جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۵
نظرات: ۱
۰
-
حمله باورنکردنی به کیانوش رستمی: به کشورش پشت کرد و دنبال فالور است!

رییس فدراسین وزنه‌برداری پاسخ تندی به اظهارات کیانوش رستمی داد.

روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری نوشت: سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری در مورد حضورش در قطر پس از مسابقات جهانی بحرین گفت: خدا را شکر بعد از  چند ماه حضور در فدراسیون، توانستیم چهار جایگاه در کنفدراسیون وزنه‌برداری آسیا (AWF) کسب کنیم، دوستان به من لطف داشتند و به عنوان عضو هیئت اجرایی در آسیا انتخاب شدم که در واقع هیئت تصمیم‌گیرنده برای عملکرد اجرایی وزنه‌برداری آسیاست.

وی ادامه داد: بهداد سلیمی به عنوان  دبیر کمیته فنی، کوروش باقری عضو کمیته فنی و دکتر امین نوروزی به عنوان عضو کمیته پزشکی انتخاب شدند. دو مسابقه  قهرمانی بزرگسالان آسیا در دو بخش آقایان و خانم‌ها و همچنین مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا هر سال در آسیا برگزار می‌شود و در این نشست در مورد برنامه‌های آینده کنفدراسیون آسیا تصمیم‌گیری می‌شود.

انوشیروانی گفت: اعضای هیئت اجرایی برای برنامه‌های آتی فدراسیون آسیا تصمیم‌گیری و رای‌گیری کنند. ضمن اینکه کمیته‌ها هم در مورد تغییر قوانین و عملکرد هر کمیته با حضور اعضا به یک جمع‌بندی می‌رسند. رئیس هر کمیته هم در هیئت اجرایی گزارش کار می‌دهد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری تاکید کرد: در مجموع حضور ما در قطر که دو روز بود و به  دعوت رسمی کنفدراسیون آسیا برای حضور در جلسات تصمیم‌سازی برای سال آینده به دوحه سفر کردم‌.

وی تاکید کرد: سال آینده چند مسابقه مهم پیش رو داریم که در این جلسه در رابطه با آنها تصمیم‌گیری ‌های مهمی صورت گرفت. یکی از آنها بحث هماهنگی فدراسیون جهانی با AOC برای بازی های آسیایی نوجوانان است که به نام جوانان ثبت شده اما در وزنه‌برداری رده سنی نوجوانان محسوب می‌شود. برای ۸ وزن تصمیم‌گیری کردند، مسئولان AOC  اعتقاد دارند اوزان سنگین وزن نباید برای رده سنی نوجوانان ۱۴ تا ۱۷ سال در نظر گرفته شود بنابراین تا وزن ۹۸+ کیلوگرم در آقایان و ۷۷+ کیلوگرم در بخش بانوان در این رده سنی برای بازی های آسیایی جوانان در نظر گرفته شد. این مسابقات قرار بود در ازبکستان برگزار شود که حالا شاید میزبان بحرین باشد، در نهایت قرار است بین این دو کشور یک توافق با  AOC صورت بگیرد و در نهایت یک کشور به عنوان میزبان در نظر گرفته شود.

انوشیروانی گفت: وزنه برداری جزو رشته های اصلی است و قرار بر این شده که از ۸ وزن، ۶ وزنه‌بردار به این مسابقات اعزام کنیم. در واقع دو وزنه‌بردار در یک وزن نخواهیم داشت.این شرایط کمی کار را سخت می‌کند، چون ایران بیشتر در اوزان سنگین وزن متمرکز است اما AOC  برای اینکه به این بازی‌ها اعتبار بدهد، به دنبال این است که مدال طلا بین کشورها به خوبی توزیع شود که به نظرم تصمیم بسیار خوبی گرفته شده است.

وی ادامه داد: از دیگر تصمیمات این بود که مدت زمان وزن کشی طولانی تر شود و وزنه‌برداران  نوجوان  ۲۴ ساعت قبل از مسابقه بتوانند وزن کشی کنند. در واقع این تصمیم به خاطر این رده سنی بوده که وزن کشی آنها با زمان مسابقه فاصله داشته باشد تا به وزنی که کم کرده‌اند برسند.

رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: موضوع بعدی در بحث کمیته پزشکی بود که قرار شد این کمیته از این به بعد آسیب‌ها را گزارش بدهد و از کشورها پیگیری کند. باید مشخص شود شرایط ورزشکار بعد از آسیب‌دیدگی به چه صورت است و آیا آن کشور پیگیری می‌کند؟ در این جلسه همچنین گزارش کمیته آموزش مورد بررسی قرار گرفت که نقدهایی هم به آن وارد بود، ما هم معترض بودیم و معتقدیم آموزش در دنیا باید به صورت آکادمیک تاثیرگذار باشد و برنامه فدراسیون جهانی هم برای سال آینده به این صورت است که پنج پایگاه آکادمیک در دنیا در بحث وزنه‌برداری داشته باشد. ما پیشنهاد دادیم ایران هم جزو این پنج آکادمی باشد البته به شرطی که فقط آقایان را قبول کنند. دوستان به من هم لطف دارند و پیشنهاد دادند یکی از اساتید دوره‌ها باشم.

انوشیروانی عنوان کرد: حضور ما در این جلسه اهمیت زیادی داشت. ما عضو این جلسات هستیم و مشارکت ایران از اهمیت بالایی برخوردار است،  ضمن اینکه این مشارکت باعث می‌شود در سال‌های بعد جایگاه بهتری در انتخابات کسب کنیم. سال آینده اردیبهشت ماه انتخابات فدراسیون جهانی برگزار خواهد شد و ما به دنبال رایزنی با کشورها هستیم و حضورمان در این جلسات خیلی مهم است.هر حرکتی انجام می‌دهیم برای بهبود وضعیت وزنه‌برداری ایران است و در همین راستا تلاش می‌کنیم و به دنبال منفعت شخصی نیستیم. من در این مدت فقط در دو رویداد کوتاه مدت حضور پیدا کردم و معمولا در سفرهایی حضور پیدا می‌کنم که برای وزنه‌برداری ایران اهمیت زیادی دارد.

وی یادآور شد: مسابقات قهرمانی جهان بحرین یک رویداد مهم برای ما بود و احساس کردم خودم باید در کنار تیم باشم تا به لحاظ روحی به وزنه‌برداران کمک کنم و قوت قلب آنها باشم. خدا را شکر من ارتباط نزدیکی با خیلی از کشورها دارم و همین موضوع به نفع وزنه‌برداری ایران است. در حال حاضر کمپ ما بازسازی شده و برخی از کشورها به ما درخواست تمرین مشترک دادند و حتی حاضرند بابت آن پول هزینه کنند.ایجاد این ظرفیت‌ها به نفع وزنه‌برداری ایران است وگرنه من سجاد انوشیروانی بالاتر از مدال المپیک از وزنه‌برداری هیچی نخواهم برد. هیچ افتخاری بالاتر از مدال المپیک برای من نیست. من به دنبال بزرگ‌نمایی نیستم و آمدم تا به وزنه‌برداری کمک کنم.

انوشیروانی با اشاره به عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات جهانی بحرین اظهار داشت: ما کار را شروع کردیم و هنور اول راه هستیم. ما فقط به این فکر می‌کنیم که خوب کار کنیم. متاسفانه دوستان بیرون از مجموعه خیلی راحت قضاوت می‌کنند اما واقعیت این است که شرایط به لحاظ اقتصادی، ارزی و درآمدی خیلی سخت است. ورزش در تنگنا قرار گرفته، ولی خدا را شکر در این دو سال و نیم تیم‌های ملی منظم و باکیفیت و بدون حاشیه کارشان را انجام دادند و کم‌کم به اهدافی که در نظر گرفته‌ایم، خواهیم رسید.

وی گفت: روزی که به فدراسیون آمدم اعلام کردم وقتی سه سال از مدیریت من در فدراسیون گذشت و نتیجه نگرفتم آن وقت خودم اعتراف می‌کنم. ضمن اینکه ما چند مشکل بزرگ در وزنه‌برداری داریم که با آنها روبه‌رو هستیم، یکی انسجام تیم‌های ملی،نسل سازی و تقویت تیم‌های ملی و پشتوانه‌سازی در رده‌های پایه، رفع مشکل تجهیزات و ساماندهی بدهی‌ها و مشکلات مالی فدراسیون که واقعا دردسرساز شده، موضوع بعدی بحث استعدادیابی واقعی و توانمندسازی استان‌ها و بازسازی کمپ از مهم‌ترین مسائل پیش روی ما بوده است. ما در حال برنامه‌ریزی هستیم که وزنه‌برداری درآمدزا شود و به خودکفایی برسد. با توجه به ظرفیت و زیرساخت‌هایی که دارد پیگیر این برنامه‌ها هستیم. ضمن اینکه من همه انتقادها را می‌بینم، انتقادهایی که درست باشد کاملا می‌پذیرم و بررسی می‌کنم،حتی اگر اشتباه کرده باشم عذرخواهی می‌کنم.‌اما انتقادهایی که دروغ باشد برای فریب اذهان عمومی به آنها کاری ندارم و خودشان می‌دانند و خدای خودشان. من کار و هدفم را می‌بینم.

انوشیروانی تصریح کرد:  یک کادر فنی مجرب، پخته و بادانش را کنار هم قرار دادم که به خاطر دوستی و رفاقت بالاترین ریسک‌ها را انجام می‌دهند. ولی الان ورق برگشته است، ما حتی تیم بزرگسالان را جوانتر خواهیم کرد و حتی بعضی از وزنه‌برداران جوانی که در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت خواهند کرد بعد از این رقابت‌ها به تیم بزرگسالان ملحق خواهند شد. ستاره های وزنه‌برداری تمام شده بودند و ما باید قبول کنیم که ریشه‌ها خشک شده بود و دوباره در حال ساختن نسل هستیم.

وی گفت: بعضی از وزنه‌برداران دو سه سال پیش هم بودند اما ما آنها را حفظ و تقویت کردیم، بعضی وزنه‌برداران هم جدید اضافه شدند. خانواده وزنه‌برداری هم باید این واقعیت را بپذیرند که ما امانت دار افراد زحمت کش هستیم که این وزنه‌برداران را آموزش دادند و سال‌ها با آنها تمرین کردند. ما این نفرات را باید حفظ و تقویت کنیم. در واقع ما وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم و هیچ منتی هم سر هیچ کس نمی‌گذاریم. وظیفه فدراسیون وزنه‌برداری و کادر فنی این است که وزنه‌برداران مستعدی که به تیم ملی معرفی می‌شوند را به دنیای حرفه‌ای ورزش وارد و آنها را حفظ و تقویت کنیم. از این بابت هم وظیفه و رسالت خودمان را انجام می‌دهیم. اگر جوانگرایی صورت نگرفته باشد آن موقع به وزنه‌برداری خیانت کردیم. اگر فقط به دنبال نتیجه باشیم به وزنه‌برداری ظلم کردیم.

انوشیروانی افزود: سال گذشته چندین جوان به تیم ملی بزرگسالان اضافه کردیم و میانگین سنی را پایین آوردیم. دوره بزرگان وزنه‌برداری تمام شد و خودشان خداحافظی کردند. ما این جوانان را به تیم اضافه کردیم و جایگزین آنها شدند که قطعا با آنها فاصله داشتند. الان در تلاش هستیم که این فاصله را کم کنیم. قدم اول را خوب برداشتیم. به عنوان مثال علیرضا نصیری وزنه‌برداری جوانی بود که به وزنه‌هایی حمله کرد که اگر آنها را می‌توانست مهار کند عنوان نایب قهرمانی جهان را به دست می‌آورد. این به معنی این است که ما  وزنه‌برداران جوان را به قهرمانان جهان و المپیک نزدیک کردیم و در آینده به آنها خواهند رسید.

وی خاطرنشان کرد: یک نسل از نوجوانان و جوانان دو سال و نیم به صورت دائم در اردو هستند که در همین مسابقات قطر نتیجه آن را خواهید دید.در مسابقات قهرمانی آسیا قطر ما وزنه‌بردارانی داریم که در حد تیم ملی بزرگسالان هستند. ضمن اینکه پشت سر این تیم نوجوانانی داریم که سال آینده قرار است در بازی‌های آسیایی نوجوانان شرکت کنند.

انوشیروانی گفت: ما یک استعدادیابی در رده‌های سنی ۱۰ تا ۱۲ سال انجام دادیم که آنها را به رده‌ سنی ۱۳ تا ۱۵ سال اضافه خواهیم کرد. این یک پشتوانه سازی سیستماتیک است. سال آینده دوباره نخبگان رده سنی ۱۰ تا ۱۲ سال را گلچین می‌کنیم و همین روند را به دیگر رده‌های سنی اضافه می‌کنیم. الان برای وزنه‌برداران که استعدادیابی شدند قرار است سه مرحله اردو برگزار کنیم. افرادی هم که انتخاب نشدند دوباره سال آینده تلاش می‌کنند و اضافه خواهند شد.این چرخه به صورت پیوسته ادامه خواهد داشت.

وی یادآور شد: در حال ساختن نسلی هستیم که سه دوره المپیک بعدی را هم تضمین می‌کنیم. این اتفاقات باید به صورت سیستماتیک در هر رشته ورزشی اتفاق بیافتد. الان در کشتی اتفاق افتاده و در وزنه‌برداری هم آن را شروع کردیم. ما مکلف به ساختن نسل هستیم و هیچ منتی هم سر کسی نداریم. یکی از وظایف ما سازماندهی تیم‌های ملی و نسل سازی و پشتپانه‌سازی است.

انوشیروانی گفت: ما به دنبال این هستیم  استعدادیابی را از وزن‌های پایین شروع کنیم و افرادی که می‌توانند در وزن‌های پایین تاثیرگذار باشند و به نخبه تبدیل شوند در اردو نگه داریم. من فرصت دوساله تا بازی‌های آسیایی دادم و به دنبال این هستم که با توجه به روند استعدادیابی آیا ایران توانایی ساختن سبک وزن دارد یا خیر که البته با یک برنامه غذایی، مکمل و تمرینی متفاوت این کار را پیگیری خواهیم کرد.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری عنوان کرد: یک کادر پزشکی مجرب از جراح، روانپزشک، پزشک عمومی، فیزیوتراپ و ارتوپد جمع آوری کردیم که به زودی کار را شروع خواهند کرد.پیش از این به دنبال احداث کلینیک بودیم اما فضای تخصصی در فدراسیون نداشتیم و فضای آکادمیک تازه احداث شده به این صورت که پزشکان در این فضا اتاق معاینه خواهند داشت.  فضای هم برای بدنسازی با رختکن و دوش مجزا خواهیم داشت. سالن بازی و جلسات و اتاق آنالیز در نظر گرفتیم. فدراسیون هم بازسازی شد. در گذشته وقتی وارد فدراسیون می‌شدیم خجالت می‌کشیدیم اما الان خدا را شکر به سیستم خوب اداری تبدیل شده و الان شرایط خیلی بهتر است.از هر لحاظ به فکر توسعه وزنه‌برداری هستیم، بعضی رشته‌ها مثل کشتی یک مدیر قوی دارد که با توجه به پتانسیل‌هایی که دارد جلو می‌رود، ما هم به او احترام می‌گذاریم و با توجه به پتانسیل‌های خودمان پیش می‌رویم. بحث تجهیزات وزنه‌برداری مهمترین موضوع و مشکل ما بوده که سال‌ها گرفتار آن هستیم. خدا را شکر یک مجموعه بزرگی از تجهیزات وزنه‌برداری با کمک و حمایت وزارت ورزش و وزارت نفت آماده کردیم. یک قسمت آن آماده شده و به انبار آمده، بخشی از آن هم در حال تولید است و بخشی از آن هم قرار است از یک کشور دیگر وارد شوند. ارزش تجهیزات تقریبا ۴۰ تا ۴۵ میلیارد است که در تاریخ این رشته این اتفاق برای اولین بار رخ داده است. ما با حمایت دنیامالی و کمیته ملی المپیک که از همه ممنون هستم به سمت بودجه‌ریزی پیش رفتیم. در گذشته نگاه به وزنه‌برداری به صورت نتیجه‌گرایی بود و مشکلاتش هم به صورت موقت حل می‌شد.  ما به دنبال این هستیم که مشکلات را به صورت دائمی حل کنیم.

وی گفت: من از جامعه ورزش یک خواهش دارم. حمید سجادی از خانواده ورزش بود و در حد توانش زحمت کشید و ما باید قدردان او باشیم. کیومرث هاشمی در همان مدت کوتاه چون یک فرد ورزشی بود و با سلسله مراتب بالا آمده بود از همان روز اول پخته کار کرد و قدم های خوبی برداشت. الان احمد دنیامالی متولی ورزش کشور است و ۱۰۰ روز روی کار آمده است، من نمی‌دانم چرا ما عجله داریم و به او زمان نمی‌دهیم. برنامه‌محور و عملیاتی بودن نیاز به زمان دارد. باید در جامعه ورزش یک سری مسائل را بپذیریم، اولا اینکه فرد کاربردی در راس ورزش روی کار آمده، کسی که در جلسات وقتی صحبت می‌کند من رئیس فدراسیون انگیزه می‌گیرم.

انوشیروانی ادامه داد: حضور چنین فردی یک پتانسیل بالاست و ما باید مثبت نگاه کنیم، من از جامعه ورزش می خواهم که به دنیامالی زمان بدهند و او را حمایت کنند. او از خود ماست و در تلاش است که به ورزش کمک کند. ما در هر نقطه‌ای که هستیم باید به دنیامالی کمک کنیم. او باید سیاست‌های کلان ورزش را پیگیری کند. خدا را شکر دنیامالی با کمک معاونینش توانستند برای سال بعد ۴ هزار میلیارد بودجه وزارت را افزایش دهند. وزیر باید سیاست‌های کلان را پبش ببرد و ما به عنوان بال‌های وزارت باید به آنها کمک کنیم. نباید فقط منتظر بودجه وزارت و کمیته ملی المپیک باشیم، بلکه خودمان باید فکر درآمدزایی باشیم. من مسئولیت پذیرفتم و مردم چشم انتظار نتایج وزنه‌برداری هستند و توقع دارند.  تیم ملی وزنه‌برداری دست به کارهای بزرگ زده و نباید این موفقیت‌ها را نادیده بگیریم. علی داوودی برای اولین بار نایب قهرمان جهان شد و وزنه‌هایش نسبت به المپیک و مسابقات جهانی رشد قابل ملاحظه‌ای داشت.

وی گفت: علی داوودی در همین مسابقات جهانی می‌توانست به مدال طلا برسد اما متاسفانه نامردی کردند. کنار علی داوودی یک پدیده ظهور کرده که ما می‌دانیم در یک ضرب به خاطر آسیب دیدگی باید بیشتر کار کند، اما در دو ضرب با وزنه‌ای که مهار کرد بیش از ۵۰۰ میلیون نفر تصویر او را دیدند. اعضای هیئت اجرایی و جلود به خاطر عملکرد یوسفی به من تبریک گفتند، این کارها  با عملکرد کادر فنی و زحماتی که وظیفه ماست اتفاق افتاده است. امیدوارم قضاوت‌ها برعکس نباشد و بگویند تیم ملی وزنه‌برداری با تغییر نسل وضعیت بهتری پیدا کرده و چشم انداز میان مدت بازی‌های آسیایی ناگویا و بلندمدت المپیک لس آنجلس خواهد بود. این تیم شایسته احترام است.

انوشیروانی در مورد صحبت‌های کیانوش رستمی و حضور او در پشت صحنه رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری گفت: نمی‌دانم کیانوش رستمی به دنبال چه چیزی است که جوسازی می‌کند. سال قبل از المپیک به فدراسیون آمد و ما با هم صحبت کردیم و او را به کادر فنی سپردیم که خودش هم قبول کرد. کیانوش با کادر فنی هم صحبت کرد و آنها شرایط او را قبول کردند و اجازه دادند بیرون تمرین کند. سجاد انوشیروانی زمانی که سرمربی تیم ملی بود مخالف بیرون تمرین کردن کیانوش رستمی بود، اما الان که رئیس فدراسیون شده و همه اختیارات را دارد، وقتی کادرفنی شرایط کیانوش را پذیرفت هیچی مخالفتی نکرد. حقوق او واریز شد و مکمل‌های ورزشی‌اش هم از بیرون می‌آمد. ما همه جوره او را حمایت کردیم. دو تاریخ برای کیانوش رستمی انتخاب شد؛ یکی تاریخ مسابقه و دیگری تاریخ رکوردگیری که او باید محک می‌خورد.

وی اضافه کرد: در  مسابقات آسیایی به رقیبش که در وزن خودش بود و همچنین در انتخابی المپیک شکست خورد. وقتی برگشتیم کادر فنی با او هماهنگ کرده بود و یک ماه و نیم بعد رکوردگیری داشتیم، ما برای ارائه لیست یک بازه زمانی داریم و باید قبل از آن رکوردگیری را انجام می‌دادیم. در آن بازه زمانی اعلام کرد که مصدوم است و در رکوردگیری حاضر نشد. بعد از آن در مسابقات لیگ در رشت حاضر شد و در یک‌ضرب ۱۰۰ کیلوگرم و در دو ضرب ۱۲۰ کیلوگرم وزنه زد.
در رشته‌ای که رکوردی است، رقیب کیانوش انتخاب شد و در مسابقات آسیایی و جهانی هم قهرمان شد ولی کیانوش با او رقابت نکرد، آن وقت می‌گفت اسم من را برای مسابقات رد کنید، چه کسی می‌تواند چنین چیزی را بپذیرد؟

انوشیروانی گفت: مردم بهترین قاضی هستند، من هم می‌توانم جوسازی کنم، ولی من با واقعیت‌ها کار می‌کنم. کیانوش رستمی با کشور کوزوو قرارداد امضا کرده و پاسپورت آن کشور را هم گرفته است، به نظر من او به کشورش پشت کرد. اگر امروز تصویری منتشر می‌کند که وزن خودش را در یک باسکول شیشه‌ای کشیده و حتی بالفرض که وزن او را هم قبول کنیم، با بند لیفت به پشت صحنه مسابقات آمد و در یک ضربه وزنه ۱۸۰ کیلوگرمی را بالای سر برد و دو روز بعد در دوضرب وزنه زد.  اصلا ما می‌گوییم او وزنه‌های خوبی هم زده، اما سوال اینجاست اگر او می‌تواند این وزنه‌ها را بزند چرا قبل از المپیک برای کشور خودش این وزنه‌ها را نزد؟ یا چرا الان برای کشور خودش وزنه نمی‌زند؟

وی ادامه داد: ما که شرایط او را قبول کردیم، حتی وزیر ورزش به او قول داد اگر برای ایران وزنه بزند، با هماهنگی فدراسیون همه امکانات را برای او فراهم می‌کند. حتی وزیر ورزش این موضوع را به فدراسیون اطلاع داد، فدراسیون و کادر فنی هم پذیرفتند. چرا پس دوباره برای ایران وزنه نزد؟ او دنبال چیست؟ مردم باید رفتارهای او را قضاوت کنند. کیانوش به کشورش پشت کرد، برای من آسان نیست پیراهن کشور دیگری را بپوشم؛ منی که پرچم مقدس کشورم را در انگلیس و فرانسه به همراه بهداد سلیمی بالا بردم. برای شخص من این موضوع پذیرفتنی نیست. بعضی دوستان می‌گویند رستمی به دنبال جمع کردن فالور است که به نظرم این موضوع صحت دارد. موضوع بعدی که کیانوش مسائل را قومیتی می‌کند، من ارادت ویژه‌ای به همه اقشار جامعه دارم. خودم ترک زبان هستم و ارادت ویژه‌ای به مردم باغیرت وخونگرم کردها دارم.

انوشیروانی گفت: مردم یقین داشته باشند که سجاد انوشیروانی هم در زمان مربیگری در تیم ملی و هم زمان مدیریت فدراسیون، هیچ مشکلی با کیانوش رستمی نداشته و نخواهد داشت. اطرافیان من در فدراسیون، بهداد سلیمی، حسین توکلی، کوروش باقری و ربیعی شاهد هستند ما نباید به مردم دروغ بگوییم. فدراسیون همه همکاری‌ها را با کیانوش رستمی انجام داد اما او نخواست همکاری کند. من امروز یک انتقاد به او دارم، آقای رستمی عزیز، عاشق کشورت باش و اگر این توانایی‌ها را داری که چنین وزنه‌هایی بزنی چرا برای کشورت وزنه نزدی؟

وی تاکید کرد: کیانوش در همین سن و سال با جوانان رقابت می‌کرد و آنها را شکست می‌داد، آن وقت در مسابقات جهانی هم قهرمان می‌شد. اگر آن موقع ما جلوی او را گرفته بودیم و حمایتت نکرده بودیم آن وقت او می‌توانست ویدئو بگیرد و به مردم بگوید من در رکوردگیری وزنه زدم و رقیبان را شکست دادم اما فدراسیون جلوی من را گرفت و اجازه نداد به مسابقات اعزام‌ شوم.

انوشیروانی گفت: وزیر ورزش از کیانوش حمایت کرد و به او گفت که همه امکانات را در اختیارش می‌گذارند. چرا پس قبول نکرد؟ بهتر است آدرس غلط به مردم ندهیم. من مسئولیت دارم و باید پاسخگو باشم. افکاری که کیانوش رستمی به وجود آورده در جامعه پخش شده و عاقبت خوبی ندارد. مطمئنا او با این رفتارها نمی‌تواند مردم را گول بزند. من برای کیانوش احترام زیادی قائل هستم الان هم اگر می‌تواند برای کشورش وزنه بزند ما کاملا فضا و امکانات را در اختیار او قرار می‌دهیم.  او در چارچوبی که خودش و کادر فنی در نظر دارند تلاش کند ولی برای کشور خودش افتخارآفرینی کند.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری عنوان کرد: ما حاضریم تمام برنامه‌ها برای حمایت از کیانوش رستمی را برای مردم با مدرک شفاف سازی کنیم. مردم باید بدانند ما علیه کیانوش رستمی نیستیم چرا که در آن صورت علیه منافع کشور می‌شدیم. کیانوش رستمی در رشته‌ای فعالیت می‌کند که با رکورد تعیین تکلیف می‌شود و اگر روزی با کادر فنی هماهنگ کند و بالاتر از رقبایش وزنه بزند و آنها را پشت سر بگذارد،  حتما به مسابقات اعزام می‌شود.اگر هم در مسابقات می‌تواند افتخارآفرینی کند چه افتخاری از این بالاتر برای من و کشورم که کیانوش رستمی یا امثال او  در این سن و سال هم توانایی وزنه زدن دارند. بنابراین ما آنها را حمایت می‌کنیم اما درست نیست دوستان به دنبال فریب دادن افکار عمومی باشند.

وی گفت: وقتی وزنه‌بردار این توانایی را دارد که به تیم ملی کمک کند ما از او حمایت کامل می‌کنیم چرا باید به کشور دیگری برود؟ چرا کیانوش می‌گوید ما جلوی او را گرفتیم؟ در حالی که ما این کار را نکردیم. بزرگترین کسی که جلوی‌ کیانوش رستمی را گرفته خود اوست که چنین تصمیماتی می‌گیرد. برای پناهندگی یا برای اینکه وزنه‌بردار با پیراهن کشور دیگری وزنه بزند یک پروسه زمانی باید طی شود. من قطعا به کیانوش رستمی اجازه نخواهم داد خارج از این پروسه زمانی برای کشور دیگری وزنه بزند به این خاطر که او سرمایه ماست و برای ما باید افتخارآفرینی کند. این اگر خواسته غیرمنطقی است به من بگویند تا اشتباه خودم را بپذیرم.

انوشیروانی عنوان کرد: کیانوش رستمی علیه ما ادعا کرده که مافیا هستیم، به ما ثابت کنند که چه مافیایی انجام دادیم؟ من اگر مافیا درست کردم چرا امثال داوودی و یوسفی نتیجه گرفتند؟ اگر حق امثال وزنه‌بردارانی همچون کیانوش رستمی را خوردم و او را نابود کردم که افراد دیگری روی کار بیایند به من بگویند. آیا غیر از شایسته‌گزینی ما کار دیگری انجام داده‌ایم؟

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: کیانوش رستمی نباید خودش را در سمت دشمنان این کشور ببیند. در صحبت‌هایش به ما توهین می‌کند اما ما چون او قهرمان این کشور است و افتخارآفرینی کرده و هم رشته ماست به او جوابی نمی‌دهیم. به نظر من کیانوش رستمی همچنان اشتباه می‌کند و با این کارها فقط محبوبیت در فضای مجازی به دست می‌آورد و افکار عمومی را فریب می‌دهد و این کارها هیچ آورده‌ای برای اونخواهد داشت.

انوشیروانی گفت: من از مردم ایران این خواهش را دارم، اگر من مافیا هستم،  تیم‌های ملی من بزرگترین شاهد کاری من هستند، از اعضای تیم‌های ملی بپرسند آیا مافیابازی در تیم‌های ملی رخ داده است؟ یا از مربیان استان‌ها و روسای هیئت‌ها این سوال را بپرسید که آیا من تبعیض قائل شدم؟ رستمی بیشتر از این نباید مردم را فریب دهد، اگر او این توانایی‌ها را داشت قبل از المپیک آن‌ها را رو می‌کرد و برای پرچم ایران افتخارآفرینی می‌کرد. اگر او در المپیک افتخارآفرینی می‌کرد اسطوره المپین‌ ورزشی لقب می‌گرفت. هیچ کس جلوی او را نگرفت، ولی رستمی خودش نخواست که اسطوره شود. من وقتی او را با لباس کوزوو دیدم که حالا ساختگی بود یا نه آن را نمی‌دانم، اما وقتی چنین توانایی‌های دارد که آن وزنه‌ها را می‌زند،واقعا افسوس خوردم که چرا او برای ایران این قدم را برنداشت؟

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امير DE ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۳۰
    من نمی دونم کیانوش چرا انقدر ادا اطوار در میاره، مثل بچه آدم بیا تمرین کن، رکوردگیری کن تو مسابقات شرکت کن. دیگه چی می خوای

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی