دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
نظرات: ۱۰
۱
-
اژه ای دستور رسوایی این افراد را صادر کرد +ویدئو

رئیس قوه قضائیه از دست اندرکاران قضایی خواست تا سواستفاده کنندگان از نام این نهاد را رسوا کنند.

به گزارش «اطلاعات آنلاین» به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۵ شهریور) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: بعضاً عده‌ای مبادرت به جعل عنوان می‌کنند و به اسم رئیس قوه قضاییه و یا سایر مقامات و مسئولان قضایی، نامه‌ای جعلی را برای بخش‌های مختلف ارسال می‌کنند؛ در این رابطه نیز باید اطلاع‌رسانی مستمر و هوشمندانه صورت گیرد تا جلوی عناصر جاعل و سوءاستفاده‌کننده گرفته شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز، با اشاره به حضور مداوم خود در اجتماعات مردمی از جمله حضور روز گذشته خود در اجتماع و پیاده‌روی جاماندگان اربعین در تهران، به برخی از گلایه‌هایی اشاره کرد که از ناحیه مردم نسبت به نحوه ارتباط شان با قوه قضاییه مطرح می‌شود و در همین راستا گفت: برخی از مردم که در جریان اجتماعات مختلف به من مراجعه می‌کنند این گلایه را دارند که هنگام مراجعه به «مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه» نامه‌های آن‌ها دریافت نمی‌شود؛ البته تصور من آن است که این مردم و مراجعان گرانقدر، هنگام مراجعه به «مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه» به دربی غیر از درب اصلی این مرکز مراجعه می‌کنند و به نظرم امکان اینکه نامه‌ای از مردم در این مرکز گرفته نشود، وجود ندارد؛ اما علی‌ایحال، خطاب به رئیس مرکز ارتباطات مردمی تاکید دارم که به گونه‌ای تمهید و تدبیر کنند که اولاً مردم در مراجعه به این مرکز، به سهولت بتوانند خود را به درب اصلی برسانند و ثانیاً تمام نامه‌های مردمی، اخذ شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: یکی دیگر از گلایه‌های مردمی آن است که نامه‌‎هایی که به «مرکز ارتباطات مردمی قوه قضاییه» ارائه می‌کنند، بدون پاسخ می‌ماند و نتیجه پیگیری‌ها به اطلاع آن‌ها نمی‌رسد؛ در این رابطه نیز تا آنجا که من اطلاع دارم و موارد خاصی را که پیگیری کرده‌ام، نتایج بررسی کلیه نامه‌های مردمی دریافتی، به اطلاع درخواست‌کننده و ارسال‌کننده نامه می‌رسد؛ البته ممکن است این نتایج و جواب‌ها با خواسته‌های درخواست‌کنندگان منطبق نباشد؛ علی‌ایحال تاکید مؤکد دارم که نتایج بررسی کلیه نامه‌های مردمی دریافتی، چه از ناحیه مرکز ارتباطات مردمی و چه از ناحیه دفتر اینجانب، به صورت پیامکی یا تلفنی به اطلاع درخواست‌کنندگان و ارسال‌کنندگان نامه‌ها برسد. 

رئیس دستگاه قضا در ادامه بیان داشت: بعضاً برخی افراد و تشکل‌ها، نامه‌ای را خطاب به اینجانب مرقوم و مکتوب می‌کنند، اما این نامه را بجای اینکه برای من یا روابط عمومی قوه قضاییه ارسال کنند، در فضای مجازی نشر می‌دهند؛ اینجانب ضمن قدردانی از افراد و تشکل‌هایی که نقطه نظرات خود در مورد عدلیه را با دستگاه قضا به اشتراک میگذارند، تاکید دارم که این قبیل نامه‌ها و مرقومه‌ها را در همان زمان نگارش برای روابط عمومی قوه قضاییه هم ارسال کنید تا بتوانیم آن‌ها را هر چه سریعتر مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.

رئیس عدلیه در ادامه خطاب به مرکز رسانه قوه قضاییه تاکید کرد که در قبال صفحات و حساب‌های کاربری مجازی که خود را منتسب به رئیس قوه قضاییه می‌کنند، اما هیچگونه تعلقی به وی و قوه قضاییه ندارند، مکرراً و به شیوه هنرمندانه برای مردم اطلاع‌رسانی کند.

وی همچنین با اشاره به مقوله فساد و ابعاد آن، اظهار کرد: فساد یکی از مسائلی است که ساری است و در هر ساحتی، چنانچه جلوی آن گرفته نشود، می‌تواند به بخش‌های دیگر سرایت کند؛ مقام معظم رهبری مکرراً نسبت به مسئله فساد طی سال‌ها و دهه‌های گذشته هشدار داده‌اند؛ دولت‌ها نیز به این موضوع توجهاتی داشته‌اند؛ علی‌ایحال امید داریم در دولت چهاردهم با کمک یکدیگر و همت مضاعف بتوانیم در جلوگیری از شکل‌گیری و شیوع فساد توفیق پیدا کنیم؛ در این مسیر، مأموریت دستگاه قضا و سازمان بازرسی و سایر بخش‌ها و دستگاه‌های ذیربط و به طور ویژه خودِ دولت، بسیار خطیر است. باید توجه داشت که وقتی فسادی ایجاد می‌شود، ممکن است برخورد با آن هزینه‌هایی داشته باشد؛ بنابراین باید تمام توان خود را مصروف کنیم که از شکل‌گیری فساد جلوگیری شود؛ در این رابطه با اقداماتی که سازمان بازرسی و سایر بخش‌های ذیربط انجام داده‌اند، بسترها و گلوگاه‌های فساد شناسایی شده‌اند؛ فلذا ضروری است ضمنِ مداومت و استمرار در شناسایی این بسترها و گلوگاه‌ها با کمک خودِ دولت، فساد را در همان نطفه خفه کنیم. در اینجا لازم به یادآوری است که مقصود از فساد، صرفاً منحصر به فساد اقتصادی نیست، بلکه منظور ما، زدودن و سد کردن مسیر شکل‌گیری کلیه مظاهر فساد در ساحت‌های مختلف از جمله ساحت‌های فرهنگی و غیرفرهنگی است؛ البته قدر مسلم، در بحث مقابله با فساد اقتصادی نیز تاکیدات مؤکد و ویژه‌ای داریم.

قاضی‌القضات در ادامه ضمن اشاره به نقش و کارکرد حراست مجموعه‌ها و دستگاه‌ها در امر خطیر شناسایی فساد و مقابله با آن، گفت: یکی از انگیزه‌ها و علل شکل‌گیری بخش حراست در مجموعه‌ها و دستگاه‌ها، همین مقوله شناسایی فساد و مقابله با آن است؛ فلذا حراست‌ها باید بیش از پیش در این امر خطیر فعال باشند. بار دیگر تاکید می‌کنیم که قوه قضاییه در کنار دولت، بیش از گذشته نسبت به مبحث شناسایی بسترهای فساد و مبارزه با آن، اهتمام و جدیت خواهد داشت.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • ایرانی IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    توی این مملکت که متهم راحته و شاکی در عذاب هیچ چیزی بعید نیست
  • ناشناس IR ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    اقای اژه ای شما دیگه چرا شما ببینید کدام یک از قضات با انان حشر و نشر دارند و کار انان را انجام میدهند ؟! خلافکار همیشه و همه جای دنیا وجود دارد ولی ما میخواهیم دستگاه قضائی ما پاک و پاکدست باشند که البته در حیطه وظایف حفاظت اطلاعات قوه میباشد .
  • یوسف بیرامی IR ۱۹:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    اقای اژه ایی سلاک علیکم . ابتدا باید فساد ستیزی از کسانی شروع کرد که قبلا در کمیسون قوه قضاییه سمت معاون داشتند و با سو استفاده از سمت خود حق را پایمال کرده و ناحق را ذیحق نمودند کسانیکه حتی اقوامشان در نهاد زیاست جمهوری زمان روحانی تا کنون با سمت های خود توانستند اموال مردم را بناحق از چنگال مردم در آورده و کسب مال نامشروع نمایند . ایا در این کشور اسلامی که بر پایه عدالت قران است کسی که بجز خدا کسی را ندارد باید حق او توسط پارتی بازان از بین برود ؟
  • شاهرخ IR ۲۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    خدمت قاضی القضات محترم عرض شود که به هیچوجه دادگستری ها جوابگوی درخواستها و دادخواهی های مردم رو نمی دهند بنده به دادگستری استان البز مراجعه کردم عرض کردم خانواده ام مرتب از دادگاه انقلاب حکم میگیرند و مرا دوماه و سه ماه به کمپ های ترک اعتیاد می سپارند وبعد نسبت به جعل قولنامه ی منزل شخصی اقدام کردند شکایت گردم ولی کسی جوابگو نبود دیگه خسته شده ام شما و مجموعه ی شپا به خداوند متعال می سپارم اگر خواستید دستور پیگیری بدهید نخواستید یا به شما اطلاع ندادنددیگه چیزی ندارم بگویم والسلام .
  • کریم جباری IR ۲۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    اگرنظارت وبازرسی غیرمترقبه صورت گیردعالیست وپیشنعادمیکنم بترتیب مراتب ازقوه محترم قضایی تادارات کل بصورت ناگهانی ازدادگستری هابازرسی وازمردم نظرخواهی ونظرسنجی وشکایات ازمردم انی تحویل ودستورسریع به همان مجموعه قضایی داده شودوهرچندگاهی ازدوربین مداربسته ادارات دادگستری بازرسی بعمل اید ازمردم بعنوان بازوی اصلی استفاده گردد وحقوق مردم بخاطراتحادوحدت کاذبانه شاکیان ضایع میگرددوکالتنامه هادردفاتربعضامشکلات فراوانی راایجادکرده وقتی یک خانم که ۵کلا س سوادداردولی وکالتنامه ای که درحدوکلای حرفه ای برای منافع خودازموکل خودگرفته وبنده خداربه گدایی یک خانم رسانده که ضرورت رسیدگی موی ازماست کشیدن میطلبد
  • احمد IR ۲۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۵
    آقای اژه ای! قاضی رشوه گیر در شعب مدرس و باهنر را چه می کنید؟!!! لطفا پرونده ها رو یه بررسی کنید.خییییلی چیزا دستتون میاد خییییلی.
  • طارق IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
    آقاي اژه اي نقش شما در تضمين دهي به رونق گيري اقتصادي در کشور بمراتب بيشتر از دو قوه ديگر است. تا در اين مملکت ريشه فساد، اختلاس، سو استفاده، دزدي، خيانت، ويژه خواري، رانت در هر سطحي خشکانيده و نام و نشان فرد خاطي افشا و رسوا نشود، بعيد است هرگونه برنامه اصلاحي اقتصادي در کشور کارساز باشد. آقاي اژه اي انتظار از جنابعالي خيلي بيشتر است.
  • شاهرخ IR ۲۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
    خداوند عمری به قاضی القضات بدهد انشالله

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی