جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
نظرات: ۰
۱
-
افراد دیابتی می‌توانند از این میوه استفاده کنند؟

موز علاوه بر داشتن پتاسیم و منزیم غنی یک کربوهیدرات پیچیده است که به عنوان نشاسته مقاوم شناخته می‌شود. آنها حاوی حدود دو گرم فیبر در هر وعده هستند.

به گزارش «اطلاعات آنلاین» به نقل از parade ، ناتالی رومیتو، متخصص تغذیه در مرکز کلینیک کلیولند می‌گوید: «موز یک گزینه میوه‌ای است که به راحتی در دسترس و مقرون به صرفه است برای افزودن به وعده‌های غذایی و میان وعده‌ها که منبع خوبی از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند ولی به خاطر شیرین بودن آنها همیشه این سوال وجود دارد که افراد دیابتی می‌توانند از این میوه استفاده کنند؟

میشل روتنشتاین متخصص تغذیه قلب و عروق می‌گوید: «موز معمولاً شهرت منفی پیدا کرده، زیرا برخی افراد آن را با محتوای قند بالا مرتبط می‌دانند که منجر به نگرانی در مورد افزایش قند خون یا افزایش بالقوه وزن می‌شود ولی بررسی مواد معدنی موجود در موز نشان می‌دهد این شهرت زیاد هم درست نیست.

افراد مبتلا به دیابت می‌توانند موز بخورند، اما باید مراقب باشند که چه تعداد موز می‌خورند و چه چیز دیگری در بشقابشان است. هنگام بحث در مورد موز و دیابت، ممکن است به درک تاثیر میوه بر قند خون کمک کند. افراد مبتلا به دیابت به دلیل اینکه بدنشان چگونه انسولین را پردازش می‌کند، باید از تعداد کربوهیدرات ها و قند خون آگاه باشند.

روتنشتاین می‌گوید: «موز حاوی کربوهیدرات است، بنابراین همیشه قند خون را افزایش می‌دهد. یک موز به تنهایی می‌تواند باعث افزایش سریع قند خون، در عرض ۳۰ دقیقه یا بیشتر شود. اگر قند خون پایین دارید یا در حین یا قبل از ورزش نیاز به انرژی سریع دارید، ممکن است عالی باشد، اما اگر این کار را انجام دهید خیلی خوب نیست. سعی کنید سطح قند خون را پایین نگه دارید.

بنابراین، آیا موز به طور کلی برای بیماران دیابتی مضر است؟ نه واقعا. غذاهای پر کربوهیدرات معمولاً دارای شاخص گلیسمی بالاتری هستند، که از یک مقیاس ۱۰۰ امتیازی برای تخمین سرعت یک غذا می تواند قند خون را افزایش دهد، استفاده می کند. در حالی که موز حاوی کربوهیدرات است، به هیچ وجه از نمودار شاخص گلیسمی خارج نمی‌شود.

رنه فیک، متخصص تغذیه و موسس مجله سیاتل ساتون می‌گوید: «موز دارای شاخص گلیسمی متوسطی است، به این معنی که باعث افزایش متوسط ​​قند خون می‌شود. با این حال، محتوای فیبر موجود در موز، به خصوص اگر خیلی رسیده نباشد، می تواند هضم را کند کند و به کنترل آزاد شدن قند در جریان خون کمک کند. این باعث می شود که آنها انتخاب بهتری نسبت به سایر غذاهای با گلیسمی بالا باشند.»

وقتی یک موز با مواد غذایی دیگر ترکیب می‌شود، می‌تواند بر میزان قند خون تاثیر متفاوتی بگذارد.

موز علاوه بر داشتن پتاسیم و منزیم غنی یک کربوهیدرات پیچیده است که به عنوان نشاسته مقاوم شناخته می‌شود. آنها حاوی حدود دو گرم فیبر در هر وعده هستند.

فیبر موجود در موز می‌تواند به افزایش مصرف کلی فیبر کمک کند که برای سلامت روده مفید است.

تحقیقات منتشر شده در مجله بین المللی علوم مولکولی در سال ۲۰۲۲ نشان داد که نشاسته مقاوم ممکن است به باکتری های روده کمک کند و قند خون را کاهش دهد.

موز همچنین حاوی ویتامین B۶ است که به سلامت مغز کمک می‌کند.

موزهای کمی سبز و کم‌رس کربوهیدرات‌های مقاوم‌تری دارند، بنابراین هضم این موز به مدت طولانی‌تری طول می‌کشد و اغلب قند خون به آن بالا نمی‌رود. موزهای رسیده یا بیش از حد رسیده با لکه‌های قهوه‌ای بیشتر، برخی از این کربوهیدرات‌های مقاوم را به قند تبدیل کرده‌اند، به این معنی که احتمالاً قند خون را سریع‌تر افزایش می‌دهند.

شما چه نظری دارید؟

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 / 400
captcha

پربازدیدترین

پربحث‌ترین

آخرین مطالب

بازرگانی