یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
نظرات: ۰
۰
-

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا آماری از اتاق های فرار در سراسر کشور ارائه داد.

تسنیم نوشت: مدتی است که آوازه بازی "اتاق‌های فرار" میان طرفداران ماجراجویی و سرگرمی پیچیده است، اتاق فرار در واقع به‌خلاف همه بازی‌های کامپیوتری که با الهام از دنیای واقعی طراحی شده‌اند از بازی‌های کامپیوتری الهام گرفته شده است.

اولین طراحان این بازی، متفکران حوزه آموزش کشور‌های آسیای شرقی بودند. آن‌ها بر این باورند که ترکیب فعالیت بدنی و فکری می‌تواند رشد و پویایی افراد برای استفاده از خلاقیت و همیاری را بالا ببرد. پس از مدتی اتاق فرار در آمریکا و اروپا نیز همه‌گیر شد و در زمان حاضر در ایران نیز توسط تیم‌های مختلف اجرا می‌شود.

سردار علی نوروزی؛ رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا در همین رابطه گفت: اتاق فرار یک موضوع تازه در کشور است که از سال ۱۳۹۵ شاهد فعال شدن آن‌ها در کشور هستیم؛ در ابتدا این اتاق‌ها متولی نداشتند و الگوگرفته از نمونه‌های خارجی بودند.

وی افزود: در سال ۱۳۹۸ وزارت ورزش به این موضوع ورود و اعلام کرد اتاق فرار نوعی ورزش است و به همین دلیل خود را متولی اتاق‌های فرار در کشور اعلام کرد.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا تصریح کرد: در زمان حاضر ۲۷۸ اتاق فرار در کشور شناسایی شده‌اند که از این تعداد فقط ۱۰۵ اتاق فرار مجوز دارند.

سردار نوروزی یادآور شد: از تعداد ۱۰۵ اتاق فرار مجوزدار در ایران، ۶۸ اتاق فرار مجوزشان را از وزارت ورزش و جوانان، ۳۶ اتاق فرار مجوزشان را از اتحادیه‌های مختلف مثل اتحادیه نظارت بر اسباب‌بازی‌فروشی‌ها گرفته‌اند و یک اتاق فرار هم مجوزش را از وزارت میراث فرهنگی گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین اتاق‌های فرار به‌ترتیب در استان تهران، اصفهان، البرز، مازندران، خراسان رضوی، کرمانشاه، گیلان و خوزستان فعال هستند.

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا با بیان اینکه طبق بررسی‌ها مشخص شد که ۱۰۷ اتاق فرار در کشور مجوز ندارند، گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۷۳ اتاق فرار غیرمجاز را به دلیل نداشتن مجوز‌های قانونی پلمب کرده‌ایم.

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی