهای جسورانه ناسا است و کاری را انجام داد که هیچکس قبلاً برای پاسخ به سؤالات دیرینه درباره جهان ما انجام نداده است».
البته ما نمیتوانیم منتظر دریافت اولین بهروزرسانی وضعیت از کاوشگر و دریافت دادههای علمی در هفتههای آینده باشیم.» در طول این نزدیکترین رویکرد - معروف به حضیض -، تیمهای ماموریت ارتباط مستقیم خود را با پارکر از دست دادند، و برای تایید وضعیت کاوشگر روی " چراغ دریایی" تکیه میکنند.
اگرچه سپر حرارتی کاوشگر،دمای سوزان حدود ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ درجه فارنهایت (۸۷۰ تا ۹۳۰ درجه سانتیگراد) را تحمل میکند، اما ابزار داخلی کاوشگر،زمانی که اتمسفر بیرونی خورشید را بررسی میکند. در نزدیکی دمای اتاق - حدود ۸۵ فارنهایت (29 درجه سانتیگراد) - جواب میدهند. در این حالت نه تنها دما بسیار شدید است، بلکه پارکر همچنین با سرعتی در حدود ۴۳۰ هزار مایل در ساعت (۶۹۰ هزار کیلومتر در ساعت) حرکت میکند یعنی به اندازهای سریع است که از واشنگتن تا توکیو را در کمتر از یک دقیقه طی میکند.
نیک پینکین، مدیر عملیات کاوشگر خورشیدی پارکر در آزمایشگاه فیزیک کاربردی جانز هاپکینز (APL) در لورل گفت: «هیچ جسم ساخته شده توسط انسان تا این حد از نزدیک یک ستاره عبور نکرده است، بنابراین پارکر واقعاً دادهها را از قلمرو ناشناخته برمیگرداند.